تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3432 از 4751 اولاول ... 2432293233323382342234283429343034313432343334343435343634423482353239324432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,311 به 34,320 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست من
    1 به 10 یعنی شما با 9 نفر دیگه شیر شدید و 10 نفرتون با هم دانلود میکنید که سرعت میاد پایین
    البته
    این زمانی هست که شرکت باید محدودیت دانلود رو برداره و سرعت هم نیاد پایین به گفته سازمان نظارت و مقررات که شاتل اینکار رو نکرده(یکی از تخلفات شرکت)
    اون 1 به 10 رو میدونم قسمت دوم رو متوجه نشدم ...

بر این اساس، تعهد شاتل برای ارایه­ی این سرویس­ها، حداقل ضریب اشتراک یک به ده است و این شرکت هیچ تعهدی نسبت به ارایه­ی ضریب اشتراک پایین­تر ندارد. به عنوان مثال، بر این اساس برای سرویسی مانند CRA 2 سرعت دریافت ۱۲۸ kbps خواهد بود.
    این یعنی چی؟
    یعنی 1 به 11 یا بیشتر؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اون 1 به 10 رو میدونم قسمت دوم رو متوجه نشدم ...

این یعنی چی؟
    یعنی 1 به 11 یا بیشتر؟
    نه عزیز، 1 به 11 که ضریب اشتراک بالاتر هست! مثلا تعهد نداده که ضریب اشتراک 1 به 5 به شما ارائه بده (شما رو با 4 نفر دیگه شیر کنه).

من دیشب رفتم گفتگوی آنلاین بعد از کلی بحث و اینا که داری دروغ میگی به من و ... یارو به میگن دیگه همینه که شده!
    اگه میخوای برو سرویس اختصاصی (Dedicated) ببند اگه میخوای سرعتت کم نشه. میگمش تو میای 400تومن ماهی بدی؟ موند توش!

3. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

برای همه روزها روی 2.2 مگ شده
    ولی شبها سرعت دانلود دوباره میره زیر سرعت قرارداد . ظاهرا شما جز اشتثنائات خوش شانس هستید که سرعتتون شبا تغییر نمیکنه.
    برید دور بزنید !
    واسه من همون قبلیه
    512 اکو
    288 Kbps Interleaved 736 Kbps Interleaved

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    سرعت دانلود از ساعت 1 تا 8 صبح برای شما دیشب چند بود؟

داره خودمونی میشه 7xxhosseinxx7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هم اکنون (مهر ۱۳۹۰) بر اساس آمارهای سایت NetIndex از میان ۱۷۰ کشور جهان، کشور ایران در رتبه ۱۶۴ میانگین سرعت اینترنت قرار گرفته است که برخی از کشور هایی که از ما جلوتر هستند شامل:افغانستان ۸ رتبه بالاتر از ما، عراق ۱۰ رتبه بالاتر از ما، مغولستان ۱۲۰ رتبه بالاتر از ما و قرقیزستان رده ۱۱۵ رتبه بالاتر از ایران هستند.
    -قیمت اینترنت در ایران گرانترین قیمت ممکن در دنیا به نسبت سرعت و کیفیت و حجم دانلود است. برای مثال در کشور بلغارستان به ازای هر ۱Mbps قیمتی که دریافت می شود $ ۰٫۶۷ دلار در ماه است. قیمت معمول یک سرویس ۴۰ مگابیتی با حجم نامحدود ماهیانه در دنیا در حدود ۳۰ دلار در ماه است.
    -از تابستان ۱۳۹۰ استفاده از شبکه تورنت (Torrent) که یکی از مهمترین منابع اشتراک گذاری در اینترنت است در ساعات ۱ تا ۸ صبح ناممکن شد.
    -رفع محدودیت حجمی در استفاده از اینترنت پر سرعت که اکنون ۳ سال از تصویب آن می گذرد هرگز اجرایی نشد و علت آن هم کاهش سرعت اعلام شد! زیرا هر کاربر در واقع از جریانی در اینترنت استفاده می کنند که اشتراکی بین وی و حداقل ۱۰ نفر دیگر است!
    -قیمت اینترنت ۲۵۶ کیلوبیت و ۵۱۲ کیلوبیت به صورت اختصاصی و غیر اشتراکی با حجم ماهیانه ۸۰ و ۱۶۰ گیگابایت برابر تقریبا”۲۶۰ و ۵۲۰ هزار تومان است!!! با این قیمت شما در استاندارد جهانی می توانید به مدت دو سال از اینترنت پر سرعت با سرعت بالای ۵۰ مگابیت و حجم نامحدود بهره مند شوید!!!
    واقعا”پشت پرده تصمیمات اینترنتی کشور چه کسانی هستند؟ چرا این همه محدودیت بر اینترنت اعمال می شود؟

7. 12 کاربر از 7xxhosseinxx7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز میخواشتم بگم که بعضی از دوستان که میگن دیوبی بگیرم و بیخیال شاتل بشیم یکم برای دیوبی توضیح بدم
    دیوبی دانلود آنلاین داره و دانلود آفلاین دانلود آنلاینش اکانتاش فولاده گرون و سرعت بسیار بالای داره و اگه شما از این سیستم استفاده کنید هم میتونید سند کنید و هم فایل بگیرید به انتخاب خودتون مثل اینترنت ولی یک مشکل خیلی بزرگ داره اگه مجوز نداشته باشی بگیرنت دیگه ....
    البته خیلی از دوستان استفاده میکنن ولی کار یک دفعه هستش بگیرن دیگه خیلی ... دستگاه شناسایش هم هست
    دانلود آفلاین هم بدرد نمیخوره چون شما نمیتونید چیزی رو انتخاب کنی فقط میتونی بگی از این فرمت هر چی که خارجی ها دانلود میکنن شما هم دانلود میکنی
    که بدرد نمیخوره و هیج sendi نمیتونی داشته باشی

9. 2 کاربر از M.E.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام منم همین مشکلو دارم اگه میخوای از طرف همه شکایت کنی ممنون میشم
    شناسه کاربری 1110600132
    شماره اشتراک 1863631

خودم فردا میرم نمایندگییم شاکی میشم
    هر چند امیدی به اثر داشتنش نداشته باشم ولی ساکت موندن خیلی بدتره

11. این کاربر از mehranarsenal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان من شناسه ی شاتلمو دادم و فکر نمی کنم بتونن مشکلی برام ایجاد کنن
    لطفا دوستان هم لطف کنن و شناسه شونو بدن تا بتونیم انشالله کاری کنیم
    از آقا جواد هم تشکر می کنم

13. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز میخواشتم بگم که بعضی از دوستان که میگن دیوبی بگیرم و بیخیال شاتل بشیم یکم برای دیوبی توضیح بدم
    دیوبی دانلود آنلاین داره و دانلود آفلاین دانلود آنلاینش اکانتاش فولاده گرون و سرعت بسیار بالای داره و اگه شما از این سیستم استفاده کنید هم میتونید سند کنید و هم فایل بگیرید به انتخاب خودتون مثل اینترنت ولی یک مشکل خیلی بزرگ داره اگه مجوز نداشته باشی بگیرنت دیگه ....
    البته خیلی از دوستان استفاده میکنن ولی کار یک دفعه هستش بگیرن دیگه خیلی ... دستگاه شناسایش هم هست
    دانلود آفلاین هم بدرد نمیخوره چون شما نمیتونید چیزی رو انتخاب کنی فقط میتونی بگی از این فرمت هر چی که خارجی ها دانلود میکنن شما هم دانلود میکنی
    که بدرد نمیخوره و هیج sendi نمیتونی داشته باشی
    دوست عزیز دوطرفه غیر مجاز هست ولی یک طرفه مشکلی نداره!

15. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه عزیزی نوشته بود سرویس آرت شاتل نامحدوده! من خودم تا چن ماه پیش آرت داشتم دیدم یه هویی سقف گذاشتن رو سرویس نامحدود! 320 kbps رو محدود کرده بودن به 40 گیگ ترافیک. البته ایراد نداره محدودیت بذاری ولی اینکه به دروغ بنویسی نامحدود یا مثلا بنویسی 1 تا هشت رایگان بعد بیای اینترنت دایال آپ ارائه بدی درست نیست. اصلا شاید یکی نیاز مبرم پیدا کرد اون موقع شب به سرعت بالا چی باید کنه؟ من خودم تصمیم گرفتم به زودی از شاتل کوچ کنم ولی هر سرویسی بگیرم اول به ساکن راجع به شبانه اش اتمام حجت میکنم که تکلیفم معلوم باشه. آقایون شاتل ظاهرا اینجوری جواب دادن شما مشترک پرمصرفید!!!!!! خوب آدم فلان! اینترنت رایگان شبانه برای مصرف هست دیگه! نکنه میخوای حلوا حلواش کنم! اگه مشکل دارید رایگانشون بردارید اصلا آدم تکلیفشو بدونه! دیگه چرا سرعت دایال آپ ارائه میدید شبا؟

17. 4 کاربر از haddadiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •