تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3436 از 4751 اولاول ... 2436293633363386342634323433343434353436343734383439344034463486353639364436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,351 به 34,360 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام. خسته نباشی

داش مارو چشم کردی ماهم به فنا رفتیم !

من هم به واحد فروش اصلی تو تهران زنگ زدم دختره گفت الان تقریبا همه شرکت ها دارن مثل ما عمل میکنن (محدود کردن سرعت شبانه) ! گفتم اتفاقا شما تنها شرکتی هستید که دارین خیلی قشنگ ..... میکنید!

گفت حتی همین مخابراتی که میگی هم همینطوری میشه به زودی ! گفتم خودت مثل اینکه هر چی حال کردی میگی واسه خودتا !

کاش صداشو ضبط میکردم !
    سلام
    این حقیقت تلخی بود که برای شما روشن کردم
    من اینو گفتم که بر ضد خودشون ازش استفاده بشه. در هر جنگی تلفات هم هست . بله داداش
    knight of justice
    سه روز ديگه دوره اين ماه من تمام ميشه.لطفا به سوالاتم پاسخ دهيد كه اگه سرعت شما هم بالا رفته يعني مشكل محدوديت شاتل حل شده و با اين نتيجه ماه بعد رو هم تمديد كنم.
    لطفا بگوييد در سه شب گذشته سرعت دانلود شما چند بود و چه قدر ميشد دانلود كرد؟
    با تشكر
    دوست عزیز از این کلاه های گشاد زیاد سر ما رفته وقتی دورت تموم میشه شاتل دستودلواز میشه ولی همین که ببینه داری دانلود میکنی یک دفعه حالت رو میگیره
    من که تقریبا یک ماه از دورم گذشته ولی هنوز تو محدودیتم

همین الان هم با پشتیبانی تهران صحبت کردم
    گفت: به دلیل افزایش کاربرها سرعت شییرینگ شبانه دیگه بیشتر از 6kb نیست و حق شما هم همینه و بقیه اگر سرعت بالا دارند به دلیل نبود کاربر در منطقه انهاست..... ولی فکر میکنم همه اینها کشکه خودشون شبا شیر رو میبندند ملت رو ... گیر آوردند

استیو جابز هم مرد ولی این شاتل درست نشد
    Last edited by jackson2010; 15-10-2011 at 17:28.

2. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من شاتل اكو 2 مگابيت دارم و 7 شب محدود شده بودم. تو اين 7 شب سرعت دانلود من از ساعت 12:56 تا 7:58 به شدت افت مي كرد و حداكثر 4 كيلوبايت در ثانيه ميشد.اين وضعيت افت سرعت 7 شب ادامه داشت ولي شب هاي قبلش سرعت دانلود من از ساعت 1 تا 8 صبح تقريبا 120 كيلوبايت در ثانيه بود.
    چون دانلود هاي واجبي داشتم سه شب پيش رفتم به خوابگاه دانشجويي توي اتاق يكي از دوستانم و دو شب هم آن جا ماندم و دانلود هام رو آنجا انجام دادم.
    ديشب كه آمدم خانه چون مطمئن بودم محدوديت سرعت من تا پايان دوره باقي مي مانه تمايلي نداشتم تا ساعت 1 صبر كنم و دانلود شبانه رو آغاز كنم.
    ولي پيش خودم گفتم حالا يه امتحاني مي كنم.
    ساعت 12:53 دانلود رو آغاز كردم و چون در زمان مصرف روزانه بودم سرعت دانلود مثل هميشه 260 بود.
    تا اين كه ساعت 12:56 شد و يك دفعه سرعت 0 شد.پيش خودم گفتم باز دوباره امشب تا صبح سرعت دانلود همون 4 كيلوبايت در ثانيه ميشه.تا اين كه يك دفعه ديدم سرعت دانلود شد 400 كيلوبايت در ثانيه ( 400KB/sec ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    گفتم اين سرعت لحظه اي است و باز دوباره مياد پايين.
    ولي بعد از چندين دقيقه همچنان 400 بود ، گفتم شايد زمان دانلود شبانه تغيير كرده باشه و مثلا ساعت 2 دانلود شبانه شروع ميشه و الان داره از ترافيك روزانه ام كم ميكنه.سريع وارد حساب كاربري شاتل شدم و ديدم چيزي ار ترافيك من كم نميشه و مثل اين كه واقعا سرعت دانلود شبانه من 400 شده بود.
    تا ساعت 8 صبح همچنان سرعت بالا بود و سرعت بين 370 تا 420 نوسان ميزد و حتي يك لحظه هم سرعت زير 370 نيامد.
    تا صبح بيشتر از 9 گيگابايت دانلود كردم ( دقيقا 9250 مگابايت دانلود كردم )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا نميدونم آيا دو شب قبلش هم كه خانه نبودم و در خوابگاه بودم آيا سرعت شبانه شاتل واسه من بالا بود يا نه؟
    دوستان،سرعت شبانه شما از ساعت 1 تا 8 صبح در سه شب گذشته چند بود؟
    آيا شما هم توي اين سه شب از محدوديت در آمديد و سرعت شما هم خيلي بالا رفت؟
    سرعت شما در سه شب گذشته چند بود؟
    سه روز ديگه دوره اين ماه من تمام ميشه.لطفا به سوالاتم پاسخ دهيد كه اگه سرعت شما هم بالا رفته يعني مشكل محدوديت شاتل حل شده و با اين نتيجه ماه بعد رو هم تمديد كنم.
    لطفا بگوييد در سه شب گذشته سرعت دانلود شما چند بود و چه قدر ميشد دانلود كرد؟
    با تشكر
    دوست عزیز فریبشونو نخور.من که همچنان محدودم.برای من قبا از اینکه دوره تموم بشه محدودیت وجود نداشت.درشت همون روزی که تمدید کردم محدودیتم شروع شد.
    اینا منتظرن تمدید کنی و بعد دوباره محدودت کنن.
    فکر کردی چون دلشون سوخته و از کارشون پشیمون شدن سرعتو بردن رو 400.
    من که حاضرم از دیال اپ استفاده کنم ولی با شاتل تمدید نکنم

4. این کاربر از yaser1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان اون افت سرعت چند وقت پیش شاتل درست شده ؟ کیفیت اینترنت سی ار ای شاتل چطوره؟
    ظاهرا خودشون راضی به دادن این سرویس نیستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

درود . اکو 512 دارم شیراز .. و خیلی وقته محدود شدم...میخواستم شرکت عوض کنم اما متاسفانه هیچ جا نمیتونم برم

خطوط من فیبر نوری کافو است و هیچ شرکتی جز ماتریکس ( داتک ) و شاتل
    ماتریکس به من اعلام کرده رانزه شما پنجاه پنجاه ست و اگر این مسئله اوکی بشه تعرفه زیر 30 تومن نمیتونیم به شما بدیم چون این خطوط برای ما هزینه داره و تعرفه از 30 تومن بالا باید بردارین

شاتل هم برای مشترکان جدید خطوط فیبر نوری تقریبا همین کار رو کرده و الان هم به من میگه شما نمیتونید به هیچکدوم از سرویس های ما تغییر سرویس بدین .. مگر اکو دو مگ ماهی 24 خورده فکر کنم باشه

خلاصه با این اوضاع من خودم اکو 512 ماهیانه 19 خورده میدم و با این تفاسیر بنده اجباراً شاتلی شدم و میمانم

چون هیچ شرکتی تعرفه خوب همون قیمت نمیاد به من بده ....

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان من چند روز اينترنتم قطع بود نتونستم بيام فروم،
    من احمق رفتم ازاين سرويس هاي cra شاتل گرفتم اونم 512 و اصلا به پيشينه ي اين شركت كه به قول يكي از دوستان از نوادگان چهل دزد بغداد هستند توجه نكردم! حالا بعد چند روز كه اينترنتم وصل شده عوضي ها سرعتم رو روي 2 كيلوبايت برثانيه محدود كردن و نامرد ها اصلا دان استريم خطم رو روي 508 كيلوبيت قرار دادند! حالا پشتيباني شون با پر رويي تمام مي گه طبق قانوني كه توي سايت تو همون قسمت cra هست، ما هر سرويس رو بين حداقل 10 نفر شير مي كنيم! يعني بيشتر از 10 نفر! بعد من گفتم يعني شما سرويس من رو بين 32 نفر شير كرديد؟ و نمي خوايد قانون سازمان تنظيم مقررات رو رعايت كنيد؟‌اما يارو دگيه جواب نداد.
    بعد رفتم دفتر مركزي شركتشون تو قم كه حقم رو بگيرم، كه با رئيسشون كه يه يارو عوضي بود، حرف زدم. بعد صحبت هاي طولاني گفت نه پولت رو پس مي ديم تو هم هر جا مي خواي بري برو شكايت كن! حالا چند روزه كه ازشون تو سايت سازمان تظيم مقررات شكايت كردم اما فعلا كه خبري نيست!
    ديگه چه كاري به نظرتون مياد كه بكنم؟ درضمن هم از صفحه فيلم گرفتم هم عكس به عنوان مدرك جرم نگه داشتم.

8. 3 کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان من چند روز اينترنتم قطع بود نتونستم بيام فروم،
    من احمق رفتم ازاين سرويس هاي cra شاتل گرفتم اونم 512 و اصلا به پيشينه ي اين شركت كه به قول يكي از دوستان از نوادگان چهل دزد بغداد هستند توجه نكردم! حالا بعد چند روز كه اينترنتم وصل شده عوضي ها سرعتم رو روي 2 كيلوبايت برثانيه محدود كردن و نامرد ها اصلا دان استريم خطم رو روي 508 كيلوبيت قرار دادند! حالا پشتيباني شون با پر رويي تمام مي گه طبق قانوني كه توي سايت تو همون قسمت cra هست، ما هر سرويس رو بين حداقل 10 نفر شير مي كنيم! يعني بيشتر از 10 نفر! بعد من گفتم يعني شما سرويس من رو بين 32 نفر شير كرديد؟ و نمي خوايد قانون سازمان تنظيم مقررات رو رعايت كنيد؟‌اما يارو دگيه جواب نداد.
    بعد رفتم دفتر مركزي شركتشون تو قم كه حقم رو بگيرم، كه با رئيسشون كه يه يارو عوضي بود، حرف زدم. بعد صحبت هاي طولاني گفت نه پولت رو پس مي ديم تو هم هر جا مي خواي بري برو شكايت كن! حالا چند روزه كه ازشون تو سايت سازمان تظيم مقررات شكايت كردم اما فعلا كه خبري نيست!
    ديگه چه كاري به نظرتون مياد كه بكنم؟ درضمن هم از صفحه فيلم گرفتم هم عكس به عنوان مدرك جرم نگه داشتم.
    isp رو تغییر بده راحت میشی
    بچه ها که گفتن cra نگیرین شما با این که میدونستین این کارو کردین؟
    کلا اکثر جاها همینه اوایل که میگیری سرعتت خوبه بعدش کم میکنن دوباره به اخرای شارژ که میرسه خوب میشه
    من خودم یارو رو تهدید کردم که میخوام فسخ کنم سرعتم الان نزدیکه ۱ ماهه که خوب شده
    ولی میدونم هر لحظه میشه مثل قبل
    البته من ناچارم ازین بگیرممخابرات که ۲۵۶ رو ۸گیگ بدون شبانه میده و نمی صرفه برام

10. 3 کاربر از mohsentanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کلا اکثر جاها همینه اوایل که میگیری سرعتت خوبه بعدش کم میکنن دوباره به اخرای شارژ که میرسه خوب میشه
    من خودم یارو رو تهدید کردم که میخوام فسخ کنم سرعتم الان نزدیکه ۱ ماهه که خوب شده
    ولی میدونم هر لحظه میشه مثل قبل
    البته من ناچارم ازین بگیرممخابرات که ۲۵۶ رو ۸گیگ بدون شبانه میده و نمی صرفه برام
    isp چی هستش برای من هم 7 روز هستش 5 کیلو بایت سرعته دانلودم هستش اعصابم کلا بهم ریخته
    راستی دوسته من پیام خصوصیت رو درست بکن که بتونم پیام بهت بدم مرسی

12. این کاربر از M.E.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قربونت برم بنده که از همون اول این حرفا رو زدم و گفتم تماس گرفتم ،اما دوستان هی میگن شکایت فایده نداره و خلاصه موج منفی...

حتی همین شکایت نامه رو به پیشنهاد سازمان تنظیم مقررات تنظیم دارم میکنم..

.
    سلام
    من در تالار یکی دو سایت پر مخاطب پست گذاشتم و از دوستانی که شکایت دارند درخواست ارسال شناسه کاربری و نام ونام خانوادگی کردم
    هر تعداد شد براتون ارسال میکنم

14. 2 کاربر از sadeghrenjer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

....
    اون موقع كه من گرفتم هنوز بچه ها نگفته بودند ‍Cra نگيريد! خود يارو مي گفت تو اولين كسي هستي تو كل ايران كه از ما مي خواي cra بگيري!
    آره با يه isp جديد قرداد بستم به اسم عصر تلكام، حالا ببينيم اين چه طوره!؟ رئيسش گفت يك ماه بگير اگه ناراضي بودي بيا هزينه ي رانژه كردنت رو هم پس مي ديدم!
    Last edited by mha_mha; 15-10-2011 at 21:42.

16. این کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    به شخصه نظرم اینه که 100٪ از شاتل باید شکایت کرد و تا آخر ایستاد
    "
    javady جون پیگیر هستند"
    اما گام بعدی تغییر isp هستش. بهترین گزینه شرکتهای تازه تاسیس هستند که سرعتهای بالایی ارائه میدند
    و آخرین گزینه خود مخابراته
    وقتی isp رو عوض میکنید هیچ وقت بیشتر از 1 ماه قرارداد نبندید که ضرر کمتری کرده باشد "اگر گندش درومد"
    Last edited by jackson2010; 15-10-2011 at 21:56.

18. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •