تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3434 از 3745 اولاول ... 24342934333433843424343034313432343334343435343634373438344434843534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,331 به 34,340 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من از کروم موبایل استفاده میکنم و کلیک هم کرده بودم اما وارد صفحه اول اون سایت میشه...
    واسه خودمم عجیب بود
    بزار تایپ کنم قیمتا رو خونده بشه:

512 کیلو : 15 گیگ -12500
    1 مگ: 40 گیگ-20000
    2 مگ: 50 گیگ- 25000
    3 مگ: 80گیگ - 35000
    4 مگ: 100 گیگ - 40000
    8 مگ: 120 گیگ -50000
    16 مگ: 240 گیگ-80000

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

4. 2 کاربر از crazyrobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنونم از اینکه زحمت کشیدید بابت سرچ مطلب.

لینک اخری که دادید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این لینک اگه درست بگم اپدیت شده همون مبع خودمه که برای 2011 بود و اینی که فرستادید برای 2017 هست ظاهرا.
    در اینجا هم چین رتبه اول و روسیه رتبه سومه و خبری از امریکا نیست

لینک بعدی که فرستادید

در اینجا چین اوله و روسیه چهارم ایران سوم(!) و امریکا دوم

در لینک دومی که فرستادید

در اینجا روسیه اوله
    چین دومه
    وخبری از امریکا نیست

در نهایت لینک اولی که فرستادید

به رشد استفاده از تورنت در امریکا اشاره میکنه ولی همچنان میگه در کل امریکای شمالی کانادا اوله با 11 درصد و در جدول هم که مشخص کرده چند کشور اروپای شرقی همچنان با رنگ قرمز در ته جدول بیشترین نرخ سرقت محتوا رو دارند و امریکا با رنگ سبز جز مناطق کمتر استفاده کنندست.

الان این بررسی منابع خودتون بود.

سه تاشون قاطعانه میگن چین و روسیه در صدر سارقان محتوی پولی اینترنتی هستند و یک منبع امریکا رو رتبه داده فقط.

6. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بزار تایپ کنم قیمتا رو خونده بشه:

512 کیلو : 15 گیگ -12500
    1 مگ: 40 گیگ-20000
    2 مگ: 50 گیگ- 25000
    3 مگ: 80گیگ - 35000
    4 مگ: 100 گیگ - 40000
    8 مگ: 120 گیگ -50000
    16 مگ: 240 گیگ-80000
    این خیلی بهتر از آسیاتکه، همون 100گیگ در ماه برام عالیه و بیداری شب رایگان نداره

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

این خیلی بهتر از آسیاتکه، همون 100گیگ در ماه برام عالیه و بیداری شب رایگان نداره
    دقیقا این عالیه اگه همه اپراتورا همینطوری اعمال کنن یعنی گیگی حداکثر 500 تومن خوبه وگرنه طرحی که های وب گذاشته خیلی افتضاحه و در واقع اینترنت گرون میشه دوباره

9. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنونم از اینکه زحمت کشیدید بابت سرچ مطلب.

لینک اخری که دادید:

این لینک اگه درست بگم اپدیت شده همون مبع خودمه که برای 2011 بود و اینی که فرستادید برای 2017 هست ظاهرا.
    در اینجا هم چین رتبه اول و روسیه رتبه سومه و خبری از امریکا نیست

لینک بعدی که فرستادید

در اینجا چین اوله و روسیه چهارم ایران سوم(!) و امریکا دوم

در لینک دومی که فرستادید

در اینجا روسیه اوله
    چین دومه
    وخبری از امریکا نیست

در نهایت لینک اولی که فرستادید

به رشد استفاده از تورنت در امریکا اشاره میکنه ولی همچنان میگه در کل امریکای شمالی کانادا اوله با 11 درصد و در جدول هم که مشخص کرده چند کشور اروپای شرقی همچنان با رنگ قرمز در ته جدول بیشترین نرخ سرقت محتوا رو دارند و امریکا با رنگ سبز جز مناطق کمتر استفاده کنندست.

الان این بررسی منابع خودتون بود.

سه تاشون قاطعانه میگن چین و روسیه در صدر سارقان محتوی پولی اینترنتی هستند و یک منبع امریکا رو رتبه داده فقط.
    خب الان مصرف تورنت ایرانی ها بالاتر بود یا آمریکایی ها؟ ایرانی ها نرم افزار های غیرقانونی بیشتری استفاده میکنن یا آمریکایی ها؟ شما سطح در آمد رو هم در نظر بگیری باز اونا وضعشون از ما خرابتره.

ویرایش: شبیه خودتون بولد میکنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

خب الان مصرف تورنت ایرانی ها بالاتر بود یا آمریکایی ها؟ ایرانی ها نرم افزار های غیرقانونی بیشتری استفاده میکنن یا آمریکایی ها؟ شما سطح در آمد رو هم در نظر بگیری باز اونا وضعشون از ما خرابتره.

اونهایی که من میشناسم با لینک مستقیم دانلود میکنن، به ندرت از تورنت

خارج هم خیلی کم از بس شماره ipشون ثبت شده جریمه شدن، اونجا هم مثل ما با لینک مستقیم
    Last edited by dadash42; 27-11-2017 at 14:38.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عرض بشه که...

1- اکثر قریب به یقین کاربرای ایرانی دانلودهاشون رو اعم از فیلم، سریال، بازی ،نرم افزار با لینک مستقیم میتونن انجام بدن و خیلی کم شده نیاز پیدا کردن به تورنت برای ایرانیها بر عکس کشورهای غربی که تنها راه دانلود محتوای پولیه! بنابراین اگه یکی بگه کاربرای تورنت ایرانی کمترن یا فلان کشور ارتباطی به نتونستن یا نخواستن نداره، ایرانی ها در سالیان اخیر نیازی نداشتن چون لینکهای پرسرعت دانلود برای اکثر خواسته هاشون در اختیارشون بوده (اونم با ترافیک داخلی که قابل رهگیری برای منابع خارجی نیست)

2- پستی که شما دنبال کردید و منابع اوردید براش دنباله بحثن بود که بیشترین محتوی پولی غیر مجاز و خصوصا تورنت در جهان از طرف کدوم ناحیست؛ که من چین و روسیه رو اشاره کرده بودم و یکی دیگه گفته بود این دو کشور نیستن و امریکا و اروپای غربی بیشترین استفاده از تورنت و منابع کرک شده رو دارند (ایران بحثش نبود این بین)

3- به طور کلی تنها بخشی از زیر ساخت و بک بن نت یک شرکت امریکا به اسم گوگل کل شبکه دیتای ایران رو میتونه قورت بده یه ابم روش! باقی شرکتاشون بماند...پس خیلی متناسب نیست مقایسه وضعیت حتی اگه در بحثی نیاز شد

4- به استناد منبعی که در تاپیک سابق گفته شد (از طرف کاربری دیگه) 90 درصد میانگین استفاده مردم امریکا استریم ویدئو عنوان شده بود

- - - Updated - - -

عرض بشه که...

1- اکثر قریب به یقین کاربرای ایرانی دانلودهاشون رو اعم از فیلم، سریال، بازی ،نرم افزار با لینک مستقیم میتونن انجام بدن و خیلی کم شده نیاز پیدا کردن به تورنت برای ایرانیها بر عکس کشورهای غربی که تنها راه دانلود محتوای پولیه! بنابراین اگه یکی بگه کاربرای تورنت ایرانی کمترن یا فلان کشور ارتباطی به نتونستن یا نخواستن نداره، ایرانی ها در سالیان اخیر نیازی نداشتن چون لینکهای پرسرعت دانلود برای اکثر خواسته هاشون در اختیارشون بوده (اونم با ترافیک داخلی که قابل رهگیری برای منابع خارجی نیست)

2- پستی که شما دنبال کردید و منابع اوردید براش دنباله بحثن بود که بیشترین محتوی پولی غیر مجاز و خصوصا تورنت در جهان از طرف کدوم ناحیست؛ که من چین و روسیه رو اشاره کرده بودم و یکی دیگه گفته بود این دو کشور نیستن و امریکا و اروپای غربی بیشترین استفاده از تورنت و منابع کرک شده رو دارند (ایران بحثش نبود این بین)

3- به طور کلی تنها بخشی از زیر ساخت و بک بن نت یک شرکت امریکا به اسم گوگل کل شبکه دیتای ایران رو میتونه قورت بده یه ابم روش! باقی شرکتاشون بماند...پس خیلی متناسب نیست مقایسه وضعیت حتی اگه در بحثی نیاز شد

4- به استناد منبعی که در تاپیک سابق گفته شد (از طرف کاربری دیگه) 90 درصد میانگین استفاده مردم امریکا استریم ویدئو عنوان شده بود

13. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

باز اومدن به بهونه ارزون کردن یه سری تغییرات ایجاد کردن و ملت هم اسکول فرض میکنن . اخه چی تا حالا تو این مملکت ارزون شده که که نت ارزون بشه
    الان میان میگن مصرف منصفانه ترافیک داخلی 100 گیگ ترافیک بین الملل 10 گیگ
    ولی تنها حسنی که داره اینه که دیگه این همه طرح های مسخره اسیاتک دیگه مجبور نیستیم تحمل کنیم . اسامی مضحکی مثه کولاک ، کیمیا ، چابک ، کهکشان راه شیری و ... هر کدوم هم با 10 تا طرح جداگانه برای تلکه کردن جیب ملت
    همانطور که قبلا گفتم این گفته های این وزیرک جدید مخابرات مبنی بر ارزون کردن نت و اینا همش کشکه و همینطورم شد
    تو پست جدیدش تو اینستاش:

گفته :
    ۴) مطالعات بازار حاکی از این است که حدود هفتاد درصد کاربران، مصرف هفت تا ده گیگابایتی را در ماه تجربه می‌کنند
    دیگه با این جملش مشخصه چه به سر کاربران میخواد بیاد

حرف زدن بیشتر وقت تلف کردنه

15. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

همانطور که قبلا گفتم این گفته های این وزیرک جدید مخابرات مبنی بر ارزون کردن نت و اینا همش کشکه و همینطورم شد
    تو پست جدیدش تو اینستاش:

گفته :
    ۴) مطالعات بازار حاکی از این است که حدود هفتاد درصد کاربران، مصرف هفت تا ده گیگابایتی را در ماه تجربه می‌کنند
    دیگه با این جملش مشخصه چه به سر کاربران میخواد بیاد

حرف زدن بیشتر وقت تلف کردنه
    من قبلا هم در کامنتی گفته بودم هرچی می کشیم از این کم مصرف هاست. اونها هیچوقت حق اعتراض ندارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •