وحید جان اون اولین پست من و بهزاد بود که دو تامون همتون رو معتاد کردیم و خودمون کشیدیم کنار !
اولش مجانی بود و بعدش من حدود 20 تا پریمیم پوینت جمع کردم و ...( فرار )
وحید جان اون اولین پست من و بهزاد بود که دو تامون همتون رو معتاد کردیم و خودمون کشیدیم کنار !
اولش مجانی بود و بعدش من حدود 20 تا پریمیم پوینت جمع کردم و ...( فرار )
اره یادمه ! بعدش مال کما شد بعدش مال صفا !وحید جان اون اولین پست من و بهزاد بود که دو تامون همتون رو معتاد کردیم و خودمون کشیدیم کنار !
اولش مجانی بود و بعدش من حدود 20 تا پریمیم پوینت جمع کردم و ... ( فرار )
من یادمه وقتی بهزاد تایپیک رو زد من هم همون موقع توی بازی ثبت نام کردم و زدم 2 تا ساختمون اپ شه !! بعد یه چند وقت نیومدم دیدم چه قدر طرفدار پیدا کرده !! منم از اون موقع شروع کردم !هی ول کردم هی دوباره شروع کردم ! ولی این دفعه اساسی معتاد شدم !![]()
چی کار کردی نکنه به Dohol حمله کردی
چی کار کرده بودن ؟!!!
کلم کرده بودن ؟ ( Kalam )
کلت کرده بودن ؟ ( Kallam )
گلیم کرده بودن ؟ ( Gelim )
گلیت کرده بودن ؟ ( Golim )
حلیم کرده بودن ؟
لحیم کرده بودن ؟
کلیم ، (یعنی کلی هم !) کرده بودن ؟
.
.
.
آهان ! Claim کرده بودن !
اینا حرفه ای هستن تیمی بازی میکنن !
سلام !
خبر جدید اینکه اخیرا مدیرها و همکارها هم Spam میدن !
ای داد بی داد بوی Spam میاد ! من میگم به دلیل اینکه پست اول توسط S a f a مورد دخل و تصرف قرار گرفته ، عملیات رو لغو کنید !
-----------------------
من امروز شانس اوردم ، نقشه کشیده بودم که یه Attack رو Dodge کنم ، که یک دفعه در حدود یک ساعت مونده به Attack ، برقها رفت !
شانس آوردم Fake بود !![]()
Last edited by StormWielder; 03-08-2008 at 01:59.
آی گقتی!! دلم واسه یه ورد مثل اون تنگ شده.
سلام چه خبر ؟؟؟ خيلي وقته اينجا سر نزدم يه بابايي هست كه ساعت 13 امروز نوبل ميشه اسم روستاش روگذاشته قبر نوبلمنهاي ترايب ما يعني ترايب اسپم البته اولش چيز ديگه اي بود ولي چون سه تا نوبلمن براش حروم كردن اين اسم رو روش گذاشته ميخوام بگيد بعد از اينكه نوبلش كردم اسمش رو چي بزارم ؟؟؟ تا دندون شكن باشه و طرف اعصابش به هم بريزه ؟؟؟ فكر ميكنم بعد ازاينكه نوبل شد يه روستاي ديگه ايجاد ميكنه تا بياد رو نقشه روستاي قبليش رو ببينه كه چه شكلي شده .
نه دوهول نبود !!! کمال بود !!نه بابا یکی بود امتیازش تقریبا اندازه ی من بود !!! دیروز شد 25 تا نیوک !! خوشبختانه امروز از دست ندادم!!
طرف اصلا نیروی تهاجمی نمی سازه !! کل روستاهاش رو اسکات کردم !! 5 6 تا روستاش اسکات نشد ! بقیه همه دفاعی بودن!!!
یه چیزی توی همون مایه ها .....
همون یارو هوپیس دیگه !!!
Last edited by V A H I D; 03-08-2008 at 11:51.
من توصيه ميكنم افرادي كه تو 21 هستند ديگه وقتشان را با يك ورلد جديد هدر ندهند
اين بازي همينجوري اش وقت گير است
حداقل به كارهاي ديگرتان برسيد .فكر نميكنم همه اين ورلدها مزه اش فرق داشته باشد
ميبينيد تو رو خدا دشمن داره ساپورتم ميكنه اونوقت يه خودي داره حمله ميكنه :دي ولي خوب شد سريع گرفتمش وگرنه بايد يه نوبلمن ديگه به كشتن ميدادم جا داره از وحيد و ايدين و پدرام و مصطفي تشكر كنم .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)