اقا جون هرکی دوست دارین بگین چه طوری توپ و فیس و مو رو با کیت سرور وارد کنم ؟
اقا جون هرکی دوست دارین بگین چه طوری توپ و فیس و مو رو با کیت سرور وارد کنم ؟
آقا کسی لینک دانلود فیس ALI Karimi & MEHDI Mahdavi kia رو که خود کونامی ساخته بود رو نداره؟ ایرانی ها هم چند فیس از کریمی و مهدوی کیا ساختن ولی به خوبی اصلیش نیست.
من خودم یکجایی دیدم ،ولی هرچقدر سرچ کردمیدا نکردمشون
به پست شماره 3401 مراجعه کن.
در ضمن توپ نیز مانند فیس هست (می تونی به راهنمای داخل برنامه مراجعه کنی)
نکته: دوستان عزیز باید توجه کنند که اون نسخه از کیت سرور که دانلود کردن ، برنامه بوت سرور رو داره یا نه، که اگه نداشته باشه نمی تونن توپ رو تو بازی وارد کنند.
اگر فقط مویی را خواستید وارد بازی منید باید در داخل map.txt بتویسید:(مثلا برای بوین کیرکیچ)
("bojan krkic-hair.bin", , عددمربوطه )
و برای فیس و مو با هم:
("bojan krkic-face.bin, bojan krkic-hair.bin" , عددمربوطه )
Last edited by pooyakhaste; 20-08-2008 at 16:35.
بیا برات آپلود کردم
علی کریمی:مهدوی کیا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحسین کعبی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام !!
میخواستم بدونم تو قسمت مستر لیگ چطوری میتونم درجه سختی بازی رو تغییر بدم ؟
الان بازی روی درجه amatur هست !!برای همین زیادی آسون شده !! حتی تونستم یه بازی رو 23 بر 2 ببرم !!!
ممنونم![]()
توي فصل نقل انتقالات(همون 8 هفته ي آخر فصل)بورو توي general setting و بازي رو روي هر درجه اي كه دوست داري قرار بده.![]()
پویا دمت گرم
اموزشت خیلی بهم کمک کرد.
من شماره ی توپها را میخوام داخل توضیحاتش جایی ندیدم شماره ی توپها را داشته باشه!
فاشیت شما هم دمت گرم...نوشته شده توسط x_fashist_x
گویا میلانیهم هستی لطفا فیس کامل تیم میلان و اگر داشتی تیم اینتر میلان را بذار!
سپاس از دوستان.
سلام.
بعد از چند روز تونستم یه آپشن فایل درست و حسابی بسازم. تمام لوگو ها رو واسه تیم ها گذاشتم + لوگوی تیم های صعود کرده به دسته برتر کشورشون. اسپانیا، ایتالیا، انگلیس، آلمان و فرانسه. آخرین نقل و انتقالات (2008/08/22) رو هم انجام دادم. (سیلوستره از منچستر به آرسنال). لوگوهای کاپ ها هم درست شدن و به شکل واقعیشون برگشتن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدورام لذت ببرید.
یا حق![]()
Last edited by Crespo; 22-08-2008 at 12:42.
کرسپو جون دمت گرم...
میگم حجمش خیلی بالا هست(11mb) کسی دانلود کرده؟
می ارزه دانلودش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)