با توجه به کسری بودجه و پول نفت یه احتمال زیاد تصویب بشه البته 2 سری این قانون امسال اجرا شد ولی مدت غیبت باید بالای 8 سال بود که به 5 سال کاهش پیدا کرده
با توجه به کسری بودجه و پول نفت یه احتمال زیاد تصویب بشه البته 2 سری این قانون امسال اجرا شد ولی مدت غیبت باید بالای 8 سال بود که به 5 سال کاهش پیدا کرده
آقا کدوم ظلم من هرکیو که میبینم به هر نحوی از سربازی خلاص میشه میگم نوش جونت
الان به یکی از دوستان خبر دادم که به 5 سال کاهش پیدا کرد و کلی خوشحال شد. من فوق لیسانس حقوقم و در حال خدمتم. نیرو انتظامی و سپاه رو نمیدونم ولی ارتش واقعا به درجه احترام میذاره واقعا اگه ستوان دوم وظیفه باشی تو ارتش کاملا تفاوتت رو با بقیه حس میکنی
من خودم گاهی سرباز صفرها رو میبینم که ازشون چجور بیگاری میکشن میگم مگه مغز خر خوردید که اومدید سربازی من برای کانون وکلا و هزار جای دیگه نیاز به کارت پایان خدمت دارم ولی شما چی. حالا هم که فرصتی پیش اومده تا این بیچاره ها خلاص شن بذارید زوتر خلاص شن. چون هممون میدون فوق لیسانسی که 5 سال غیبت داشته باشه نداریم و این قانون فقط برای زیر دیپلمه هاو دیپلمه هاست.
با سلام
آقا من یه سری سوال دارم که گفتم با شما مشورت کنم.
من فوق لیسانس مکانیک دارم و برای سربازی داخل شهر خودم هم سپاه هست هم ارتش. یه پادگان هم مربوط به ستاد کل نیروهای مسلح هست که هم سپاه هم ارتش هم نیروی انتظامی داره.
من رفتم با مسئولین اونجا صحبت کردم گفتن با توجه به مدرکت میزاریمت دفتر فنی مهندسی قسمت تاسیسات. البته آموزشی میرم نیروی زمینی ارتش و بعد از اون گفتن میری تهران و انتقالت میدیم به شهر خودم.
از طرفی آشنا دارم برای سپاه اما اونجا کار مرتبط با رشته خودم نمیدونم پیدا میشه یا نه.
هر دو دور از شهر هست و باید با ماشین شخصی بروم. حالا به نظرتون چه کنم.
مورد بعد اینکه ساعت حضور در پادگان کی شروع و تموم میشه. میخوام بدونم بعدازظهر میشه رفت سر یه کار پاره وقت یا نه؟
در ضمن رفتم پلیس +10 گفتن الان دفترچه بفرستی یا برج 6 یا 8 میری خدمت. میشه ای زمان رو جلو یا عقب انداخت. اگه اره چند ماه؟
ممنون میشوم جواب بدین
بیسواد تر ؟!!
معیار سواد و علم آدما رو از روی مدرک تحصیلی تشخیص میدی ؟!!!
منم جزئه کسایی بودم که 5-6 سال غیبت داشتم تا اینکه سال 91 گفتم ولش کن بالاخره باید برم ، 23 ماه خدمت کردم! دقیق چند هفته بعد از اینکه خدمتم تموم شد اخبار اعلام کرد غایبین میتونن خدمتشونو بخرن ، واقعا متاسفم واسه همچین مسئولاینه که تو کشور داریم ، که حرف از عدالت و خدا پیغمیر خون شهید میزنن 1% شعور و منطق ندارن.
دوستان سربازای که لیسانس هستن برا آموزشی باید موهاشون در چه حد کوتاه باشه؟ نمیشه کچل نکرد و رفت؟
ببین داداش تو آموزشی باید اینطوری بزنی
![]()
این طرح جدیدمعافی سربازی با5سال غیبت داره به همه مشمولامیگه که سربازی نرین وتا5سال صبرکنین ومعافی بگیرین حالش روببرین
این شکلکاحال اونایی که با این طرح معاف شدن
دارن به ریش من واونایی که رفتن وتوسربازی سرویس شدن وپدرشون دراومده میخندن![]()
اگه سپاه افتادی موهاته تا هجده هم بزنی مشکلی نیس
خدا لعنت کنه برای ایبنکه پادگان نیرو نداره افسرای بدبخت هم دو چهار دارن برجک پست میدن حیف که سی میلیون تومان نداشتم وگرنه سربازی میخریبدم
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)