من خودم توی 12 توی 40 تا اوول نیستم !! (البته دلیل داره ها !!بابا شما ها امتیازتون بالاست نمی فهمین من چی می کشم ... من اصلاً توی 40 نفر اول هم نیستم.) ولی به هر حال دلیل نمی شه ناامید بشم !
من خودم توی 12 توی 40 تا اوول نیستم !! (البته دلیل داره ها !!بابا شما ها امتیازتون بالاست نمی فهمین من چی می کشم ... من اصلاً توی 40 نفر اول هم نیستم.) ولی به هر حال دلیل نمی شه ناامید بشم !
z bar 70(6|993)K90
وحيد يه نگاه به اين بنداز
به چه دردش ميخوره ؟؟؟
خیلی از این کلمه بدم می اد !!person aliance
یه خارجیه خودش رو به زور چسبوند به من 2 تا روستا ازم گرفت ( همون اوولا !! که 2 تا روستا خیلی بود برام ) اعصابم رو خورد کرد !
خواستم نوبلش کنم ولی وجدانم اجازه نداد !! اون هم برای هر 2 تا فقط گفت im sorry !!!
به نظر من ادم سرش به کار خودش باشه بهتره !!
بابا من شاخم نیستم ... با این وضعیت من در منطقه به فکر نواحی دیگری باشین!رنک مهم نیست مهم نیروهاته مهم قدرتته مهم اینه که تو جایی که هستی شاخ باشی مهم اینه که از بازی لذت ببری مهم اینه که person aliance بگیری مهم اینه که برا خودت از اطرافت دوست بگیری و باهاش به داغون کر دن و نوبل کردن بپردازی و لذت ببری مهم رنکت نیستمهم اینه که وقتی یکی با دوستت کلکل میکنه و میگه نوبلت میکنم تو بهش میل بزنی و یه کاری کنی از ترس بشاشه به خودش مهم اینه که به راحتی و با پشت کار به مرور زمان بهشون میرسی
![]()
به درد کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟z bar 70(6|993)K90
وحيد يه نگاه به اين بنداز
به چه دردش ميخوره ؟؟؟
اره چون می خواد اونجا فرمانروایی کنه ! وگرنه مریض نبود که !!!!!!!!!!!1111ترايب شما !!
سلام دوستان من محسن هستم با آی دی mzare تو world 12 بازی می کنم اگر کاری داشتید تماس بگیرید.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)