تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3431 از 4428 اولاول ... 243129313331338134213427342834293430343134323433343434353441348135313931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,301 به 34,310 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این سیستم مدیریت ترافیک پارس‌آنلاین واقعاً هوشمندانه (البته به نفع خود پارس‌آنلاین) بوده. یعنی نه می‌شه ادعا کرد که سرعت اینترنت پایینه نه دیگه می‌شه مثل سابق دانلودهای پر حجم کرد. امروز صبح ساعت 6:30 از سرور داخلی آپلودباز با سرعت 100 کیلوبایت دانلود می‌کرد، در همون موقع از یه سرور خارجی تو آمریکا 400 کیلوبایت.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

.... با این وضعیت اکثرا تو فکر تخلیه هستن
    دوست عزیز. این که اینجا تو این تالار شما می‌بینی ملت همه اعتراض دارن به سرعت پایین شبانه و می‌خوان تخلیه کنن برن از یه شرکت دیگه بگیرن، نمی‌شه ازش نتیجه گرفت که اکثراً تو فکر تخلیه هستن. تعداد کسایی که تو این فروم می‌آن بعید می‌دونم به 100 نفر هم برسه. حالا شما بگو اصلاً 1000 نفر. این عدد در مقابل کل مشتریای شرکتی مثل پارس‌آنلاین به 1 درصد هم نمی‌رسه.

بعدش هم این قبیل گیر و گورا تو همه شرکتا هم هست. من خودم قبل از پارس‌آنلاین از 4 تا شرکت دیگه هم سرویس ADSL داشتم. خیلی فرقی نمی‌کنه. هر کدومشون یه گیری دارن. ضمن این که اگه الآن بری تالار شرکت‌های دیگه هم می‌بینی اونجا هم همه دارن می‌نالن.

خلاصه بعید می‌دونم رفتن به سراغ شرکت دیگه تأثیر آنچنانی بذاره. به قول معروف همه‌اشون سر و ته یه کرباسن.

4. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز. این که اینجا تو این تالار شما می‌بینی ملت همه اعتراض دارن به سرعت پایین شبانه و می‌خوان تخلیه کنن برن از یه شرکت دیگه بگیرن، نمی‌شه ازش نتیجه گرفت که اکثراً تو فکر تخلیه هستن. تعداد کسایی که تو این فروم می‌آن بعید می‌دونم به 100 نفر هم برسه. حالا شما بگو اصلاً 1000 نفر. این عدد در مقابل کل مشتریای شرکتی مثل پارس‌آنلاین به 1 درصد هم نمی‌رسه. بعدش هم این قبیل گیر و گورا تو همه شرکتا هم هست. من خودم قبل از پارس‌آنلاین از 4 تا شرکت دیگه هم سرویس ADSL داشتم. خیلی فرقی نمی‌کنه. هر کدومشون یه گیری دارن. ضمن این که اگه الآن بری تالار شرکت‌های دیگه هم می‌بینی اونجا هم همه دارن می‌نالن. خلاصه بعید می‌دونم رفتن به سراغ شرکت دیگه تأثیر آنچنانی بذاره. به قول معروف همه‌اشون سر و ته یه کرباسن.
    منظورم افراد اینجا بود نه کل کشور
    اکه مشکل پارس موقت باشه میشه تحمل کرد ولی مثل اینکه می خواد راه شاتل بره که محدودیت شدید برای دانلود شبانه هست اینجوری یقین بدون مشتریاش مثل شاتل تو کل کشور کم میشه
    فعلا صبانت داره برای بعضبی جاها خوب جواب میده
    Last edited by khoodet; 23-07-2014 at 10:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

امروز پارس خودش بهم زنگ زد که ما به صورت کلی داریم تیکت رو در استان خراسان رضوی بررسی می کنیم وبه زودی مشکل رفع میشه ؛ از قدیم گفتن یک امیدی هست !

البته من چند بار به خودشون گفتم شب اومدن وفهمیدن که مشکل از خودشون هست

داره خودمونی میشه e30punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دانلود دیشب من اقایون منم شب اول که 2مگ گرفتم سرعتم 50 بود بعد ساعت 4 صبح با عصبانیت گفتم سرعتم از 200 نباید کمتر شه اول گفت مشکل از مرکز مخابراتیه بعد TCP MSS Option بعد گفت آها پهنای باندتون کمه صبر کنید زیاد کنم... بعدش درست شد

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اکه مشکل پارس موقت باشه میشه تحمل کرد ولی مثل اینکه می خواد راه شاتل بره که محدودیت شدید برای دانلود شبانه هست اینجوری یقین بدون مشتریاش مثل شاتل تو کل کشور کم میشه
    صبانت هم آش دهن سوزی نیست

برای عده ای شانسی خوب در اومده
    Last edited by sleeplessness; 23-07-2014 at 10:42.

9. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M Y T H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام... من دیروز یه استراک یه ماهه از ایران فیلم خریدم و دیشب یه فیلم گذاشتم رو دانلود اما سرعتش از 50 بالا تر نمی رفت ولی از اکسپرس لیچ سرعتم روی 220 بود! چرا ایران فیلم این جوریه؟ کسایی که اشتراک دارن لطفا جواب بدن، مخصوصا آقا بهنام که گفته بود از ایران فیلم دانلود می کنه!

داره خودمونی میشه H_O_S_E_I_N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خبر داری که درست میشه یا داری حدس میزنی؟ با این وضعیت اکثرا تو فکر تخلیه هستن
    شما فکر کن که دروغ میگم
    حداقل به شما امیدواری میدم

12. این کاربر از H_O_S_E_I_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آهان. من اشتباه برداشت کرده بودم.

ولی یه قانون هست به اسم «قانون بقای تعداد دانلودرهای حرفه‌ای در ایران». این قانون می‌گه تعداد دانلودرهای حرفه‌ای ثابته. ففط این دانلودرها از یه ISP به یه ISP دیگه منتقل می‌شن. یه چند وقتی پارس‌آنلاین حال می‌داد و خوب بود، خیلیا اومدن سراغ اون. حالا که داره سخت‌گیری می‌کنه، یه سریشون از اینجا کوچ می‌کنن می‌رن یه شرکت دیگه. بعد اونجا وضعش خراب می‌شه. یه سری از اونجا کوچ می‌کنن به یه شرکت دیگه. این دور همچنان ادامه داره.

ولی نوع محدودیت پارس‌آنلاین خیلی با شاتل فرق داره. شاتل اگه یه مقدار بیش از حد دانلود کنی معمولاً کل سرعت شبانه‌ات رو می‌آره پایین. اما پارس‌آنلاین، کاری به میزان دانلود شما نداره، اگه ترافیک روی یه سرور یا سایت خاص زیاد باشه، سرعت دانلود از اون سایت/سرور رو محدود می‌کنه تو شبانه رایگان. مثلاً سرورهای داخل ایران آپلودبوی قبلاً خیلی خوب بود. اما از وقتی این سیستم مدیریت ترافیک رو راه انداخته، سرعت دانلود ازشون به شدت اومده پایین. اما همون موقع از یه سری سرور یا سایت کمتر مصرف‌کننده سرعت دانلود بالاتره.

البته یه مکانیزم دیگه هم برای محدودیت پارس‌آنلاین گذاشته تو این سیستم مدیریت ترافیکش که اون به تعداد کاربر در زمان بستگی داره. مثلاً تو ساعت‌های اولیه رایگان شبانه که تعداد کاربرای بیشتری مشغول دانلودن، سرعت هر کاربر رو خیلی بیشتر محدود می‌کنه. مثلاً من تو این ساعت‌ها حداکثر سرعتی که می‌تونم بگیریم یه کمی بیشتر از یک سوم سرعت روزانه‌امه. اما تو ساعت 6 تا 7 صبح سرعتم تقریباً فرقی با روزانه نداره.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام... من دیروز یه استراک یه ماهه از ایران فیلم خریدم و دیشب یه فیلم گذاشتم رو دانلود اما سرعتش از 50 بالا تر نمی رفت ولی از اکسپرس لیچ سرعتم روی 220 بود! چرا ایران فیلم این جوریه؟ کسایی که اشتراک دارن لطفا جواب بدن، مخصوصا آقا بهنام که گفته بود از ایران فیلم دانلود می کنه!
    این می‌تونه دو تا دلیل داشته باشه:

1. محدودیتی که پارس‌آنلاین از طریق سیستم مدیریت ترافیکش روی سرورها/سایت‌های پرترافیک اعمال می‌کنه. به نظر می‌آد این ایران فیلم باید مراجعه کننده بیشتری نسبت به اکسپرس‌لیچ داشته باشه.

2. مشکل پهنای باند خود سرورهای ایران‌فیلم با توجه به تعداد مراجعه‌کنندگان زیادش تو ساعت‌های رایگان شبانه. چون گردانندگان این سایت‌ها بابت ترافیک ماهیانه سرورهاشون هزینه خیلی زیادی می‌دن و ضمناً این ترافیک یه محدودیت‌هایی داره. واسه همین تو ساعت‌های شلوغی مجبور می‌شن سهمیه مشخصی برای هر فایل و/یا هر کاربر بذارن.

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •