پیداش کردم شکل کلید در umd بود دقت نکردم
پیداش کردم شکل کلید در umd بود دقت نکردم
یعنی چی؟!؟!یعنی مثلا دستمال بذاره جیبش هر بار پاکش کنه؟مگه اسگله؟
جدي من دقت نكرده بودم !آنالوگه psp نقرهايي خوب نقره ايي ميشه ديگه سياه كه نميشه .
تو بخش اينترنش برو اتوماتيك يه اسكن بزن پيدا مي كنه ! فقط اگه يوزر و پس بخواد بايد ست كني كار سختي نيست بري توش همه چي تابلو !من یه سوال داشتم:
نحوه ی استفاده از WiFi دقیقا" چجوریه؟(Step by Step!)
مبارك باشه ، چند گرفتي ؟رفتم گرفتم سفید با مموری 2 اصل اصل حتی مجیگ گیت رو هم ساپورت می کنه
همون بقلشه ديگه ! دكمه پاور كجاي كنسوله ، اون ورش دكمه واير لسه ! سمت چپ مي شه ! توصيه مي كنم دفترچه راهنماشو هم يه نگاه بندازي به نكات خوبي توش اشاره شده !کلید وارلس اسلیم کجاست؟؟؟؟؟؟؟
از اينا مي خواي يعني ؟!؟ اگه آره تو تهران پشت شهرداري ديدم يكي از مغازه ها داشت كي بود يادم نيست !سلام به دوستان مارو نمیبینید خوشحالید کسی تهران tv -tuner پی اس پی نداره یه چند روزیه که تهران سیستم دیجیتال برنامه های تلوزیونی راه اندازی شده هم برای موبایل هم برای تمام دستگاه های متحرک کسی داره ببینه چجور هست اصلا تهران tv tuner پیدا میشه قراره شیرازم تا یکی دو ماه اینده سیستم دیجیتالش راه اندازی بشه . البته میگن
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جاوید تو قبلا آپ تو دیت بودی؟پستو کسی ندزدیده؟کلید وایرلس اسلیم بالاشه!!!
مباركه . psp خودتو چند رد كردي رفت ؟
ببينم مگه كسي چيزيش كثيف بشه نبايد پاك كنه . مگه ملت ماشينشونو نميشورن كه تميز بشه . مگه طرف حموم نميره كه تميز بشه . مگه .... خوب اون آنالوگه لعنتي رو هم بايد تميز كرد نه اينكه مثله اوس گل ها هر روز تميزش كنه . هر وقت كثيف شد تميز كنه . كافي بود يا بازم توضيح بدم . ؟
ممنون جاوید جان اگه یه سری از اون طرفا رفتی ببین قیمتش چنده اگه شد پول میفرستم برام بخریش.البته اگه زحمتی نباشه.
ویرایش: ضمنا اگه سایتی روهم سراغ دارید که این دستگاه رو برای فروش داره معرفی کنین که دیگه مزاحم شما هم نشم![]()
Last edited by rassool; 16-03-2008 at 12:02.
رد نکردم! نگه داشتم! حالا دوتایی بازی می کنیم
خودشو 230 مموری 40 کیف لاجیتک 18 محافظ ال سی دی 2
کلا 290 در اومد
این فقط تو ژاپن مال منم ریجن ژاپنه و یک گزینه اضافی بین ویدیو و گیم داره که نوشته 1seg(فکر کنم فقط ژاپن داره)
![]()
Last edited by amirrasa kateb; 16-03-2008 at 12:38.
من اصلا حواسم نبود نوشتن اسليم ! من هنوز تو فاز فتم !جاوید تو قبلا آپ تو دیت بودی؟پستو کسی ندزدیده؟کلید وایرلس اسلیم بالاشه!!!
حالا بي خيال ....ببينم مگه كسي چيزيش كثيف بشه نبايد پاك كنه . مگه ملت ماشينشونو نميشورن كه تميز بشه . مگه طرف حموم نميره كه تميز بشه . مگه .... خوب اون آنالوگه لعنتي رو هم بايد تميز كرد نه اينكه مثله اوس گل ها هر روز تميزش كنه . هر وقت كثيف شد تميز كنه . كافي بود يا بازم توضيح بدم . ؟
چشم رسول جان ، اگه اون دو رو برا پيدام شد حتما مي پرسم برات ...ممنون جاوید جان اگه یه سری از اون طرفا رفتی ببین قیمتش چنده اگه شد پول میفرستم برام بخریش.البته اگه زحمتی نباشه.
ویرایش: ضمنا اگه سایتی روهم سراغ دارید که این دستگاه رو برای فروش داره معرفی کنین که دیگه مزاحم شما هم نشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)