تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3437 از 4105 اولاول ... 243729373337338734273433343434353436343734383439344034413447348735373937 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,361 به 34,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

کسی می دونه معاف از رزم چیه و دقیقا باید چی می شه

فرستاده شده از Esmiz با tapatalk
    سلام. دوستان carpal tunnel syndrome معاف از رزم میشه؟ بعد باید حتما همون موقع داشته باشیش تا بهت بدن یا قبلا عمل کرده باشی هم معاف از رزم میشه؟
    اصلا ارزش داره معاف از رزم گرفتن؟
    معاف از رزم تو اموزشی زیاد اذیت نمیشه ! یعنی ورزش سنگین و رژه و اینجور چیزا نداره ! میتونن ازتون به عنوان بهکار ! یا همون بیگاری ! استفاده کنن ! البته بسته به زرنگیه خودتون داره ! ولی در کل حتما ازیتش کمتر از رزست !!!
    در یگان هم پست با اصلحه نخواهید داشت ! البته میتونن پست بدون اصلحه بزارتتون ! ولی خوب برجک نداره مثلا ! به امکان زیاد هم اگه مدرک داشته باشید شاید توسط قسمتی چیزی جزب بشید !
    در کل بد نیست ! اگه به فکر کار دولتی نیستید گرفتنش ضرری هم نداره !
    اگرم معاف از رزم گرفتید و مثلا تو اموزشی گفتن که باید رژه برید و یا مثلا تو یگان گزاشتنتون پست با اسلحه راحت میرید عقیدتی یا حفاظت اطلاعات و اعتراض میکنید و خلاص ! راحت میشید ! اینقدر بچه ها از این کارا کردن که ... !
    سوال بیشتری داشتید در خدمتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دادا ممنون ولی این واسه تعجیل و تمدید هست من اون سامانه قبلی رو میگم که واردش میشدی اطلاعات بود مثلا مرکز اعزامی و اینا با علامت پوتین

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دو ماه پیش در چنین روزی خدمتم تموم شد !
    تا روز پایانی خدمت حتی برای فوق لیسانس با درجه ستواندومی هم پست در برجک وجود داشت ! به علت کمبود شدید نیرو و وجود نداشتن سرباز صفر این شرایط بوجود اومده بود ! ما که با درجه ستوانسوم 5 ماه اخر خدمت بکوب سر پست بودیم ! البته قبلش یه ربع هم پست نداده بودم !
    کرمانشاه ، ارتش ، پدافند ...
    روزای خیلی گندی بود ! انشاالله که همه به خوبی و خوشی ! برن و برگردن...
    پس سپاه نیست همو نطور که این دوست گفت ارتش هم همین وضعه تازه ما که حفاظت فیزیکی یه روز در میان میریم منزل. بهتر از بجه هایی هستیم که داخل یگان هستن. اونا هر دو شب یه بیس چهارساعت کامل باید پست بدن

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

دوستان من یک روز دیگه میشه 2 ماه که خدمتم تموم شده اما پایان خدمت دستم نرسیده ! خیلی هم نیاز دارم به کارت ! عملا خدمت من با اوضاع قبل و بعد خدمت میشه 28 ماه !
    کسی نمیدونه ارتش چقدر طول میده برا دادن کارت ؟! اصلا چجوری میشه پیگیر بود ؟!

تا حقوق قطع نشه کارت نمیاد

منم خدمتم یه ماهه تموم شده اما کارتم نیومده چون هنوز حقوقمو میریزن!!
    واسه ما نه تنها تو این 2 ماهه حقوقی نریختن بلکه همون ماه آخری هم که تو خدمت بودیم ندادن حقوقمون رو !
    معمولا دو ماه بعد از راکد شدن اطلاعاتتون حقوقتون قطع میشه و بعد از قطع شدن حقوق اگه بدهکار نباشد (حقوق اضافه نگرفته باشید) واستون درخواست کارت میشه که حدودا بعد از دو ماه کارت به دستتون می رسه...
    حالا واسه پیگیری باید با نیروی انسانی (آجودانی) - قسمت صدور کارت صحبت کنید...

5. این کاربر از " M e H r D a D " بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    دوستان من پیش دانشگاهی تجربیو خوندم ولی یه درس افتادم و خرداد و شهریور نمره نیاوردم
    یه ماه پیش پست کردم نوزده فروردین اعزام خوردم
    توی برگه ام وضعیت تحصیلیم رو اخراج از پیش دانشگاهی زدن برای اون یک درس
    الان دیماه اون امتحانم رو دادم و قبول شدم و فارغ التحصیل شدم
    الان دیگه نمیشه تغییری داد تو اطلاعاتم؟؟؟خیلی اعصابمو خورد کرده کاش گذاشته یودم الان پست میکرم..
    ایا اصلا چندان فرقی میکنه؟؟کسی که مدرک پیش رو داشته باشه یا نداشته باشه؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    دوستان من پیش دانشگاهی تجربیو خوندم ولی یه درس افتادم و خرداد و شهریور نمره نیاوردم
    یه ماه پیش پست کردم نوزده فروردین اعزام خوردم
    توی برگه ام وضعیت تحصیلیم رو اخراج از پیش دانشگاهی زدن برای اون یک درس
    الان دیماه اون امتحانم رو دادم و قبول شدم و فارغ التحصیل شدم
    الان دیگه نمیشه تغییری داد تو اطلاعاتم؟؟؟خیلی اعصابمو خورد کرده کاش گذاشته یودم الان پست میکرم..
    ایا اصلا چندان فرقی میکنه؟؟کسی که مدرک پیش رو داشته باشه یا نداشته باشه؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    بهتره هر چه سریعتر با مدارکت بری نظام وظیفه ی شهر یا مرکز استانتون . اونجا بهت میگن و ممکنه که برات درست کنن
    بسته به شانست که کدوم ارگان بیفتی شاید کمی فرق کنه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان به علت تخصص من در زمينه هواپيما در صنايع هوايي اکباتان زير مجموعه وزارت دفاع اعلام نياز برام زدم از کجا ميتونم بفهمم اموزشيم اقتاده جوادنيا یعنی مزکز اموزشی وزارت دفاع و همچنین ایا پذیرشم اکی شده یانه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان پدر من 13 ماه جبهه بوده برای گرفتن 4 ماه کسریش چه باید کرد؟
    من 11ماه کسرخدمت به خاطر پروژه دفاعی دارم ایا با این 4 ماه جمع میشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان به علت تخصص من در زمينه هواپيما در صنايع هوايي اکباتان زير مجموعه وزارت دفاع اعلام نياز برام زدم از کجا ميتونم بفهمم اموزشيم اقتاده جوادنيا یعنی مزکز اموزشی وزارت دفاع و همچنین ایا پذیرشم اکی شده یانه؟؟
    سلام
    در مورد پذیرش باید تا صادر شدن امریه منتظر بمونید ! تا اونجا که من میدونم راه دیگه ای نداره ! اوکی شدنش هم معلوم نمیشه ! اما اگه درخواست داده باشن با توجه به سابقتون به امکان خیلی زیاد موافقت میشه . فکر نکنم با مراجعه به نظام وظیفه شهرتون بتونید به نتیجه برسید چون به امکان زیاد اوناهم بهتون میگن منتظر امریه بمونید .ولی ضرر نداره یه سری به نظام وظیفه بزنید.

در مورد کسری هم بعد از اینکه یگانتون معلوم شد یه برگه اشتغال به خدمت از یگان میگیرید و به همراه برگه ای که پدرتون از محل خدمتش در زمان جنگ (پادگانی که به امکان زیاد روی کارت ایثارشون ثبت شده ) گرفته( پدرتون میرن به اون یگان و برگه رو میگیرن ) میرید پلیس +10 و بعد از ثبتش مدارک رو همراه یه برگ برگ سبز جدید که از +10 میگیرید تحویل کارگزینی یگان میدید تا در پروندتون ثبت بشه. بله مجموع میشن . اگه کسری بسیجم داشتی دیگه خدمتت میشد همون دو ماه اموزشیت :d
    Last edited by alex_love; 22-01-2016 at 23:19.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا شما پروژه ات تو چه زمینه ای بود؟!
    چند وقت طول کشید تا تکمیلش کنی؟!

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •