من هیچ کودمو ندارم میشه بیشتر راهنمایی کنینبا فیـلتر شکن یا v.p.n
من هیچ کودمو ندارم میشه بیشتر راهنمایی کنینبا فیـلتر شکن یا v.p.n
v.p.n رو باید از سایت یا افرادی که میفروشن خریداری کنین ... اگه توی گوگل جستجو کنید خیری v.p.n میتونین جاهایی رو پیدا کنید .
فـیلتر شکن هم متنوع هست ، تونل ، الترا و ...
برای این ها هم توی گوگل جستجو کنید : u98 یا u1010 پیدا میشه و میتونین دانلود کنین
سلام ...
حق با شماست . دقیق نمی دونستم تویه متنی که برای کاربر ارسال میشه عنوان " دلیل" هم هست ! چقدر خوبه . از این به بعد حتما تمام دلایل رو می نویسم .
+ اینکه اگه سوالی هست واسه اینکه سریعتر به جواب برسید از طریق پیام خصوصی مطرح کنید .
ممنون .
- و حتی دقیق نمیدونستید اون روزی که من این پیغام دادم امکان پیغام خصوصی برام غیر فعال بود : دی
کاربر جدید بودم و پیغام خصوصیم دیشب وصل شد که اکه به ناظر محترم پیغام دادم و مسئله رو گفتم ایشون هم گفتن حق با منه و شما حتما یادتون رفته به شما میگن
به هرحال ممنون که جواب سوالمو دادید![]()
بله ، این موضوع رو هم دقیق نمی دونستم
بله ، دقیقا درسته .
خواهش می کنم .![]()
سلام![]()
1-نمیشه که یه تاپیک راهنمای داشته باشین روشن کنه چه وقت وبا چه تعداد پست یا درج تاپیک یا حضور به کاربری میگن خودمونی چه وقت میگن جاش خالیه چه وقت پروفشنال یا.....
2-برا پروفایل که تا خوده فرد تایید نکنه جواب ننمایش داده نمیشه چه لزومی است که اجازه نشوتن ندارشته باشیم تا موقع عادی شدن؟
3-محدودیت ها
لااقل محدودیت نگارش توی پروفایل دوستانمون رو ازاد میذاشتین توی این مدت.چون پروفایل ها که نوشته هاش تا خوده کاربره صاحب پروفایل تایید نکنه نشون داده نمیشه جوابش پس مشکلی پیش نمیاد
4-تاپیک حالات و احوالات کنونی خود را با شعر بیان کنید.
بعد از درج چند پست متوالی و اشتباه یکی از کاربران قفل شده
فکر کنم بهتر میبود یه تذکر کتبی به خوده کابر برای بهبود روند تاپیک داده میشد و پستهای اضافی حذف میشد و تاپیک هم
بی دلیل قفل نمیشد
فک کنم صحیح نباشه برا اشتباه یا ندونستن یه کاربر از روند تاپیک خوده تاپیک کلا قفل بشه
در ادامه ی نوشته های صفحه قبلم یه مورد پیشنهادی دیگه
چرا موقعی که تنظیمات کاربر رو میزنیم نامه خصوی یا پیام پروفایلهامون تو یه جدول بالای تاپیک های اشتراکیمون نشون داده نمیشه؟
و باید حتمی بزنیم از منوی اطلاع رسانی ببینیمش؟
Last edited by s@lome; 26-06-2011 at 13:33.
سلام
همین تاپیک فکر میکنم جای خوبی باشه برای پرسش سوالات عمومی مربوطه به انجمن.
راجع به درجه ها هم من برای شما یه توضیحی دادم.
خب تایید پروفایل ها هم میتونه جزئ امکانات شخصی و ....باشه که با صلاحدید خود کاربر میتونه تایید عمومی بشه .
منظور از نگارش منظور شما چیه؟
مثلا ن بعد از اینکه شما کامنتو گذاشتید بتونید ادیت کنید؟(این امکان در دست کاربر معمولی نیست.)
در مورد تالار ادبیات من نظری نمیتونم بدم چون حتما ن توسط تیم مدیریت اون بخش بررسی شده....
سلام
من امروز اومدم دیدم بعضی از پیغام های پروفایلم پاک شده (اکثرشون هم تایید نشده بود) !
و البته اون پیغام ها از لحاظ محتوا هیچ اشکالی نداشت
در ضمن فکر کنم همه ی اونها از کاریری بود که الان بن شده...
راستی از کجا باید بفهمم بن شدن اون کاربر همیشگی هست یا نه؟
دقیقا.....یکی که تازه بن شده تو پروفایل ام کامنت گذاشته بود امروز دیدم نیست البته فکر میکنم سر همون کامنته بن شد...سلام
من امروز اومدم دیدم بعضی از پیغام های پروفایلم پاک شده (اکثرشون هم تایید نشده بود) !
و البته اون پیغام ها از لحاظ محتوا هیچ اشکالی نداشت
در ضمن فکر کنم همه ی اونها از کاریری بود که الان بن شده...
تو پروفایلش میزنه...غیر خودش بقیه نمیتونن ببینن...راستی از کجا باید بفهمم بن شدن اون کاربر همیشگی هست یا نه؟