با سلام به آقای DariushGreat و سایر دوستان
آیا برای نصب برنامه ها در ان 95 هشت گیگ هم نیاز به هک گوشی هست یا نه ؟
و برنامه هایی که خودشون قبلا هک شدن یا کی جن دارن هم نیاز به هک گوشی دارن ؟
ممنون...
با سلام به آقای DariushGreat و سایر دوستان
آیا برای نصب برنامه ها در ان 95 هشت گیگ هم نیاز به هک گوشی هست یا نه ؟
و برنامه هایی که خودشون قبلا هک شدن یا کی جن دارن هم نیاز به هک گوشی دارن ؟
ممنون...
سلام گلم
هک شدن برنامه ها هیچ ربطی به هک گوشی نداره. برای نمونه برنامه X-Plorer توسط بر و بچ ایرانی هک و فارسی شده. هک یه برنامه یا وجود داشتن یه برنامه و کیجنش با هم، فقط برای خارج کردن برنامه از ویژگی آزمایشی و کامل کردن اون هست. و برای نصب هیچ کاری نمی کنه...
مشکل ما اینه که وقتی می خوایم برنامه ای نصب کنیم، با پیغام های Certificate Expired یا مجوز منقضی شده است مواجه می شیم. یکی از دلایل هک گوشی، خلاصی از شر این پیام خطا و نصب تمامی نرم افزارها روی گوشی است...!
شاد و پیروز باشین![]()
با سلام و تشکر از آقای DariushGreat عزیز...
پس در موقع نصب برنامه روی هر دو گوشی ان 95 هشت گیگ و ان 86 ممکنه به این
اخطار Certificate Expired روبرو بشیم درسته ؟ و را ه حل هک گوشی هست...
در حالت کلی و با توجه به اینکه سیستم عامل ان 86 Symbian OS v9.3 و ان 95 هشت گیگ Symbian OS v9.2 در عمل سیستم عامل کدوم یک از این دو گوشی روانتر و بهتره کار میکنن و برنامه ها بهتر و سریعتر روشون نصب و اجرا میشن و در کل هنگ کمتری دارن ؟
باید بگم واقعا درباره انتخاب بین این دو گوشی موندم ...![]()
از نظر عقلی قاعدتا N86 بایستی بهتر باشه؛ چون تازه تر و پیشرفته تره... اما در عمل همیشه این گونه نیست. من هم تا به حال N86 برای آزمایش نصب برنامه دستم نگرفتم و نمی دونم چطوریه!اما این رو می دونم که N95 تا ورژن 2.0.019 راحت برنامه نصب می کنه...
شاد و پیروز باشی![]()
سلام
من گوشيم رو فلش كردم (فارسي ساپورت)
حالا تو ديدن مسج و نوشتن مسج فارسي هم مشكلي ندارم
ولي تو سايت هاي فارسي كه ميرم يا تو اينترنت كه فارسي ميخوام تايپ كنم فونت ها رو درست نشون نميده
چكار كنم ؟
بايد فونت نصب كنم؟
دوستان چطور میشه یه کاری کردکه همهی عکسها رو توی گالری نشون نده ؟
می خوام یه سری از عکسها رو از تو گالری حذف کنم .
با سلام
از دوستانی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارن لطف کنن بفرمایند در صورتی که صفحه کشویی گوشی نرمی و حالت اولیه خودشو از
دست بده آیا میشه با باز کردن و تمیز کردن درب مشکل رو رفع کرد ؟
آیا قابل تعمیر یا تعویض هست ؟
ممنون...
با کمک مدیر پرونده به نشونی زیر برو:
Memory Card >> My Videos
درون این پوشه یه پوشه به نام Download هست که بی خیالش می شیم. اکنون شما یه پوشه تازه به هر نامی که دوست داری درست کن.
اکنون هر چیزی رو که می خوای توی گالری نمایش داده نشه بریز این تو!
شاد و پیروز باشین![]()
با سلام
از دوستانی که [N95 8gb] دارن لطف کنن بفرمایند در صورتی که صفحه کشویی گوشی نرمی و حالت اولیه خودشو از
دست بده آیا میشه با باز کردن و تمیز کردن درب مشکل رو رفع کرد ؟
آیا قابل تعمیر یا تعویض هست ؟
ممنون...
سلام....من یه Samsung I900 Omnia 16 GB تمیز وسالم دارم که 4 ماهه دارمش و کلی باهاش کار کردم و حسابی ازش خسته شدم...الان قصد تعویضش با یه N95 8GB تمیز ولی 2 سال کارکرده (سری اولی ) که قاب اصلیش اصلا کار نکرده و به گفته ی فروشنده طرف یه قاب اصلی دیگه براش خریده و رو گوشی انداخته و یعنی 2 تا قاب اصلی داره...البته منظورم از تعویض فروشش به یه مغازه داره که واسه گوشیم نامردانه 285 بیشتر نمیده و خرید N95 مذکور به قیمته 300 تومان است...نظر شما چیه؟ شما گوشی من رو به قیمت بالا تر میخرید؟؟ یا قصد معاوضه دارید(i900 گوشی خیلی با کلاسیه که دلیل افت قیمتش عقب موندگی مردم تو شهرستانهاست که میگن بلد نیستیم با ویندوز مبایل کار کنیم و طرفداره نوکیا هستند!!) راستی از کجا بفهمم فروشنده سرم کلاه نمیزاره و گوشی و باتریش و قابهاش اصلیه و قیمت منصفانست؟؟؟ تا 2 روز دیگه معامله رو انجام میدم دوستانی که پیشنهادی چیزی دارن بگن لطفا؟...(من ساکن کرمانشاهم) مر C
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)