دوست عزیز کارت گرافیک gs 7600 کارت قدرتمندی هست مشکل از کارت نیست.
احتمالا ایشون دایرکت ایکس رو نصب نکردن که صحنه اهسته اجرا میشه.
دوست عزیز کارت گرافیک gs 7600 کارت قدرتمندی هست مشکل از کارت نیست.
دوست من ،با عرض سلام
خیلی ممنون که جواب دادید
لینک عکس رو مجددا درست کردم . ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی در مورد Dll های مخصوص بازی روی شبکه داره بهم بده. هر فایلی که به قسمت شبکه کانتر مربوط می شه .
اگه سالم این فایل ها رو بتونم گیر بیارم مشکلم حل می شه. (آخه می خوام اگه ممکنه کانتر رو شبکه فارسی بازی کنم )
با تشکر از دوستان
اين ورژني كه شما داري اديت ايراني هاي عزيز هستش .
و به هيچ وجه هم شبكه نميشه . مشكل داره .
همونطور كه قبلا گفتم شما بايد كانتر ورژن 1.6 رو نصب كني تا بتوني آنلاين بازي كني .
دوست عزيز ممكنه 7600 باشه ولي شما توجه كن 7600GS هستش .دوست عزیز کارت گرافیک gs 7600 کارت قدرتمندی هست مشکل از کارت نیست.
اين كارت گرافيك با 7600GT زمين تا آسمون فرق داره .
كارت گرافيك هاي GS از خودشون رم ندارند . اگه هم داشته باشند خيلي كمه . مثلا 128 . بقيه رو از سيستم Share ميكنه .
ولي كارت گرافيك 7600GT كمه كم رو خودش 512 تا فقط رم داره . حالا اوني كه از سيستم ميكشه به كنار .
پس اشكال از كارت گرافيك شما هست دوست عزيز .
پس چه طور اول که نصب کردم درست بود بعد که پچ رو نصب کردم انجوری شد .دوباره پاک کردم ونصب کردم دیگه درست نشد دایریکس هم نصب کردم درست نشد راستی rainbow six vegas رو راحت میکشه بدونه هیچ مشکلی تازه رزولیشنه بازیم بردم بالا بازم هیچ مشکلی نداره و یه نکته دیگه وقتی بازی نصب میشه خودش یه قسمت داره که نشون میده سیستم طرف کافی برای بازی یا نه برای من جلوی همیه گزینه ها تیک زده یعنی مشکلی نداره
راستی ممکنه مشکل از ویندوز یا dvd باشه ؟
راستی اگه گرافیک کم بیاره تیکه تیکه میشه نه صحنه اهسته
موقع نصب خودش کپی شده .
وقتی هم رو کرک کلیک میکنم پیغام خطا می ده که متنش مشخص نیست (اصلا هیچی ننوشته)
Last edited by plum; 30-06-2007 at 16:56.
مگه میشه ؟پس چه طور اول که نصب کردم درست بود بعد که پچ رو نصب کردم انجوری شد .دوباره پاک کردم ونصب کردم دیگه درست نشد دایریکس هم نصب کردم درست نشد راستی rainbow six vegas رو راحت میکشه بدونه هیچ مشکلی تازه رزولیشنه بازیم بردم بالا بازم هیچ مشکلی نداره و یه نکته دیگه وقتی بازی نصب میشه خودش یه قسمت داره که نشون میده سیستم طرف کافی برای بازی یا نه برای من جلوی همیه گزینه ها تیک زده یعنی مشکلی نداره
راستی ممکنه مشکل از ویندوز یا dvd باشه ؟
توی انجمن Game Spot یک نفر با 8600 یا 8800 ( دقیقا یادم نیست ) نتونسته بود روون بازی کنه !!!! گیر میکرده !!!!
سلام بچه ها
من مي خواستم بدونم با اين سيستم كدوم نسخه از بازي هاي pro evolution soccer را مي تونم نصب كنم؟
ram=256
vga=64
pes1و2و3و4و5وروميتوني بازي كني6
سلام.سلام بچه ها
من مي خواستم بدونم با اين سيستم كدوم نسخه از بازي هاي pro evolution soccer را مي تونم نصب كنم؟
ram=256
vga=64
نترس همش رو میتونی بازی کنی به راحتی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)