از کدوم شهر هستین ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از کدوم شهر هستین ؟
فریب این سرعت بالای شاتل پس از رفع محدودیت را نخورید!من 16 روز محدود بودم وچند روز قبل از محدودیت خارج شدم و اتفاقاً 3 شب هم سرعت بالای 250 داشتم و از دیشب باز محدود شدم!
در واقع این ترفند جدید شاتل است که به فاصله زمانی کوتاه به شما سرعت بالایی در سرویس شبانه بدهد وباز شما رامحدود کند!![]()
یک چیزی که برای من خیلی عجیبه اینه که طرز برخورد و نوع سرویس و سرعت و همه چی در همه نمایندگی ها با هم فرق داره !
مثلا من الان زنگ زدم گفتم سرعت بالا رفته گفته اره گفتم شب چی ؟ گفت نه شب همون سرعت قبلیه !
گفتم خوب این سرویس جدید (قیمت سرویسهای +ADSL2 ـ (CRA)) چیه ؟ میگه ما همچین سرویسی نداریم !!! گفتم خسته نباشی.بهش میگم برو سایت شاتل خانم مثلا نمایندگی , میگه من الان نمیتونم ! عجبا
رفیق والا ما دیگه 700MB هم جرات نمیکنیم دانلود کنیم با سرعت 60 ! حالا نمیدونم شما چطور با 210 همینطور میذاری رو دانلود ؟!!!
البته ماه قبل شیره دانلود و کشیدم! و از شانسی که اوردم 4روز مونده بود اتمام دوره محدود شدم! خداروشکر
ولی این ماه دیگه روزانه هم با ترس و لرز استفاده میکنم !چون تازه دیشب دوباره تمدید کردم! سرعت هم 60 بود برای ما !
من همین الان با بخش شکایات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی صحبت کردم گفتم جریان اینه و پشتیبانی شاتل هم میگه این قانون جدیدی است که شما بهشون ابلاغ کردین
گفت کی بوده که ما خودمون خبر نداشتیم و توضیح داد اگر هم قراره به خاطر شیر 1 به 10 افت سرعت داشته باشید باید بین 25 تا 250 متغییر باشه نه 7 کیلوبایت بر ثانیه قفل بشین.
از طریق سایت میشه شکایت رو ثبت کرد و خودشون بررسی میکنن و جواب میدن
لینک صفحه :خنده دارش اینجاست که وضعیت روز ما هم فرق زیادی ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا سرویس 2048 میباشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خوب حتما نمیتونسته عزیزه من،چرا حرف زور میزنی؟!![]()
من حدودا 5 روز . سرعتمم 2 مگ هست.
قربونت برم بنده که از همون اول این حرفا رو زدم و گفتم تماس گرفتم ،اما دوستان هی میگن شکایت فایده نداره و خلاصه موج منفی...
حتی همین شکایت نامه رو به پیشنهاد سازمان تنظیم مقررات تنظیم دارم میکنم..
.
سلام دوستان
من شاتل اكو 2 مگابيت دارم و 7 شب محدود شده بودم. تو اين 7 شب سرعت دانلود من از ساعت 12:56 تا 7:58 به شدت افت مي كرد و حداكثر 4 كيلوبايت در ثانيه ميشد.اين وضعيت افت سرعت 7 شب ادامه داشت ولي شب هاي قبلش سرعت دانلود من از ساعت 1 تا 8 صبح تقريبا 120 كيلوبايت در ثانيه بود.
چون دانلود هاي واجبي داشتم سه شب پيش رفتم به خوابگاه دانشجويي توي اتاق يكي از دوستانم و دو شب هم آن جا ماندم و دانلود هام رو آنجا انجام دادم.
ديشب كه آمدم خانه چون مطمئن بودم محدوديت سرعت من تا پايان دوره باقي مي مانه تمايلي نداشتم تا ساعت 1 صبر كنم و دانلود شبانه رو آغاز كنم.
ولي پيش خودم گفتم حالا يه امتحاني مي كنم.
ساعت 12:53 دانلود رو آغاز كردم و چون در زمان مصرف روزانه بودم سرعت دانلود مثل هميشه 260 بود.
تا اين كه ساعت 12:56 شد و يك دفعه سرعت 0 شد.پيش خودم گفتم باز دوباره امشب تا صبح سرعت دانلود همون 4 كيلوبايت در ثانيه ميشه.تا اين كه يك دفعه ديدم سرعت دانلود شد 400 كيلوبايت در ثانيه ( 400KB/sec ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم اين سرعت لحظه اي است و باز دوباره مياد پايين.
ولي بعد از چندين دقيقه همچنان 400 بود ، گفتم شايد زمان دانلود شبانه تغيير كرده باشه و مثلا ساعت 2 دانلود شبانه شروع ميشه و الان داره از ترافيك روزانه ام كم ميكنه.سريع وارد حساب كاربري شاتل شدم و ديدم چيزي ار ترافيك من كم نميشه و مثل اين كه واقعا سرعت دانلود شبانه من 400 شده بود.
تا ساعت 8 صبح همچنان سرعت بالا بود و سرعت بين 370 تا 420 نوسان ميزد و حتي يك لحظه هم سرعت زير 370 نيامد.
تا صبح بيشتر از 9 گيگابايت دانلود كردم ( دقيقا 9250 مگابايت دانلود كردم )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا نميدونم آيا دو شب قبلش هم كه خانه نبودم و در خوابگاه بودم آيا سرعت شبانه شاتل واسه من بالا بود يا نه؟
دوستان،سرعت شبانه شما از ساعت 1 تا 8 صبح در سه شب گذشته چند بود؟
آيا شما هم توي اين سه شب از محدوديت در آمديد و سرعت شما هم خيلي بالا رفت؟
سرعت شما در سه شب گذشته چند بود؟
سه روز ديگه دوره اين ماه من تمام ميشه.لطفا به سوالاتم پاسخ دهيد كه اگه سرعت شما هم بالا رفته يعني مشكل محدوديت شاتل حل شده و با اين نتيجه ماه بعد رو هم تمديد كنم.
لطفا بگوييد در سه شب گذشته سرعت دانلود شما چند بود و چه قدر ميشد دانلود كرد؟
با تشكر
بله عزیز.میخواندوباره تمدید کنی دوباره بعد از یه هفته بندازنت تو لیست سیاه.
به نظر من ISPت رو عوض کن.
هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)