تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3437 از 4751 اولاول ... 2437293733373387342734333434343534363437343834393440344134473487353739374437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,361 به 34,370 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اون موقع كه من گرفتم هنوز بچه ها نگفته بودند ‍Cra نگيريد! خود يارو مي گفت تو اولين كسي هستي تو كل ايران كه از ما مي خواي cra بگيري!
    آره با يه isp جديد قرداد بستم به اسم عصر تلكام، حالا ببينيم اين چه طوره!؟ رئيسش گفت يك ماه بگير اگه ناراضي بودي بيا هزينه ي رانژه كردنت رو هم پس مي ديدم!
    دوست عزیز منم قمی هستم لطفا اگه شرکت خوبی را سراغ داری معرفی کن از شاتل کوچ کنیم

2. این کاربر از LOVEFORLOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

سلام به همه دوستان و عزیزانی که منو تنها نذاشتن تو شکایت نامه علیه شاتل

خوب یسری از دوستان کد کاربریشون رو دادن (نزدیک به 20 نفر) که جا داره از همشون تشکر کنم و بهشون همینجا اعلام میکنم تا حد توانم این شکایت نامه رو پیگیری میکنم حتی اگر بشه از کارم هم میزنم به خاطر همه شما که داره حقمون خورده میشه

یکی دو نفر هم درخواست کردن که کمی به تاخیر بندازیم شکایت نامه رو برای دادن کد کاربری و مشکلاتشون و همینطور مدرک بدن
    نمیدونم اگر دوستان موافقن که یکی دو روز شکایت نامه رو عقب بندازیم اگر موافق نیستن که فردا نامه رو ارسال کنم
    (نظرمن اینه که تا پس فردا دوشنبه ارسال نشه تا بقیه دوستان هم کد کاربریشون رو بدن) بازم نظر دوستان مهمه

شکایت نامه هم خدا رو شکر خوب تنظیم شده و بندهاش کامل شده و مشکلی از نظر نامه نیست..(البته 1 بند باید اصلاح بشه که اینکار هم داره با تلاش دوستان انجام میدیم)

بازم همینجا اعلام میکنم اگر کسی بندی داخل شکایت نامه رو فکر میکنه جا افتاده و مشکلی که بیان نشده داخل متن نامه حتما بهم بگه

ویرایش جدید نامه هم تو پست بنده (به امضا بنده مراجعه کنید)قرار گرفت البته تا الان(هنوز ویرایش لازم داره)

همه ببینن و نظر بدن - با تشکر از همه

.
    Last edited by javady; 15-10-2011 at 22:54.

4. 6 کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

[/COLOR]
    دوست عزیز منم قمی هستم لطفا اگه شرکت خوبی را سراغ داری معرفی کن از شاتل کوچ کنیم
    دوست من اگه پستم رو دقيق مي خوندي مي فهميدي كه مي خوام به شركت عصرتلكام برم اما از كيفيتش مطمئن نيستم!

6. این کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام به همه دوستان و عزیزانی که منو تنها نذاشتن تو شکایت نامه علیه شاتل

خوب یسری از دوستان کد کاربریشون رو دادن (نزدیک به 20 نفر) که جا داره از همشون تشکر کنم و بهشون همینجا اعلام میکنم تا حد توانم این شکایت نامه رو پیگیری میکنم حتی اگر بشه از کارم هم میزنم به خاطر همه شما که داره حقمون خورده میشه

یکی دو نفر هم درخواست کردن که کمی به تاخیر بندازیم شکایت نامه رو برای دادن کد کاربری و مشکلاتشون و همینطور مدرک بدن
    نمیدونم اگر دوستان موافقن که یکی دو روز شکایت نامه رو عقب بندازیم اگر موافق نیستن که فردا نامه رو ارسال کنم
    (نظرمن اینه که تا پس فردا دوشنبه ارسال نشه تا بقیه دوستان هم کد کاربریشون رو بدن) بازم نظر دوستان مهمه

شکایت نامه هم خدا رو شکر خوب تنظیم شده و بندهاش کامل شده و مشکلی از نظر نامه نیست..(البته 1 بند باید اصلاح بشه که اینکار هم داره با تلاش دوستان انجام میدیم)

بازم همینجا اعلام میکنم اگر کسی بندی داخل شکایت نامه رو فکر میکنه جا افتاده و مشکلی که بیان نشده داخل متن نامه حتما بهم بگه

ویرایش جدید نامه هم تو پست بنده (به امضا بنده مراجعه کنید)قرار گرفت البته تا الان(هنوز ویرایش لازم داره)

همه ببینن و نظر بدن - با تشکر از همه

.
    سلام جوادی عزیز
    شرکت شاتل مگر با دیگر شرکتهای خدمات اینترنتی چه فرقی دارد که برای کاربرانش به صورت یک طرفه و بدون اطلاع محدودیت دانلود قائل میشود.
    همه ی isp ها دارای ساعات رایگان و بدون محدودیت در دانلود هستند. و مشترکین خود را تحقیر نمیکنند

اینکه شرکت شاتل برای ساعات رایگان خود محدودیت مضاعف قائل میشود و شما به عنوان یک مشترک از آن بی خبر هستید. یعنی اینکه مثلا شرکت A ساعات رایگان از 1 تا 6 صبح بدون محدودیت دانلود میدهد یعنی چیزی مشابه سرعت در روز یا اندکی کمتر

اما شرکت شاتل به صورت غیر مستقیم شما را از دانلود منع میکند بدین صورت که اگر در چند روز متوالی شما دانلود داشته باشی سرعت شما را در روزهای آینده به حد اقل ممکن یعنی 3KB ان هم غیر قانونی محدود میکند و به احتمال زیاد تا پایان قرارداد شما در محدودیت باقی میمانید

همه ی isp ها دارای ساعات رایگان و بدون محدودیت در دانلود هستند. و مشترکین خود را تحقیر نمیکنند

یعنی اینکه برای دانلود مشترکین خو از قانون نانوشته ی محدودیت آن هم از نوع 3 کیلوبایتی استفاده نمیکنند
    توضیح بیشتر اینکه شرکتهای مشابه از یک حداقل سرعتی به صورت میانگین پایینتر نمی آیند مثلا 30 کیلوبایت و با شیادی و دروغگویی و اینکه همه الان دارند دانلود میکنند و سرعت 3 کیلوبایت استاندارد و درست است و ما طبق قانون عمل میکنیم و یا اینکه شما پر مصرف هستید و..... استفاده نمی کنند

8. 4 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

من خیلی وقته دارم میگم این محدودیت شبانه بد من سرعت 2است 6 ماه شارژ کردم گ... خوردم باید برای مدرک چطور کمک کنم واقعا دزد هستند ...بی شعور ها دارن با کاربران بازی میکنند خوب اگه موقع ثبت نام بگن اینطور نمیشه
    بابا همشهری(اشلونک) تو هم که رفتی تو قوطی ــــــ شناسه کاربریت رو برای javady بفرست
    اگر هم دوست داری به صورت خودجوش زنگ بزن پشتیبانی ف..ش بده حداقل دلت خنکشه داداش
    Last edited by jackson2010; 16-10-2011 at 00:05.

10. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها یک چک میکنید برای من دیگه صفحه شاتل باز نمیشه همون صفحه ایی که مشخصات و یوز نیم رو میزنی میزنی میری تو رو میگما
    javady
    عزیز برای من هم سیستم eco 2048 هستش شناسم رو فرستادم
    نامردا الان 7 روز شده سرویسم شبانه با سرعت 3 کیلو بایت دارم دانلود میکنم
    اعصابم بهم ریخته خدا کنه زودتر درست بشه خیلی نامردی هستش 98 تومان هزینه 6 ماه شدش با گیگ هایی که ازشون خریدم 60 تومان هم گیگ خریدم خیلی اعصابم داغونه

12. این کاربر از M.E.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    من چون تو دوره ازمایشی ام نمیتونم پیام خصوصی بدم.
    javady جان لطف کن ادرس ایمیلتو بده شناسه و مدرکو برات بفرستم
    ممنون

داره خودمونی میشه 7xxhosseinxx7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هر کدوم از پشتیبانها یک چیز تحویلت میدن یکی میگه ما اصلا محدودیتی برا کاربرامون قائل نمیشیم
    یکی میگه شما زیاد از حد دانلود کردی و حقوق بقیه کاربرا رو ضایع کردی می پرسم اگه سقف دانلود دارید خوب بگید میگه سقف نداریم فقط به صورت مستمر دانلود نکنید. حرف حساب اینا چیه واقعا؟
    نمونه قرارداد رو هم تو سایت نمی ذارن که بدونیم به قول دوستان این قانون نانوشته رو از کجا آوردن!
    ازشون هم که می پرسی کی محدودیت برطرف میشه میگن هر وقت سیستم تشخیص بده
    پرسیدم اسم این سیستم چیه که اینقدر هوش مصنوعیش بالاست هر وقت به نفعشه سرعت رو می بره بالا

15. این کاربر از 7xxhosseinxx7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

هر کدوم از پشتیبانها یک چیز تحویلت میدن یکی میگه ما اصلا محدودیتی برا کاربرامون قائل نمیشیم
    یکی میگه شما زیاد از حد دانلود کردی و حقوق بقیه کاربرا رو ضایع کردی می پرسم اگه سقف دانلود دارید خوب بگید میگه سقف نداریم فقط به صورت مستمر دانلود نکنید. حرف حساب اینا چیه واقعا؟
    نمونه قرارداد رو هم تو سایت نمی ذارن که بدونیم به قول دوستان این قانون نانوشته رو از کجا آوردن!
    ازشون هم که می پرسی کی محدودیت برطرف میشه میگن هر وقت سیستم تشخیص بده
    پرسیدم اسم این سیستم چیه که اینقدر هوش مصنوعیش بالاست هر وقت به نفعشه سرعت رو می بره بالا
    این که خوبه یک بار من سر سرعت بحثم بود با پشتیبانی شاتل شیراز گفت سرویس ارت بگیر که نامحدوده گفتم اولا نامحدود نیست همون سقف ترافیک قبل را داه و طبق قانون Fair Use Policy بعد از اینکه به سقف رسید سرعت دانلود محدود میشه طرف گفت: ما اصلا همچین قانونی به نامFair Use Policyنداریم گفتم بابا تو سایتتون هست گفت نا اصلا همچین چیزی نداریم!تو روز روشن جلوی ادم دروغ به این بزرگی میگن!

در ضمن منم که قبلا شاتل بودم شناسه کاربری ام را برای اقای جوادی فرستادم از دیگر دوستان هم چه اونایی که هنوز مشترک شاتل دزد هستن چه نیستن خواهش میکنم شناسه کاربریشون را برای پیگیری و شکایت برای اقای جوادی بفرستن!

17. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان من چند روز اينترنتم قطع بود نتونستم بيام فروم،
    من احمق رفتم ازاين سرويس هاي cra شاتل گرفتم اونم 512 و اصلا به پيشينه ي اين شركت كه به قول يكي از دوستان از نوادگان چهل دزد بغداد هستند توجه نكردم! حالا بعد چند روز كه اينترنتم وصل شده عوضي ها سرعتم رو روي 2 كيلوبايت برثانيه محدود كردن و نامرد ها اصلا دان استريم خطم رو روي 508 كيلوبيت قرار دادند! حالا پشتيباني شون با پر رويي تمام مي گه طبق قانوني كه توي سايت تو همون قسمت cra هست، ما هر سرويس رو بين حداقل 10 نفر شير مي كنيم! يعني بيشتر از 10 نفر! بعد من گفتم يعني شما سرويس من رو بين 32 نفر شير كرديد؟ و نمي خوايد قانون سازمان تنظيم مقررات رو رعايت كنيد؟‌اما يارو دگيه جواب نداد.
    بعد رفتم دفتر مركزي شركتشون تو قم كه حقم رو بگيرم، كه با رئيسشون كه يه يارو عوضي بود، حرف زدم. بعد صحبت هاي طولاني گفت نه پولت رو پس مي ديم تو هم هر جا مي خواي بري برو شكايت كن! حالا چند روزه كه ازشون تو سايت سازمان تظيم مقررات شكايت كردم اما فعلا كه خبري نيست!
    ديگه چه كاري به نظرتون مياد كه بكنم؟ درضمن هم از صفحه فيلم گرفتم هم عكس به عنوان مدرك جرم نگه داشتم.
    یه تلفن همراه GLX جور کن.صداشونو ضبط کن:
    زنگ بزن پشتیبانی اول یه جوری صحبت کن که اسمش و سمتشو بهت بگه.اگه از زیر زبونش بتونی بکشی که بین بیش از 10 نفر شیر کردن می تونی یه شکایت حسابی علیه شاتل ترتیب بدی!

19. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 99 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 99 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •