منم این قهرمانی فوق العاده تبریک میگم و امیدوارم که افشین قطبی مثل قهرمانی لیگ برتر قول قهرمانی آسیا هم بده
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
منم این قهرمانی فوق العاده تبریک میگم و امیدوارم که افشین قطبی مثل قهرمانی لیگ برتر قول قهرمانی آسیا هم بده
راستی یاد سحن تاریخی کچل اس تق لال افتادم که می گفت نادان ها قول قهرمانی میدن
حالا این وسط کی نادونه
داش کچلمون منصوریان
اس تق لال هم که هر چی زور زد نتونست سقوط کنه ولی به فصل بعد امید داره
امسال که شده بود زنگ تفریح و خنده تیمها و همه را خوشحال می کرد
جا داره به همه اس تق لالی ها هم رتبه دست نیافتنی سیزدهم را تبریک بگم
ولی خداییش این طالب لو عجب گلریه ... توپ که میاد سمتش نه نمیگه
قرمزته بدجور
من این پرسپولیس رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من امروز ساعت 7.30 صبح آرياشهر بودم . اكثر كيوسك ها روزنامه هاي ورزشي رو تموم كرده بودن ( البته به جز استقلال جوان ) پيروزي و پرسپوليس تو دقايقه اولي كه به كيوسك ها رسيد تموم شدن واقعا صحنه جالبي بود اوله صبح هيچ روزنامه ايي وجود نداشت .
بالاخره قهرمان شديم.....افرين به اعتماد به نفس قطبي!!يادمه پارسال هم دائي هي ميگفت ما قهرمان ميشيم
كسي باورش نشد.....امسال هم قطبي ميگفت ما قهرمانيم كه بازم كسي باورش نشد....
اما اين وسط حال خيليا اساسي گرفت
علي منصوريان كه گفت نادانها قول قهرماني ميدن
مجيد جلالي كه تا 2 تا برد اورد گفت :من گفتم پرسپوليس قهرمان نميشه...اين كارا برنامه ميخواد كه فقط من
بلدمش
و محسن بنگر كه فكر كرد خيلي حرفه اي هست
خيليا از قلم افتادن ولي بيخيالشون....فعلا ما قهرمانيم....اولين تيمي كه 2 بار جام ليگ برتر رو برد
اولين تيم تو دنيا كه با 6 امتيازي كه ازش كم كردن(اونم وسط كوران مسابقات) بازم قهرمان شد
به احترام اين تيم بلند بشيد
ديشب پرسپوليسيها تهرانپارس رو تركوندن. تا 12 شب تو خيابونها بوديم .
راستي خوردبين تو ورزش از نگاه دو گفت قطبي دوست نداره ديگه تو ايران بمونه . اگه بره كي ميتونه جاشو بگيره؟)
)
به نام او
بدون شرح:
only PERSPOOLIS
اخی تا 12 شب.چقدر دیر.ديشب پرسپوليسيها تهرانپارس رو تركوندن. تا 12 شب تو خيابونها بوديم .
راستي خوردبين تو ورزش از نگاه دو گفت قطبي دوست نداره ديگه تو ايران بمونه . اگه بره كي ميتونه جاشو بگيره؟)
)
![]()
![]()
ما هم همچنين .
اگه دقت كني گفتم بوديم . يعني من و دو سه تا از رفيقام تا 12 بوديم . بقيه رو نميدونم عزيز.
Last edited by Ezel; 18-05-2008 at 14:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)