سلام خدمت دوستان.اسم شرکت شاتل(اریا رسانه تدبیر) هست بهتره در نامه درستش کنین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام خدمت دوستان.اسم شرکت شاتل(اریا رسانه تدبیر) هست بهتره در نامه درستش کنین
درود
2 شبه دقیقا ساعت 3 به بعد نیمه شب سرعت دانلودم وحشتناک میره بالا من 128 شاتل هستم شبها سرعت دانلودم بین 55 تا 64 هست ولی این 2 شب سرعت دانلودم از ساعت 1 نیمه شب میشه 17 ...ولی 3 به بعد سرعت 17 من میشه 220 تا 260 اینم عکس دیشب
اینم سرعت حال حاضر ساعت 12:21 ظهر
![]()
عزیزم دقت کردی تاریخ این مطلبه ماله کی هست؟ سال 85 - 86 ....
1.5 گیگ دانلود میکنی محدودت نمیکنن؟
شما چندوقته از شاتل سرویس گرفتی ؟ کدوم شهر هستین ؟ قبل از این محدود بودید !؟
واسه منم رفته بالا ولی چه فایده زیاد دانلود کنی محدودت میکنن وحشتناک
شما هم به زودی محدود خواهی شد، عاشق چشم و ابروی شما نیست که یکی رو محدود کنن شما رو محدود نکنن
برای منم گاهی میرفت بالا، اما مطئن باش باز بر میگرده به حالت قبل
اره میدونم ، اما به نظر شما چه فرقی کرده شاتل 85 با شاتل 90 ؟؟؟
اتفاقا این یه مدرک خوبیه که قید کنیم تو شکایت نامه چرا که حتی از همون سالها شاتل دزدی میکرده..
.
دوستاني كه تهران اكو 128 دارند آيا دان استريم اونها هم كم شده؟ من الان 2 هفتست كه دان استريمم شده 158 از 580! زنگم زدم شاتل ميگن متناسب سرويس شماست! اما تا الان 1.5 سال بود كه سزعتم رو 60 70 كيلوبايت بود با اين كار برگشته به 16 17 ! منم محدود شدم؟ با اينكه دانلود زيادي نداشتم!؟
دوستان گرامی سلام
درمورد اسم شرکت شاتل
درکل شرکت شاتل یا با نام اصلی خود shatel ویا با نام نمایندگی خود ایرسانت فعالیت میکند . واین دونام فعلا نامهای اصلی این شرکت هستند. که مخفف همان اریا رسانه تدبیر میباشد. طبق قانون ثبت شرکتها اسم شرکت باید مخفف باشد. بله داداش
البته درمتن ایسارنت نوشته شده بود که تصحیحمی شود.
خوب به نظر میاد شاتل حالگیریش رو شروع کرده از شما
بله سرعت متناسب شماست دارن میدن
اگر قبلا سرعتت بالا بود به خاطر راضی نگه داشتن شما از شاتل بود... حالا دیگه نیست
.
هم اکنون 369 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 369 مهمان)