تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3435 از 3745 اولاول ... 24352935333533853425343134323433343434353436343734383439344534853535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,341 به 34,350 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من قبلا هم در کامنتی گفته بودم هرچی می کشیم از این کم مصرف هاست. اونها هیچوقت حق اعتراض ندارن.
    کم مصرف های پر مصرف رو میگی دیگه ؟؟؟
    کسایی که طرح شبانه میخوان تا رایگان دانلود کنن و پدر اینترنت رو در بیارن تنها با پرداخت ماهی 20 هزار تومن سرعت128 به 16 مگ بگیرن و بشن یکی از شرکای شما در شیر 1 به 8 ولی حالا دیگه دوره به نام تو به کام من تموم شد و باید برای هر میزان که استفاده میکنی پول بدی و هر سرعتی که میخوای باید به همون اندازه پول بدی و خبری از شیر 1 به 8 نیست. برای همین یک سری داره بهشون فشار میاد.
    با این طرح من مخالف بودم و هستم ولی نه به دلایلی که خیلی های دیگه مخالف هستن ولی اگر این طرح درست اجرا بشه من یکی از طرف دار های این طرح میشم به شرط این که فقط شعار نباشه و به شرکت ها برای ارائه 1 به 1 سرعت فشار وارد بشه.
    Last edited by sima_6600; 28-11-2017 at 11:47.

2. 2 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

کم مصرف های پر مصرف رو میگی دیگه ؟؟؟
    کسایی که طرح شبانه میخوان تا رایگان دانلود کنن و پدر اینترنت رو در بیارن تنها با پرداخت ماهی 20 هزار تومن سرعت128 به 16 مگ بگیرن و بشن یکی از شرکای شما در شیر 1 به 8 ولی حالا دیگه دوره به نام تو به کام من تموم شد و باید برای هر میزان که استفاده میکنی پول بدی و هر سرعتی که میخوای باید به همون اندازه پول بدی و خبری از شیر 1 به 8 نیست. برای همین یک سری داره بهشون فشار میاد.
    با این طرح من مخالف بودم و هستم ولی نه به دلایلی که خیلی های دیگه مخالف هستن ولی اگر این طرح درست اجرا بشه من یکی از طرف دار های این طرح میشم به شرط این که فقط شعار نباشه و به شرکت ها برای ارائه 1 به 1 سرعت فشار وارد بشه.
    آره من از وقتی که اینترنت داشتم همیشه نامحدود بوده شاتل، داتک، مخابرات هیچوقت حجمی نگرفته و هیچوقت هم اهل دانلود شبانه نبودم برای همین من هم با این طرح اگه درست اجرا بشه و حجمها معقول باشه موافقم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

...
    کسایی که طرح شبانه میخوان تا رایگان دانلود کنن و پدر اینترنت رو در بیارن ...
    آره من از وقتی که اینترنت داشتم همیشه نامحدود بوده شاتل، داتک، مخابرات هیچوقت حجمی نگرفته و هیچوقت هم اهل دانلود شبانه نبودم برای همین من هم با این طرح اگه درست اجرا بشه و حجمها معقول باشه موافقم.
    انصافاً اینترنت عادی مثل بقیه دنیا بدونه محدودیتها و قیمتهای مسخره میخواهیم

امروزه یک نفر منصفانه حداقل ۳ گیگ برای streaming و دانلود لازم داره، اونهم با دسترسی کامل به "اینترنت" نه یه شبکه داخلی "اینترانت"

تو دنیا اکثرا برنامه شون از شبکه های مختلف stream میکنن و برای یه ساعت streaming-FullHD یک گیگ لازمه

اونهایی که اینترنت رو فقط telegram و browsing میدونن درک اینترنت ندارن
    Last edited by dadash42; 29-11-2017 at 09:37.

5. 10 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Antonio1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اونهایی که اینترنت رو فقط telegram و browsing میدونن درک اینترنت ندارن

بله ولی متاسفانه 70 درصد ملت از همین گروهن

7. این کاربر از Antonio1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در تلگرام و اينستاگرام آسياتك پست زده بودند:
    به مناسبت تولد خداد عزیزی و بیستمین سالگرد بازی با استرالیا
    یک گیگ حجم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به سرویس حجمی و یا سه روز زمان به سرویس نامحدود مشترکین اهدا می‌گردد.
    ولي هر دو جا پست را پاك كردند.
    چرا؟!!!!
    Last edited by ul696; 29-11-2017 at 18:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در تلگرام و اينستاگرام آسياتك پست زده بودند:
    به مناسبت تولد خداد عزیزی و بیستمین سالگرد بازی با استرالیا
    یک گیگ حجم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به سرویس حجمی و یا سه روز زمان به سرویس نامحدود مشترکین اهدا می‌گردد.
    ولي هر دو جا پست را پاك كردند.
    چرا؟!!!!
    پست را عوض كردند و به متولدين آذر ماه آن هديه را مي دهند.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۸ آذر ۱۳۹۶سرویس‌های اینترنت پرسرعت ثابت شاتل (+ADSL2) از تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۹۶ به شیوه‌ی جدیدی به مشتریان ارایه خواهند شد.
    بر اساس مصوبه شماره ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تاریخ یاد شده، سرویس‌های اینترنت پرسرعت (+ADSL2) ارایه شده به مشتریان به سرویس‌های غیرحجمی (Connection Based) تغییر می‌کند. سرویس‌های غیرحجمی که براساس سرعت قابل ارایه طبقه‌بندی می‌شوند، دارای آستانه مصرف تعریف شده هستند که جزییات آن در جدول زیر قابل مشاهده است:
    ردیف
    سرعت پایه سرویس*(Kbps)
    آستانه مصرف منصفانه در هر ماه (گیگابایت)
    تعرفه اشتراک ماهانه (تومان)
    تعرفه اشتراک سه ماهه (تومان)
    تعرفه اشتراک شش ماهه (تومان)
    تعرفه اشتراک یک ساله (تومان)
    ۱
    ۵۱۲
    ۱۲
    ۱۲٬۵۰۰
    ۳۷٬۵۰۰
    ۷۱٬۲۵۰
    ۱۳۵٬۰۰۰
    ۲
    ۱۰۲۴
    ۲۱
    ۲۰٬۰۰۰
    ۶۰٬۰۰۰
    ۱۱۴٬۰۰۰
    ۲۱۶٬۰۰۰
    ۳
    ۲۰۴۸
    ۲۷
    ۲۵٬۰۰۰
    ۷۵٬۰۰۰
    ۱۴۲٬۵۰۰
    ۲۷۰٬۰۰۰
    ۴
    ۴۰۹۶
    ۵۱
    ۴۰٬۰۰۰
    ۱۲۰٬۰۰۰
    ۲۲۸٬۰۰۰
    ۴۳۲٬۰۰۰
    ۵
    ۸۱۹۲
    ۹۰
    ۵۰٬۰۰۰
    ۱۵۰٬۰۰۰
    ۲۸۵٬۰۰۰
    ۵۴۰٬۰۰۰
    ۶
    ۱۶۳۸۴
    ۱۸۰
    ۸۰٬۰۰۰
    ۲۴۰٬۰۰۰
    ۴۵۶٬۰۰۰
    ۸۶۴٬۰۰۰
    *بنابر سیاست‌های تشویقی شاتل، سرعت هر یک از سرویس‌‌ها تا بیش‌ترین میزان کشش خط و پشتیبانی بستر مخابراتی، تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه باز خواهد بود و شاتل در صورت فراهم بودن بستر مناسب، (صرف‌نظر از سرعت پایه) به هر سرویس سرعتی فراتر از تعهدات قید شده در قرارداد اختصاص خواهد داد.
    مطابق این قیمت‌ها بر اساس مصوبه کاربران می‌توانند حداکثر به میزان یک سوم ترافیک یاد شده (آستانه مصرف منصفانه) ترافیک بین‌الملل استفاده کنند و به طورکلی پس از پایان ترافیک مجاز سرویس در هر ماه، سرعت آن سرویس به سرعت قانونی مصوب در مصوبه ۲۶۶ کاهش می‌یابد. اما مشتریان می‌توانند با خرید حجم ترافیک دلخواه به سرعت اصلی سرویس خود بازگردند.
    به دنبال این تغییرات از این پس قیمت هر گیگابایت ترافیک بین‌الملل حداکثر ۲٬۰۰۰ تومان و قیمت هر گیگابایت ترافیک داخلی ۱٬۰۰۰ تومان خواهد بود.
    بر این اساس کلیه سرویس‌های فعلی شاتل در تاریخ سررسید اشتراک، قابل تغییر به سرویس‌های جدید خواهند بود و مشتریان عزیز شاتل می‌توانند، سرویس فعلی خود را به یکی از سرویس‌های ارایه شده در جدول بالا تغییر دهند.

رسما میگه غلط میکنی حجم بینالملل استفاده کنی
    دقیقا وضعیت خودروسازی رو پیاده کردن واسه اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    با این وضعیت تغییر تعرفه به نظر دوستان آیا میصرفه که الان صد گیگ آسیاتک به قیمت حدود هر گیگی هزار تومان بخریم و تا آخر مدت بسته استفاده کنیم یا این که از تعرفه جدید استفاده کنیم ؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    با این وضعیت تغییر تعرفه به نظر دوستان آیا میصرفه که الان صد گیگ آسیاتک به قیمت حدود هر گیگی هزار تومان بخریم و تا آخر مدت بسته استفاده کنیم یا این که از تعرفه جدید استفاده کنیم ؟
    بسته نگیر داداش
    سرویس 18 ماهه بگیر 200 گیگ 105 تومن اونم یه جفت اگه خط دیگه داری رو اونم یه جفت بگیر که نت داره گرون میشه

13. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

حالا تکلیف سرویس های در حال مصرف چی میشه ... باقی می مونن یا تبدیل می شن به سرویس های جدید ... و کسانی که گیگ باکس خریداری کردن و حجم دارن چطور میشن ... دست بخواد به سرویس ها بخوره عملا شرکت ها دیوانه می شن از حجم زیاد تماس های مشترکین و جنگ اعصاب مشترک و اپراتور و هر روز یه فحشی می دن به بانی و باعث ش هر دو طرف

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •