تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3432 از 3745 اولاول ... 24322932333233823422342834293430343134323433343434353436344234823532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,311 به 34,320 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

این تعرفه از اون تعرفه قبلی که شرکتش معلوم نیست که بهتره!!

های وب داره 4 مگ رو ماهی 40 هزارتومن میده با 60 گیگ ترافیک ماهانه (در قرارداد سالانه)
    جریان این تعرفه قبلی که شرکتش مشخص نیست چیه؟ کجاست؟

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شاتله .......

3. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    صفحات 13 و 14 رو ببین تا همه چی دستت بیاد

5. این کاربر از majnoon21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آذری جهرمی با انتشار توئیتی اعلام کرد که از این پس، ارائه‌ی خدمات اینترنت ثابت به خطوط تلفن PCM و ONU به‌صورت انحصاری توسط شرکت مخابرات انجام نخواهد شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    با این طرح جدید کسانی که دارای اینترنت با حجم مشخص ومدت 18 ماهه هستند چطور می شود؟
    جالبه دوستان عزیز مثل این که این سوال برا کسی مطرح نیست.اگر جواب اون روشنه لطف کنید پاسخ بدید.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جالبه دوستان عزیز مثل این که این سوال برا کسی مطرح نیست.اگر جواب اون روشنه لطف کنید پاسخ بدید.

قاعده اینه که یک قانون جدید عطف به ما سبق نمیشه. یعنی کسی که قبل از شروع یک قانون جدید، قرارداد بسته میتونه به قراردادش ادامه بده مگه اینکه خودش نخواد.

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آذری جهرمی با انتشار توئیتی اعلام کرد که از این پس، ارائه‌ی خدمات اینترنت ثابت به خطوط تلفن PCM و ONU به‌صورت انحصاری توسط شرکت مخابرات انجام نخواهد شد
    یعنی چی ؟؟؟؟
    یعنی شرکت ها شخصا میتونن نت وارد کنن ؟؟؟؟؟

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یعنی چی ؟؟؟؟
    یعنی شرکت ها شخصا میتونن نت وارد کنن ؟؟؟؟؟
    نه دوست عزیز یعنی روی فیبر نوری های قدیمی که فقط مخابرات اینترنت میداد حالا شرکت ها دیگه هم اجاره ارئه اینترنت دارن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2017

پيش فرض

تعرفه های اون سایته که نمی شناسیدش مال شرکت شبدیزه . های وب ۱۲۰ گیگ بین الملل میده و در صورت استفاده داخلی ۲۴۰ گیگ ولی شبدیز ۸۰ گیگ بین الملل و ۱۶۰ گیگ زوری داخلی

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

بیشترین سهم رو در استفاده از امثال تورنت برای گرفتن محتویات پولی بوده.
    الان این بحث خارج از موضوع این پست هست ولی خب الان ک چی این لینک؟ دنبال اثبات چی هستی شما؟ از ی طرف میگی امریکارو با ایران مقایسه نکنید چرا مقایسه میکنید !
    از اون طرف هم میگی امریکایی ها از تورنت استفاده نمیکنن ولی اینجا و روسیه و اسیا شورشو دراوردن و مردم بی فرهنگن باید جلوشون گرفته بشه باید همه پول بدن واسه محصولاتی ک میخوان جلوی دانلودر گرفته بشه!
    اولا ی توضیح بده در مورد دانلودر؟
    من الان بخوام توسایت twitch tv ی بازی تماشا کنم حداقل 50 مین وقت میگیره با حرف زدن خود اون طرف و ... رو کیفیت خوبش حداقل 800 مگی حجمم رو میخوره! خبر ندارم چ قدر تا حالا موفق نشدم رو کیفیت خوب ببینم بلکه بیشتر از 800 مگ باید باشه! شما اسم منو میزاری دانلودر ؟ این اسمش چی میشه تو فرهنگ لغت شما؟ دانلود ک فقط معنیش دانلود کردن فیلیم و بازی نیست حق استفاده از سرویس های انلاین رو هم شما با این حرفات داری میگیری و نسخه میدی واسه بقیه چون خودت مصرف نداری یا ترجیح میدی بشینی اپارات نگا کنی دلیل نمیشه ک بقیم مث تو باشن ! من بلکه از تورنت استفاده نمیکنم چیزی هم دانلود ندارم ولی میخوام فیلمم انلاین ببینم بازی انلاین نگاه کنم. این مصرف منصفانه چیش منصفانس؟ ی پسر 10 ساله مصرف منصفانش با ی مرد مثلا 50 ساله خیلی فرق داره مصرف منصفانه ای ک خودشون تایین میکنند به درد خودشون میخوره. اینا شعور درکشون هنو نمیرسه ک میان تعیین مصرف منصفانه میکنن. ی دکتر ی گیمر و ی کودک دبستانی خیلی فرق داره مصرفشون. ولی خب شما و دوستات ی نسخه میپیچید واسه همه مردم ایران!

راستی ایران تموم مراکز دولتیش از مایکروسافت افیس کرک شده ویندوز کرک شده فوتوشاپ کرک شده استفاده میکنن!تورنت محتوای غیر قانونیه با محصولات کرک شده ک فرق نداره بااطن موضوع کیه.شما دوستان خودت ک ازشون طرفداری میکنی باعث بانی این موضوع و محتوان! وقتی خودشون حمایت میکنن و دارن استفاده میکنن چ توقعی از مردم داری؟! ک بگی اینجا دارن غیر قانونی دانلود میکنن.مردم باید درست بشن! نه اونی ک باید درست بشه و فرهنگش رو درس کنن کس دیگه ای هست در درجه اول خود دولت.

اینجا شرکت ای اس پی اسیا تک میاد سایت وارز(اسا دی ال) درس میکنه اصن یه چیز عجیبیه من یه جام گفتم خندیدن گفتن مگه میشه؟ ای اس پی سایت وارز هاست کنه؟ اگه بی فرهنگ و بی شعوریم باشه خود شرکت های ای اس پی و همینطور دولتی ک جواز کسب کار به این داده اولیشه! شاتل هم فک کنم یه سایت داره اینجا کلا نوبره همه چیش من شخصا با تورنت و کرک و ... مشکل ندارم استفادم میکنم. تا وقتی ک ویروسی نباشه.
    ولی موضوع اینه شرکتای ای اس پی ما کلا کاراشون غیر قانونیه اینو شما نمیخوای بفمی؟ الان من مثالش زدم اسیا دی ال اینو چ طوری میخوای توجیه کنی؟!همین کارشون مهری هست بر ماهیت فاسد و سودجوشون هر کسم حمایت کنه از اینها یا دستش با خودشون یکیه یا فاسده.! هیچ شرکت ای اس پی ای نیست تو دنیا ک سایت با محتوای غیر قانونی شخصا هاست کنه
    ! این نشون میده چ قدر کلاس کاری این ها پایین هست و کسایی هم ک ازشون حمایتت میکنند به همین شکل!از کاربری ک اینترنتش توسط ی شرکتی همچینی تهیه میشه دیگه چ توقعی داری؟ : -)

14. 2 کاربر از sunshineboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •