تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3439 از 4105 اولاول ... 243929393339338934293435343634373438343934403441344234433449348935393939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,381 به 34,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    میخواستم تعجیل بزنم میرم سامانه نوشته : هيچ درخواستي براي شما در وضعيت اعزام به خدمت وجود ندارد.

از کجاش باید درخواست اضافه کنم؟

در آغاز فعالیت al pacinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان دو را ه پیش روم اینکه الان برای ارشد برای ترم بهمن ثبت نام کنم
    یا اینکه چون دفترچه خدمت فرستادم تاریخ اعزامم اردیبهشت برم خدمت می خواستم منو
    با مشورت و راهنمایی های خوبتون کمک کنید

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام
    میخواستم تعجیل بزنم میرم سامانه نوشته : هيچ درخواستي براي شما در وضعيت اعزام به خدمت وجود ندارد.

از کجاش باید درخواست اضافه کنم؟

سلام
    سایتو ول کن، برو +10 ، سریعتر و بهتره
    سلام دوستان
    سلام
    بستگی به خودتون داره
    اینکه با بالا بردن مدرکتون از نظر شغلی براتون مفید باشه یا نه .

البته مشخصا اگه مدرکتون بالاتر و معتبرتر باشه، امکان معرفی به ارگان ها برای امریه رو خواهید داشت (شدیدا بستگی داره رشتتون چی باشه. و در بیشتر مواقع بسیجی بودن سودمنده !!!!)، البته به شرطی که آموزشی نرفته باشید ! چون یگان و ارگان معلوم میشه و قابل جابجایی به این راحتی ها هم نیست !!

از نظر نظامی براتون تفاوتی نخواهد داشت ! با توجه به رشد سریع کاهش درجه سربازا ، فکر کنم تا سه چهار سال دیگه فوق لیسانس هم گروهبانی یا حداکثر استواری بگیره !! پس از این چهت فرقی نمیکنه ! اما فرقش در اینه که سن شما رفته بالا ! مشکلات حتما بیشتر شده و اعصاب هم نخواهد کشید ! مخصوصا که با افرادی کم سن و سال هم سروکله خواهید زد ! چه کادرهای گروهبانی که 20 ساله هستن !! و چه سربازان 18-19 ساله ! این موردش واقعا دردناکه مخصوصا اون کادریای تازه کار ! اعصاب خوردکنن شدید !! البته ارگان به ارگان و یگان به یگان متفاوته اما در کل یه کیه !!!

باید بسنجید ، اگه بعد از آموزشی رفتید یگان و حالتون گرفت، مطمئنم که میگید برم ارشد حالا بعدا میام سربازی !! و برگه ی تسویه رو جمع میکنید و میرید دانشگاه . خیلی ها رو اینجوری دیدم، خیلی از دوستان خودمون . وقتی ما تموم شدیم هنوز تو شک بودن که چطور باید برگردن پادگان ! اونا ارشد بودن با درجه ستوانسومی ، ما هم لیسانس بودیم با همین درجه !!! خیلی سخته این مورد ! مخصوصا اینکه دوستان دوران اموزشی هم پیشتون نخواهند بود و باید با یه سری بچه سرو کله بزنید ! (درجه برا آبگرمکنه ! اما در رفتار کادریهای قدیمی و درجه بالا تاثیر مستقیم داره !)

خلاصه سبک سنگین کن از بزرگترا و دوستانی که سابقه داشتن کمک بگیر تا انتخاب مناسب رو داشته باشی.

اما در کل اینو بدونید از نظر نظامی نه تنها بهتر نیست به نظر من بدتر هم خواهد بود ! فقط مسائل شغلی، خانوادگی و مالی میتونه توجیه ادامه تحصیل رو در چنین شرایطی داشته باشه وگرنه از نظر بهتر شدن اوضاع نظامی نسبت به زمانی که لیسانس هستید ابدا اینچنین نخواهد شد.
    پیروز باشی
    Last edited by alex_love; 25-01-2016 at 01:51.

4. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

سلام دوستان

خودم شرايط شما رو داشتم

رفتم ارشد گرفتم بعد برا خدمت اقدام كردم (الان هم امريه يه سازمان هستم) ولي اگه برميگشتم به چند سال قبل اول ميرفتم خدمت و بعدش برا ارشد اقدام ميكردم.چرا چون خيلي از دوستام همين كارو كردن و ليسانس گرفتن رفتن خدمت و بعدش هم استخدام شدن ولي من به خاطر نداشتن كارت پايان خدمت هيج جا برا استخدام قبول نميكردن.تازه دوستام در حين كارد كردنشون مدرك ارشدشون رو گرفتن و از نظر من اونا دوسال جلوتر از من هستن.البته باز همه اينا بر ميگرده به شرايط و انتظارات خودت.(اگه خودت كار ازاد داري و دنبال استخدام رسمي نيستي زياد برات فرقي نداره چه بسا بهتر هم باشه اول ارشد بگيري)

6. 2 کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درود به همه
    اقا ما امروز رفتیم نامه ی معافیت پزشکیمون رو توی پلیس +10 ثبت کنیم گفت که مبلغ 100 هزار تومن و یه 1000 تومن و یه 8200 تومن باید واریز کنیم ، ولی توی سایت نظام وظیفه جایی شماره حسابی خبری چیزی ننوشته بود ، کسی لینکی چیزی داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    سایتو ول کن، برو +10 ، سریعتر و بهتره
    سلام

امروز رفتم ثبت کرد و برگه تاییدیه داد گف شنبه بیا برگ اعزام جدیدتو بدم ..

این ینی قبول شده؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام

امروز رفتم ثبت کرد و برگه تاییدیه داد گف شنبه بیا برگ اعزام جدیدتو بدم ..

این ینی قبول شده؟
    سلام ، چون گفته بیا برگه اعزام جدید بگیر یعنی حله . قدیما درخواست میدادی ولی شاید رویه عوض شده ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان رشته ی بنده عمران هست و بهمن ماه از کارشناسی فارغ التحصیل میشم. دو راه دارم یا دفترچه پست کنم یا اینکه برای ترم آینده در مقطع ارشد ثبت نام کنم.

ظاهرا برای دانشجو های ارشد کسری خدمت گذاشتن. سوال من اینه شرایط این کسری چی هست و اینکه همه میتونن شرکت کنن یا نه ؟!

و اینکه ارزش داره فقط برای کسری خدمت برم ارشد یا نه ؟ تنها قصدم برای ارشد رفتن همین کسری هست و بس.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من با ارشد رفتم خدمت، امریه ،تایم اداری، لباس شخصی و...
    ولی اگه زمان برمیگشت به عقب به محض اینکه 18 سالم میشد دفترچه خدمت رو پست میکردم چه مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی داشتم یا نداشتم. هر چی سنت بالاتر باشه غیرقابل تحمل تر میشه خدمت. و اینکه واسه یه فردی با دکتری ولی بدون کارت پایان خدمت موقعیت های کمتری هست نسبت به کسی که تحصیلاتش رو ادامه نداده ولی کارت پایان خدمت داره.

12. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خودم شرايط شما رو داشتم

رفتم ارشد گرفتم بعد برا خدمت اقدام كردم (الان هم امريه يه سازمان هستم) ولي اگه برميگشتم به چند سال قبل اول ميرفتم خدمت و بعدش برا ارشد اقدام ميكردم.چرا چون خيلي از دوستام همين كارو كردن و ليسانس گرفتن رفتن خدمت و بعدش هم استخدام شدن ولي من به خاطر نداشتن كارت پايان خدمت هيج جا برا استخدام قبول نميكردن.تازه دوستام در حين كارد كردنشون مدرك ارشدشون رو گرفتن و از نظر من اونا دوسال جلوتر از من هستن.البته باز همه اينا بر ميگرده به شرايط و انتظارات خودت.(اگه خودت كار ازاد داري و دنبال استخدام رسمي نيستي زياد برات فرقي نداره چه بسا بهتر هم باشه اول ارشد بگيري)

اگه توانایی خرید خدمت دارین صبر کنید چند سال دیگه بخرین وجدنا خذمت سخت وافتتضاحه برای اونا چهددکتر باشی چه بی سواد هیچ فرقی نموکنه فقط از شما پست بالای برجک میخان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •