تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3434 از 4751 اولاول ... 2434293433343384342434303431343234333434343534363437343834443484353439344434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,331 به 34,340 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای بقیه هم قسمت گزارش مشکلات شاتل و قسمت پشتیبانی آنلاین غیر فعال هست؟؟؟؟ یا فقط من اینجوریم؟؟؟؟

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عزیز من تو با این پستت میتونی حدود 10 نفر رو برای ارائه ی شناسه ی کاربریشون منصرف کنی!
    آخه ترس تا چقدر؟ من بترسم شناسه ندم، تو بترسی شناسه ندی و ... که هیچکس شناسه نمیده!

حتی اگه بخوان چنین کاری که میگی انجام بدن(احتمال وقوعش 1 درصده) .... گور بابای اینترنت گرون و محدود. من که میرم دنبال --- . اگر هم روزی گرفتنم به دلیل استفاده از --- دلیل هم دارم.

یعنی شما میخوای بذاری 49 نفر شناسه ی کاربریشون رو بدن بعد شما پنجاهمی باشی؟

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------

دوستان فایل ها رو آپلود کردم!
    لینک مدرک اصلی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل سورس بالا رو هم میتونم بزنم روی DVD بفرستم!

لینک آپلود بدون محدودیت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستانی که میگن سرعت شبانمون 200 شده بدونن دارن از حق ما براشون مایه میذارن و میخوان که شما رو هم از گردونه ی دانلود شبانه خارج کنن! خوب به ویدیوی مدرک نگاه کنید و ببینید چه بلایی سرتون میخواد میاد.
    دوست گلم ! من فقط می خواستم یه سری چیزها بیشتر مشخص بشه ! و قصدم از اون پست فقط همین بود !
    فکر می کنم خود آقای جوادی هم لپ کلام من رو دقیقا درک کردن ...

اصلا هم بحث ترس و این حرف ها نیست عزیز من ! من نمی دونم شما از کی دارین این تاپیک رو دنبال می کنین ! ولی
    این جریان شکایت و این ها که می بینید الان داره با این جدیت پیگیری میشه ، من و دو سه تا از دوستان دیگه جزو
    استارتر هاش بودیم !! اگه توجه کرده بودی گروه معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت !
    که آدرسش هم توی امضا من هست بنده ایجاد کردم در راستای همین هدف ها ! من خودم یکی از دشمنای پر و پا
    قرص این شاتل کلاهبردار هستم ! متاسفانه چند وقتی هست که خیلی سرم شلوغ شده و نتونستم ریز به ریز و
    دقیق این تاپیک رو دنبال کنم و از وقتی دیدم دوستانی هستن که دارن حرفه ای جریان شکایت رو دنبال می کنن منم
    خیالم راحت تر شد و رفتم بیشتر به بقیه گرفتاری هام رسیدگی کردم ! از یه طرف هم یه کمی توی ذوقم خورد ! چرا ؟
    به خاطر اینکه من وقتی اون گروه رو ایجاد کردم خیلی جو خوبی بود و همه می گفتن ما پایه شکایت و تحریم و فسخ
    این چیزاییم ! ولی وقتی گروه رو ساختم دیدم عمل کردن با حرف زدن زمین تا آسمون فرق میکنه ! و متاسفانه هیچ
    فعالیت مفیدی توی اون گروه که خیلی بهش امیدوار بودیم صورت نگرفت ...

پس شما که نمی دونی لطفا این قضیه ترس و این حرف ها رو مطرح نکن ...

در ضمن برای شکایت هم، بله من هنوز شناسه کاربریم رو واسه آقای جوادی ارسال نکردم ! چون می خواستم چند
    تا مدرک و عکس هم تهیه کنم و همراهش بفرستم که متاسفانه به خاطر کمبود وقت نتونستم همه ش رو تهیه کنم
    یه بارهم گفتم می خوام این کار رو بکنم ! حالا متاسفانه مجبورم تا همین جایی که عکس مدرک تهیه کردم واسشون
    بفرستم چون متاسفانه خیلی سرم شلوغ هست ...

در ضمن این ایده تهیه عکس و مدرک هم اولین بار بنده مطرح کردم. البته خداوکیلی من اصلا از گفتن این حرف ها خوشحال
    نیستم و نمی خواستم هیچ وقت اینا رو بگم چون کارایی که کردم همش به خاطر احقاق حق و حقوقمون بوده و کلا گفتن
    نداره ...
    دیگه ببخشید اگه پرحرفی کردم
    Last edited by Glad Boy; 15-10-2011 at 02:23.

3. 2 کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوست گلم ! من فقط می خواستم یه سری چیزها بیشتر مشخص بشه ! و قصدم از اون پست فقط همین بود !
    فکر می کنم خود آقای جوادی هم لپ کلام من رو دقیقا درک کردن ...

اصلا هم بحث ترس و این حرف ها نیست عزیز من ! من نمی دونم شما از کی دارین این تاپیک رو دنبال می کنین ! ولی
    این جریان شکایت و این ها که می بینید الان داره با این جدیت پیگیری میشه ، من و دو سه تا از دوستان دیگه جزو
    استارتر هاش بودیم !! اگه توجه کرده بودی گروه معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت !
    که آدرسش هم توی امضا من هست بنده ایجاد کردم در راستای همین هدف ها ! من خودم یکی از دشمنای پر و پا
    قرص این شاتل کلاهبردار هستم ! متاسفانه چند وقتی هست که خیلی سرم شلوغ شده و نتونستم ریز به ریز و
    دقیق این تاپیک رو دنبال کنم و از وقتی دیدم دوستانی هستن که دارن حرفه ای جریان شکایت رو دنبال می کنن منم
    خیالم راحت تر شد و رفتم بیشتر به بقیه گرفتاری هام رسیدگی کردم ! از یه طرف هم یه کمی توی ذوقم خورد ! چرا ؟
    به خاطر اینکه من وقتی اون گروه رو ایجاد کردم خیلی جو خوبی بود و همه می گفتن ما پایه شکایت و تحریم و فسخ
    این چیزاییم ! ولی وقتی گروه رو ساختم دیدم عمل کردن با حرف زدن زمین تا آسمون فرق میکنه ! و متاسفانه هیچ
    فعالیت مفیدی توی اون گروه که خیلی بهش امیدوار بودیم صورت نگرفت ...

پس شما که نمی دونی لطفا این قضیه ترس و این حرف ها رو مطرح نکن ...

در ضمن برای شکایت هم، بله من هنوز شناسه کاربریم رو واسه آقای جوادی ارسال نکردم ! چون می خواستم چند
    تا مدرک و عکس هم تهیه کنم و همراهش بفرستم که متاسفانه به خاطر کمبود وقت نتونستم همه ش رو تهیه کنم
    یه بارهم گفتم می خوام این کار رو بکنم ! حالا متاسفانه مجبورم تا همین جایی که عکس مدرک تهیه کردم واسشون
    بفرستم چون متاسفانه خیلی سرم شلوغ هست ...

در ضمن این ایده تهیه عکس و مدرک هم اولین بار بنده مطرح کردم. البته خداوکیلی من اصلا از گفتن این حرف ها خوشحال
    نیستم و نمی خواستم هیچ وقت اینا رو بگم چون کارایی که کردم همش به خاطر احقاق حق و حقوقمون بوده و کلا گفتن
    نداره ...
    دیگه ببخشید اگه پرحرفی کردم
    ببخشید اگر لحنم تند بود... من عذر میخوام .

امیدوارم در تهیه ی مدرک و کل زندگین موفق باشی

5. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yeg86naz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Sun City

پيش فرض

کسی اینجوریش رو دیده بود ؟
    در ضمن سر ماه ترافیک ریست میشه

برا من یه بار بعد تغییر سرویس این قات رو زد البته نه اینقدر،این ارور مغایرت هم جفتش بود بعد از یه روز درستش کردن

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

MohsenStar
    کسی اینجوریش رو دیده بود ؟
    در ضمن سر ماه ترافیک ریست میشه

شاتل هیچ وقت یادش نمیره که چقدر دانلود کردی . خودش بعدا باهات حساب میکنه اون خط قرمز پایین هم برای همینه
    Last edited by jackson2010; 15-10-2011 at 02:52.

8. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام بچه ها امروز من از محدودیت در اومدم شما چی؟میخواستم بدونم این کارشون واسه اینه که من دوباره تمدید کنم؟امروز روز اخر دوره این ماهمه!!

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان ساعت توقف دانلود صبح رو 7:59 یا حتی 7:58 بذارید، ظاهرا ساعت شاتل 1-2 دقیقه عقب هست و با توجه به 2 مگ بودن،حجم زیادی همون اوله صبح تلف میشه.

11. 3 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

3

javady جان
    اینو حتما توی شکایت نامه بیار که
    شرکت شاتل مگر با دیگر شرکتهای خدمات اینترنتی چه فرقی دارد که برای کاربرانش به صورت یک طرفه و بدون اطلاع محدودیت دانلود قائل میشود.
    همه ی isp ها دارای ساعات رایگان و بدون محدودیت در دانلود هستند. و مشترکین خود را تحقیر نمیکنند
    سلام. خسته نباشی

داش مارو چشم کردی ماهم به فنا رفتیم !

من هم به واحد فروش اصلی تو تهران زنگ زدم دختره گفت الان تقریبا همه شرکت ها دارن مثل ما عمل میکنن (محدود کردن سرعت شبانه) ! گفتم اتفاقا شما تنها شرکتی هستید که دارین خیلی قشنگ ..... میکنید!

گفت حتی همین مخابراتی که میگی هم همینطوری میشه به زودی ! گفتم خودت مثل اینکه هر چی حال کردی میگی واسه خودتا !

کاش صداشو ضبط میکردم !

داره خودمونی میشه 7xxhosseinxx7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14 پرسش

سلام بچه ها امروز من از محدودیت در اومدم شما چی؟میخواستم بدونم این کارشون واسه اینه که من دوباره تمدید کنم؟امروز روز اخر دوره این ماهمه!!
    شما چه مدت محدود بودید؟و چه سرعتی دارید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض rrrrrrrrrr

شبها با سرعت 210 تا دانلود ميكنم.

سرعت اصليم 256 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •