منم تازه با این تاپیک آشنا شدم
سلام به همه دوستان عزیز استقلالی
منم تازه با این تاپیک آشنا شدم
سلام به همه دوستان عزیز استقلالی
در پي مصاحبههاي مربيان سرخابي عليه دايي
تذكر جدي كفاشيان به فتحا..زاده و مصطفوي
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال به دليل مصاحبههاي جنجالي عليه علي دايي، به مديران عامل استقلال و پرسپوليس تذكر جدي داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در پي مصاحبههاي جنجالي امير قلعهنويي و افشين قطبي در مورد حساس نبودن بازيهاي غرب آسيا و استفاده نابهجا از بازيكنان، علي كفاشيان رئيس فدراسيون در تماسي تلفني با علي فتحا..زاده و داروش مصطفوي، به آنها تذكري جدي داد.
وي اعلام كرده در صورت تكرار اين مشكلات عليه تيم ملي، كميته انضباطي سريعا تشكيل جلسه خواهد داد و برخورد جدي با متخلفين خواهد شد.
انتهاي پيام/
سلام مجتبی جان خوش اومدی.
خوش اومدی مجتبی جان
میگفتی زیر پات یه فرش قرمزی لنگی چیزی پهن می کردیم
سلام مجتبی جان خوش اومدی .
من هم اومدم .ببینم قضیه چیه همه دارند رباط پاره میکنندببینید اگرکلاس داره من هم پایه ام. اما ازشوخی گذشته فکر کنم مشکل از زمین ورزشگاه آزادی باشه چون تنهاچیزیه که بین این 4 تاورزشکار مشترک بوده.
سنگ بترکه میگن امیر خان موهاشو درست کنه همه چی حلهوي اعلام كرده در صورت تكرار اين مشكلات عليه تيم ملي، كميته انضباطي سريعا () تشكيل جلسه خواهد داد و برخورد جدي با متخلفين خواهد شد
طوری میگه جلسه یکی ندونه میگه چیه!
شاید از تمریناتشون باشه.
نه من خیلی مشکوک شدم به قضیهقضیه باید یه چیزدیگه باشه درموردروانخواه که مطمینم به خاطرزمین بوده درمورداون 3تای دیگه هم احتمال داره اشکال اززمین باشه ضمن اینکه تمریناتشون خیلی باهم فرق داره
r4pbr4p برقمون رفته بود(بهترین بهانه برای غیبت)
سلام دوستان ...
به نظره من بازی 2_1 به نفع استقلال ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)