تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3431 از 4751 اولاول ... 2431293133313381342134273428342934303431343234333434343534413481353139314431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,301 به 34,310 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من که کلاً با شکایت و این صحبت ها مخافم چون میدونم بی فایده هست خط اول رو بخونن نامه رو پاره میکنن میندازن دور! البته جسارت نشه با آقا جواد و سایر دوستان که دارن زحمت میکشن. من نظرم رو گفتم.
    ولی حالا گیریم 10 نفر کد کاربریشون رو دادن میشه بفرمایین چه طوری اذیتشون میکنن؟! یکی رو اجیر میکنن شبونه چاقو بزنن؟! یا موهاشو بکشن در برن؟! نترسین اگه واقعاً به این نامه امید دارین کد کاربریتون رو بدین هیچ اذیتی نمیکنن و نمیتونن بکنن.
    چطوری می تونن اذیت کنن !؟ به راحتی ! مگه حتما باید چاقو بزنن !؟ اگه شاتل توی خود این سازمان آشنا داشته باشه و
    شناسه کاربری ها رو برسونن دستش به نظرتون نمی تونه اذیت کنه ؟
    این شاتل وقتی میاد شرکت به این بزرگی درست میکنه مطمئنا هزارجا آشنا و پارتی داره ! خودشون می تونن
    بیان و اگه دوباره طرف خواست با این خط اینترنت بگیره دیگه بهش ندن ! یا بیان چه می دونم یه کاری کنم ترافیکش
    دوبرابر بیشتر مصرف بشه ! یا پشتیبانی باهاش همکاری نکنه ! یا بیان قطعی سرویسش رو زیاد کنن ! ولی اگه عده زیاد
    باشه دیگه فکر نمی کنم بتونه !
    من می گم اگه هم می خوایم شناسه کاربری ضمیمه نامه کنیم صبر کنیم تعداد شناسه های کاربری حداقل 50 تا بشه
    بعد نامه رو بفرستیم ...

2. این کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه شاتل که نه بزرگتر از اونم هیچکاری نمیتونه کنه چرا باید از یه شرکت که داره حقمون رو میگیره بترسیم؟
    الان دیگه داره با نهایت پررویی میگه کاربر پر مصرف بره به نفعمون هم هست بقیه راضی ترن
    صبحها هم که سرعت رو 250 کردن که ملت رو بچاپن همه جا شده همین همه به فکر اینن یجوری دست تو جیب کناری کنن و خرج زندگیشون رو بقیه بدن اینم دیگه شاتل نیست صندوق خیره اس برا اقایون بریم گیگابایت بخریم خیرشون کنیم

4. 2 کاربر از mahsai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرویس اکو 256 دارم
    از دیروزه که کانکت که میشم 2.2 مگ مینویسه . قبلا 567 کیلو بود . و سرعت دانلودم هم قبلا 50 بود و الان شده 180 تا 200
    شبانه و روزانه هم واسم فرقی نداره
    دیشب با همون سرعت 200 دانلود میکردم

خبریه؟ من هنوز باورم نمیشه با 200 دارم دانلود میکنم
    چرا سرعتارو بردن بالا؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرویس اکو 256 دارم
    از دیروزه که کانکت که میشم 2.2 مگ مینویسه . قبلا 567 کیلو بود . و سرعت دانلودم هم قبلا 50 بود و الان شده 180 تا 200

چرا سرعتارو بردن بالا؟
    برای همه روزها روی 2.2 مگ شده
    ولی شبها سرعت دانلود دوباره میره زیر سرعت قرارداد . ظاهرا شما جز اشتثنائات خوش شانس هستید که سرعتتون شبا تغییر نمیکنه.
    برید دور بزنید !

7. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

چطوری می تونن اذیت کنن !؟ به راحتی ! مگه حتما باید چاقو بزنن !؟ اگه شاتل توی خود این سازمان آشنا داشته باشه و
    این شاتل وقتی میاد شرکت به این بزرگی درست میکنه مطمئنا هزارجا آشنا و پارتی داره ! خودشون می تونن
    بیان و اگه دوباره طرف خواست با این خط اینترنت بگیره دیگه بهش ندن ! یا بیان چه می دونم یه کاری کنم ترافیکش
    دوبرابر بیشتر مصرف بشه ! یا پشتیبانی باهاش همکاری نکنه ! یا بیان قطعی سرویسش رو زیاد کنن ! ولی اگه عده زیاد
    من می گم اگه هم می خوایم شناسه کاربری ضمیمه نامه کنیم صبر کنیم تعداد شناسه های کاربری حداقل 50 تا بشه
    بعد نامه رو بفرستیم ...

هیچ کاری نمیتونن بکنن اصلا نگران هم نباش اینو بنده بهت قول میدم ،

در ضمن دوست عزیز من با کلیات حرفهات موافقم هر چی تعداد بیشتر باشه به نفعمون اما اینم بگم اونجا تعداد براشون مهم نبود شکایت براشون مهم بود(سازمان تنظیم مقررات)،
    بنده راهنمایی گرفتم که چطور نامه رو بدیم دست همه به امضا برسه گفتن اصلا نمیخواد همه اونو امضا کنن یه امضا داشته باشه بسه

این به این معنیه که اهمیت امضا و نفرات زیاد مهم نیست ، مهم براشون اون شکایت نامه علیه شرکت هستش

.

9. 3 کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت saeidnooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرویس اکو 256 دارم

چرا سرعتارو بردن بالا؟
    سلام دوست عزیز
    سرعت دانلود من هم دو روزه که از 240 کمتر نیست ای کاش همیشه این طوری باشه

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام دوستان
    این دقیقا یعنی چی؟

همان­گونه که در جدول بالا آورده شده است، ضریب اشتراک این سرویس­ها، یک به ده است . بر این اساس، تعهد شاتل برای ارایه­ی این سرویس­ها، حداقل ضریب اشتراک یک به ده است و این شرکت هیچ تعهدی نسبت به ارایه­ی ضریب اشتراک پایین­تر ندارد. به عنوان مثال، بر این اساس برای سرویسی مانند CRA 2 سرعت دریافت ۱۲۸ kbps خواهد بود.

کسی نیست یه توضیحی بده؟

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

کسی نیست یه توضیحی بده؟
    دوست من
    1 به 10 یعنی شما با 9 نفر دیگه شیر شدید و 10 نفرتون با هم دانلود میکنید که سرعت میاد پایین
    البته
    این زمانی هست که شرکت باید محدودیت دانلود رو برداره و سرعت هم نیاد پایین به گفته سازمان نظارت و مقررات که شاتل اینکار رو نکرده(یکی از تخلفات شرکت)

13. این کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام به همه و بخصوصjavady
    100٪ حرفت درسته چون برای سازمانهای نظارتی بهترین دلیله که وارد سیستم شرکت مورد نظر شده و به اطلاعاتی که شاید قبلا برسی نشده بود "مثل کم فروشی و قطع سرویس رایگان eco " دست پیدا کنند
    با کمال احترام:
    همونطور که مشخصه اکثریت ما چیزی به عنوان احقاق حق رو بلد نیستیم. البته از راهش

javady جان این موضوع رو هم در شکایت نامه مد نظر قرار بده
    که اگر سرویسهای اکو باقی بماند شرکت شاتل نباید برای ساعات رایگان اما و اگر باقی بگذارد به این معنی که اعلام کند از ساعت 1 تا 8 ولی عملا از ساعت 3 تا 8 . ثابت نبودن سرعت در ساعات رایگان که اکثرا در حد 1/4 یا 1/3 سرعت نرمال قابل استفاده است.
    و از همه مهمتر در قرارداد سرویسهای اکو "در صورت باقی ماندن" محدودیتهای دانلود را به صورت واضح برای مشترک شرح دهد و از مشترک به دلیل قیمت کمتر سو استفاده نکند
    در قرارداد هیچ گونه حقی از طرف مشترک بر گردن شاتل قید نگردیده.
    طبق گفته ی پشتیبانی شاتل نرم افزاری روی سیستم شاتل وجود دارد که مشترکین دانلودی را محدود به سرعت 3 کیلوبایت میکند که هیچ مشترکی تا چندین بار به پشتیبانی شکایت نکند از این موضوع بی اطلاع است. واین یعنی نقض حقوق مشتری

اگر چیز دیگری یادم اومد بهت میگم

در کل سرویس حجمی"محدودیت گیگ" هیچ وقت نباید بین 10 نفر یا کمتر شییر بشه
    Last edited by jackson2010; 14-10-2011 at 21:55.

15. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بعد نامه رو بفرستیم ...
    عزیز من تو با این پستت میتونی حدود 10 نفر رو برای ارائه ی شناسه ی کاربریشون منصرف کنی!
    آخه ترس تا چقدر؟ من بترسم شناسه ندم، تو بترسی شناسه ندی و ... که هیچکس شناسه نمیده!

حتی اگه بخوان چنین کاری که میگی انجام بدن(احتمال وقوعش 1 درصده) .... گور بابای اینترنت گرون و محدود. من که میرم دنبال --- . اگر هم روزی گرفتنم به دلیل استفاده از --- دلیل هم دارم.

یعنی شما میخوای بذاری 49 نفر شناسه ی کاربریشون رو بدن بعد شما پنجاهمی باشی؟

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------

دوستان فایل ها رو آپلود کردم!
    لینک مدرک اصلی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل سورس بالا رو هم میتونم بزنم روی DVD بفرستم!

لینک آپلود بدون محدودیت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستانی که میگن سرعت شبانمون 200 شده بدونن دارن از حق ما براشون مایه میذارن و میخوان که شما رو هم از گردونه ی دانلود شبانه خارج کنن! خوب به ویدیوی مدرک نگاه کنید و ببینید چه بلایی سرتون میخواد میاد.
    Last edited by soroosh_cz; 14-10-2011 at 18:29.

17. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •