سلام به همه دوستان
کسی میدونه کدهای 1 اسفند کی میاد؟
ده پونزده روزه هر چی میرم تو سایت نظام وظیفه قسمت خدمات الکترونیک شکل پیدا میکنه.چه مشکلی پیدا کرده؟
ممنون![]()
سلام به همه دوستان
کسی میدونه کدهای 1 اسفند کی میاد؟
ده پونزده روزه هر چی میرم تو سایت نظام وظیفه قسمت خدمات الکترونیک شکل پیدا میکنه.چه مشکلی پیدا کرده؟
ممنون![]()
امروز رفتم پلیس 10+ گفت هنوز نیومده و معمولا 10 روز قبل اعزام میاد (البته برا داداشم که اعزام 1/10 بود، 7/9 یعنی بیش از سه هفته قبل اعزام اومد تو سایت که چک کردم)
بله سایت evazifeh.police.ir بیش از 3-2 هفته هست که ارور میده و ظاهرا سرورش مشکل داره
Sent by Tapatalk on Android
دو سال پیش منم اول اسفند اعزامم بود، 17/10 برگه اول اومد 11 بهمن هم برگه دوم ... بهترین دوره خواهید بود! مخصوصا از نظر مرخصی میان دوره !
سلام دوست عزیز ظاهرا کل عید رو مرخصی میدن درسته؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
برا ما تو ارتش از 27 اسفند دادن تا 16 فروردین !
یکی از دوستام که پدافند ارتش سمنان بود (سال 89)، فقط 5 روز اول عید رو مرخصی دادن بهشون
Sent by Tapatalk on Android
خود منم پدافند سمنان بودم ! اون پنج روز شامل آموزشی نمیشه ! اگه برید یگان 9 روز مرخصی عید خواهید داشت ولی در دوران اموزشی اینگونه نیست، کل عید رو میفرستن . 90-91-92-93 که اینجوری بوده ! البته دوره ما دو نفر به دلایل انضباطی دوم عید فرستادنشون مرخصی ، همون 16 با ما برگشتن !
اقا امروز برای تصویه رفتم گفتن بدهی داری ! بدهی چه صیغه ای یه؟ ؟ هرچی هم میگم بدهی بابت چیه میگه معلوم نیست تو سیستم زدن بدهی 38 هزار تومنی ! یعنی چی؟ جایی هست پیگیری کرد؟
تسویه از کجا ؟ یگان ؟ ترخیصتون کی هست ؟
پیش دانشگاهی هم تو خدمت همون دیپلم محسوب میشه،بستگی به جا داره!
زمان ما که سال 89 بود فوق دیپلم با زیر دیپلم فرقی نداشت ولی لیسانس 360 درجه با فوق دیپلم متفاوت بود!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)