خوب البته پولش هم بيشتره!
اگه ميشه بين اين دوتا مدلي كه گفتم يكي را بگيد(w230 و w290). همينطور يه توضيحي در مورد عواملي كه در كيفيت عكس (چه در روز و چه در شب) تاثير دارند را ذكر كنيد.
با تشكر
خوب البته پولش هم بيشتره!
اگه ميشه بين اين دوتا مدلي كه گفتم يكي را بگيد(w230 و w290). همينطور يه توضيحي در مورد عواملي كه در كيفيت عكس (چه در روز و چه در شب) تاثير دارند را ذكر كنيد.
با تشكر
ممنون دوست عزیز.حالا به نظرت ارزش داره من 100 تا بیشتر بدم به جای sx200 بیام Zs3 رو بگیرم؟
بعد تفاوت های zs3 رو با یه دوربیم مثل W300 رو میگین.و اینکه ارزش پول 2 برابر رو داره؟(w300=200$ , ZS3=400$)
FZ28 رو هم با قیمت 300$ پیدا کردم!
دوست عزیز من که گفتم بهت اگه اندازه ی دوربین برات مهم نیست FZ28 خیلی بهتر از ZS3 هست. (نه این که FZ28 خیلی بزرگ باشه ولی خب تو جیب جا نمیشه!) و این قیمت هم اگه بتونی بگیری خیلی عالیه. دلایل برتری ZS3 رو نسبت به SX200 هم گفتم. دوستمون هم اشاره کرد به این قضیه که SX200 موقع فیلمبرداری زوم نداره. پس تفاوت بین این دو تا محسوسه.
W300 هم اصلا کلاسش با ZS3 فرق میکنه. البته در این که W300 دوربین با کیفیتیه هیچ شکی نیست. سنسورش بزرگ تره و رزولوشنش بالاتر. ولی نمیشه دوربین compact رو با compact super zoom مقایسه کرد. به محدوده ی زوم لنز توجه کنید تفاوتشون رو متوجه میشین.
W300: 35-105
ZS3: 25-300
با توجه به توضیحات دوستان فکر کنم fz28 انتخاب خوبی باشه اما این وسط w300 و w290 هم توجه منو جلب کرد راستی اصلا به فیلمبرداری نیاز ندارم چون یه panasonic hd 60gb دارم اگه بخوام از فیلمبرداری کلا صرفنظر کنم آیا انتخاب دیگه ای هم دارم و اینکه کیفیت عکاسی fz28 در حالت اتوماتیک با حالت دستی چقدر تفاوت داره/
ممنونم
بهترین انتخاب همین FZ28 هست. کیفیت عکاسیش در حالت اتوماتیک هم خیلی عالیه. حالت iA که خودش بهترین تنظیمات رو انجام میده با توجه به وضعیت سوژه و محیط. تجربه ای که خود من داشتم این بود که یک بار که دو تا عکس گرفتم در حالت دستی و اتومات, حالت اتومات وایت بالانس دقیق تری داشت.
W290 که وضعش مشخصه. قیمتش هم به FZ28 نمی خوره. ولی W300 رو باید با یه دوربینی مثل LX-3 مقایسه کنین که در یک رده قرار دارند. البته باز هم LX-3 کیفیت و مشخصاتش بهتره.
Last edited by prowler88; 29-07-2009 at 23:42.
ممنونم داداش بابت توضیحاتت.بعد میگم با این SLR ها فیلم گرفتن یه کم سخت نیست.چون بزرگه.منظورم اینه که ضایع نیست.دارم کم کم قانع میشم همین رو بگیرم.
فقط اگه میشه یه بار دیگه بین sx10 وfz28 یکی رو بگو.برتریهای هرکدوم رو که گفتی میدونم.
تفاوت فیلم برداریشون محسوسه؟
آخه تا حالا کنون نداشتم یه کم عشق کنون دارمهرچند 80 تا هم گرونتره...
Last edited by saman65; 30-07-2009 at 08:28.
راستش نمی تونم با قاطعیت بگم کدوم بهتره. من خودم FZ28 دارم و اون موقع دلیلی که باعث شد بین این دو تا FZ28 رو انتخاب کنم قیمتشون بود. از نظر مشخصات خیلی به هم نزدیک هستند و هر کدوم نقاط قوت خودشون رو دارن ولی اختلاف قیمت کنان طوریه که به نظر من ارزش نداره.
(البته اینا SLR نیستند. SLR اون حرفه ای هاییه که لنزشون عوض میشه. اصطلاحا به اینا میگن SLR-Like چون طراحیشون شبیه دوربین های SLR هست)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by prowler88; 30-07-2009 at 10:16.
یه SX10 پیدا کردم تو Ebuy نوشته Refurbished.منظورش چیه؟قیمتش 310!
در مورد فیلم برداریشون هم ممنون میشم بگین که تفاوتشون محسوسه یا نه؟
Last edited by saman65; 30-07-2009 at 08:59.
يكي از اساتيد جواب بدن لطفا
كلا بگيد به چه فاكتورهايي در انتخاب دوربين كامپكت بايد توجه داشت؟
Last edited by setayesh_mj; 30-07-2009 at 14:04.
سايت dpreview قيمت FX37 را زده 270$ كه متاسفانه اين قيمت تا بياد ايران و بعد هم اصفهان مطمئنا همينقدر نميمونه و ميشه 400،000 هزار تومان كه اين قيمت ZS1 هم هست !
مثله اينكه بايد قيد اين FX37 را هم زد ( به خاطر قيمت بالاش - البته در اصفهان)
حال با اين اوصاف من اگر بخوام يه دوربين كامپكت در رنج قيمتي 200 تا 300 هزار (فوقش 20 يا 30 تومن بيشتر) بخرم بايد چكار كنم؟
ميشه نظرتون را درباره W230 , W290 سوني بهم بگيد.
باسپاس
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)