از پاسخ سریع شما تشکر میکنم ولی در اکسل 2003 در منوی conditional formating در قسمت format مثل 2007 نیست و تب number وجود ندارد
خیلی نیاز به کمک دارم
از پاسخ سریع شما تشکر میکنم ولی در اکسل 2003 در منوی conditional formating در قسمت format مثل 2007 نیست و تب number وجود ندارد
خیلی نیاز به کمک دارم
خب پس سوال ریاضی هست نه اکسل
ظاهرا اکسل مثل ورد قابلیت فرمول نویسی نداره؛ بنابراین یه راه اینه که توی ورد (Insert -> Equation) بنویسید و بعد کپی کنید به اکسل.
یه راه هم این هست که از ادیتورهای آنلاین استفاده کنید که اینجا کامل توضیح داده شده:
در واقع خروجی اون را به صورت عکس در اکسل استفاده کنید. مثل این:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم میخواهید در داخل یک سلول به عنوان متن بنویسید از علامت ∑ استفاده کنید.
صورت کامل چیزی که باید نوشته بشه را من براتون گذاشتم. حالا اون قسمت دوم جمع f1 تا f13 را هم اگه بردارید، مشکلی پیش نمیاد.
علامت براکت را باید بدونید دقیقا به چه منظوری دارید استفاده میکنید. چون در ریاضیات معنی جزء صحیح میده و ممکنه باعث اشتباه بشه. مثلا:
بازم سوالمو مطرح میکنم : داخل یکسری سلول عدد هایی را دارم ، که میخواستم فقط اعداد اعشاری با دو رقم اعشار نشان داده شوند و اعداد صحیح به همان حالت اولیه باقی بمانند
مشکل من در اکسل 2003 هستش و در 2007 مشکلی ندارم
فکر کنم باید در format cell در قسمت custome باید یک چیز جدید تعریف کنم خوب ولی نمیتونم
راهنمایی کنید(خیلی ضروری)
میتونید فرمت سلول را به واحد پول تغییر بدید.
Right Click -> Format Cells -> Number -> Currency -> Symbol
اینجا "Persian ریال" را انتخاب کنید.
اگر بخواهید متن و فرمول را به صورت ترکیبی استفاده کنید، به این شکل میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمتاسفانه من دسترسی به اکسل 2003 ندارم. میتونید:
1. منتقل کنید به اکسل 2007 یا نسخه پرتابل اون را پیدا و نصب کنید.
2. برای من بفرستید تا براتون انجام بدم.
3. با Conditional Formatting سلولهای مورد نظر را پیدا کنید و بعد به صورت دستی، فرمت اون را تغییر بدید (اگه تعداد کم باشه)
من شرمنده کردید با زحماتتون
باید ببخشید
راستش از من خواستند این رو بنویسم
1- من هم براکت رو که برای فرمول نویسی سلول می زنم جواب نمی دهد و ارور می دهد نمی دونم چکار کنم
2- می خوام برای فرمول نویسی از علامت سیگما استفاده کنم
خیلی ممنون از شما
کلاً روی چه فرمت هایی می شه فرمول نویسی کرد (برای اعداد)
شرمنده یک سوالی مدت هاست ذهن من رو درگیر کرده
برای تحویل فایل اکسل به مشتری
خانه هایی که فرمول نویسی شده اند باید فرمولشون پنهان بشه یا اون سلول قفل بشه
کدام مورد درست است راه حلش را می گید
مرسی از شما
هر دو کار رو میشه انجام داد ولی چون اون شخص نمی دونه کدوم سلولها فرمول نوشته شده ممکنه اونا رو پاک کنه یا یه چیز دیگه توشون بنویسه معمولا بهترین راه حل قفل کردنه سلولهای فرمول هستش
البته یه کار دیگه هم اینه که سلولهای مورد نمظر رو رنگ کنی و تاکید کنی توی سلولهای رنگی چیزی ننویسه ولی به نظر من قفل کردن بهترین راهه
خواهش میکنم.
به این شکل میتونید بنویسید:
این در واقع برای اکسل یه تکست محسوب میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما این را اکسل به عنوان فرمول برای محاسبه بین سلولها نمیشناسه! اگر میخواهید مقادیر سلولها را با هم جمع کنید باید از تابع SUM استفاده کنید که توضیحش را چند پست پیش نوشتم. توی فرمولنویسی اکسل هم من یادم نمیاد براکت کاربرد داشته باشه، معمولا همهجا از پرانتز استفاده میشه، مثلا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوجه تمایز متن و فرمول علامت = اول هست. مثلا بنویسید SUM به عنوان متن میشناسه، اما اگه بنویسید SUM= میفهمه که دارید فرمول مینویسید. حالا بستگی به خروجی فرمول، میتونید فرمت را تعیین کنید؛ مثلا اگر عدد باشه میتونید تعیین کنید که تا چند رقم اعشار نمایش داده بشه.
سلام
در مورد فرمت ها که فرمودید
منظورم اینه که در خانه عدد نوشته باشیم
و انتخاب چه فرمتی برای یک سلول اجازه فرمول نویسی بر روی اعداد اون سلول را می دهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)