من opera رو وقتی باز میکنم گوشی ریستارت میشه از چی هستش؟
من opera رو وقتی باز میکنم گوشی ریستارت میشه از چی هستش؟
با درود
من گوشیp990i دارم. یکی از دوستام واسم یک تصویر Picture Message فرستاد بعد گوشیم هنگ کرد (همش ویبره زد و خاموش شد). بعد 2 باره من گوشیمو که روشن کردم چیزی جز صفحه سیاه نیومد بالا بعد تعداد 12 تا ویبره می زنه و خاموش میشه!
همه کاری هم کردم ولی بازم نشد که بالا بیاد (روشن خاموش، باطریو کشیدم، مموریرو در آوردم، سم کارت)
ولی راه نیفتاد!
1 ) ... لطفاً بهم بگین مشکل از چیه ؟
2) ... من باید چیکار کنم... ؟
معمولا اين جور مشكلها پيش بيني نشده هستند و راه حل خاصي ندارن.من opera رو وقتی باز میکنم گوشی ریستارت میشه از چی هستش؟
بهترين راه و مطمئن ترين راه اينه كه آپديت كني.
با سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم با p990 چه جوری مشیه به اینترنت ایرانسل وصل شد gprs faal kard mer30
دوست عزيز وقتي گوشيت رو آپديت كردي بايد تمامي رد پاهاي برنامه هايي كه رو مموري نصب كردي رو پاك كني.
الانم دير نشده. برو داخل مموري كارت و تمام اطلاعات داخل پوشه هاي سيستمي گوشي(privateوresourceوSystemوsys) رو پاك كن.
با اين كار تمام برنامه هايي كه رو رم نصب كردي از كار ميفته و بايد دوباره نصبشون كني.
با سلام خدمت همگی
همین طور که در جریان هستید درگیر امتحانات میان ترم هستم و رامین هم امتحان کارشناسی داره(انشاالله که قبول بشه)بخاطر همین کمتر آنلاین میشیم،اگر هم بشیم اولین جا همین جاست
-----
عزیز به نظرت همه اینجورن؟!!؟
ولی فکر نکنم اونایی که مستقیما تو inbox میبرن مثل6600 سریعا صدای مسیج درمیاد![]()
Last edited by hamed1987; 24-11-2007 at 01:38.
آقا اگه فليپو برداري با كدوم كليدا ميتوني بازي كني. با توجه به اينكه كليداي كيبورد خيلي ريزن مشكل نيس ؟!
ميشه يه نفر آقايي كنه در مورد reminder تو p990 توضيح بده؟؟
من مي خوام يه مورد يادم بندازه ولي نميدونم چه طوري؟ ممنون ميشم اگه بگين
ببین دوست عزیز
بهترین حالت کارایی گوشی ، در دو حالته بودنشه
و به نظرم بر نداری بهتره،چون مثلا در یک برنامه ای که جدول لیگ برتر رو نشون میده با فیلیپ باز بسیار کند به صفحات پایینتر میاد ولی وقتی فیلیپ بسته میشه، بصورت استاندارد و با سرعت مناسب پایین میاد
موفق باشی![]()
دوست عزیز شما دو کار رو میتونی انجام بدی
1. از طریق Alarm که وقتی میخوای ساعتشو تنظیم کنی، در قسمت When مورد مورد نظرتو انتخاب میکنی و در قسمت messege ،پیام مربوطه رو مینویسی
2.menu==> office==> tasks==> new
حالا دیگه بقیه تنظیماتشو انجام میدی
اگه باز به مشکلی برخورد کردی ،مطرح کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)