تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3430 از 4751 اولاول ... 2430293033303380342034263427342834293430343134323433343434403480353039304430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,291 به 34,300 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام دوستان
    این دقیقا یعنی چی؟

همان­گونه که در جدول بالا آورده شده است، ضریب اشتراک این سرویس­ها، یک به ده است . بر این اساس، تعهد شاتل برای ارایه­ی این سرویس­ها، حداقل ضریب اشتراک یک به ده است و این شرکت هیچ تعهدی نسبت به ارایه­ی ضریب اشتراک پایین­تر ندارد. به عنوان مثال، بر این اساس برای سرویسی مانند CRA 2 سرعت دریافت ۱۲۸ kbps خواهد بود.

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست من
    شما که از شاتل هستی و شاکی چرا آخه این همه داد میزنیم رفقا کد کاربریشون رو بدن برای شکایت شما نمیدی؟؟؟
    آقا میشه بگید که تا حالا چند نفر فرستادن !؟
    چون مثلا ده نفر اگه فقط یوزرشون رو بفرستن فاییده ای که نداره هیچ ممکن اون ده نفر رو هم اذیت کنن !
    البته ما پای همه چیزش هستیم ولی اگه بخوایم شناسه کاربری بذاریم باید تعداد خیلی زیاد باشه مثلا صد نفر !
    من چندتا عکس تهیه کردم بعدا با شناسه ام براتون می فرستم...

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چون مثلا ده نفر اگه فقط یوزرشون رو بفرستن فاییده ای که نداره هیچ ممکن اون ده نفر رو هم اذیت کنن !
    البته ما پای همه چیزش هستیم ولی اگه بخوایم شناسه کاربری بذاریم باید تعداد خیلی زیاد باشه مثلا صد نفر !
    من که کلاً با شکایت و این صحبت ها مخافم چون میدونم بی فایده هست خط اول رو بخونن نامه رو پاره میکنن میندازن دور! البته جسارت نشه با آقا جواد و سایر دوستان که دارن زحمت میکشن. من نظرم رو گفتم.
    ولی حالا گیریم 10 نفر کد کاربریشون رو دادن میشه بفرمایین چه طوری اذیتشون میکنن؟! یکی رو اجیر میکنن شبونه چاقو بزنن؟! یا موهاشو بکشن در برن؟! نترسین اگه واقعاً به این نامه امید دارین کد کاربریتون رو بدین هیچ اذیتی نمیکنن و نمیتونن بکنن.

داره خودمونی میشه Nih@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Albania

پيش فرض

با سلام.
    من یکی-دو روز پیش به پشتیبانی شرکت شاتل ایمیل زدم و گفتم که سرعت شبانه ام در حد اینترنت دایال آپ کاهش پیدا کرده که اونا هم این جواب رو بهم دادن:

با سلام

اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشکلی ندارد، مگر آن که الگوی مصرف بالا به صورت یکنواخت تکرار شود.

اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، می¬توانید از سرویس¬های اختصاصی شاتل استفاده کنید، در غیر این صورت و ادامه روند مستمر مصرف بالا، شاتل برای حفظ حقوق چندین هزار کاربر دیگر، ناگزیر از محدود، معلق یا مسدود کردن سرویس شما خواهد بود.

برای آن که موضوع کاملا” شفاف شود، در این جا یک مثال عینی آورده شده است. فرض کنید نمودار مصرف یک کاربر با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه در یک شبانه روز به شکل زیر باشد:

تصویر شماره ۱: یک کاربر با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه که در اکثر مواقع از عمده ظرفیت خود استفاده کرده است

و این روند مصرف به طور متناوب در روز¬های متوالی تکرار شود. از آن جایی که استفاده متناوب همانند تصویر بالا، هم ارز و معادل با استفاده از یک سرویس اختصاصی (dedicated) است، شاتل با توجه به قوانین ّ”استفاده عادلانه” (Fair Use Policy)، هزینه¬ای برای مصرف مازاد مشترک از وی دریافت نخواهد کرد، اما مجاز خواهد بود برای حفظ حقوق سایر مشترکین، با در نظر گرفتن قوانین وضع شده توسط سازمان تنظیم مقررارت رادیویی کشور، اولویت سرعت را به کاربرانی اختصاص دهد که مصرف متعادل¬تری داشته¬اند.

لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن است سرعت مشترک تا یک دهم سرعت اسمی وی کاهش یابد. بی¬گمان، این کاهش سرعت در صورت رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره میزان مصرف سایر کاربران قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.

گفتنی ست، مشترکینی که الگوی مصرف ایشان مشابه تصویر شماره ۱ و ۲ و به صورت متناوب باشد و تمایل نداشته باشند مشمول قوانین “استفاده عادلانه” (Fair Use Policy) شوند، می توانند از خدمات سرویس های اختصاصی (Dedicated) بهره مند شوند.بیان این نکته در این جا ضروری است که قیمت سرویس اختصاصی ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه مطابق با تعرفه مخابرات ۲٫۲۰۰٫۰۰۰ ریال در ماه است (در حالی که سرویس اشتراکی شاتل برای ART1 با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه با قیمت ۲۸۰،۰۰۰ ریال در ماه ارایه می شود).

تصویر شماره ۲: یک کاربر با سرعت ۱۹۲ کیلوبیت بر ثانیه که در بیشتر مواقع از بخش قابل توجهی از ظرفیت خود استفاده کرده است

با تشکر
    بله دوست عزیز برای آرت و سرویسهای نامحدود حق رو میشه تا حدودی به شاتل داد
    ولی برای سرویسهای اقتصادی(اکو) شاتل داره برخلاف مقررات عمل میکنه
    در سرویس اکو ترافیک محدود و هر گیگ نزدیک 50000 ریال به مشترک فروخته میشه در صورتی که در آرت همون اول با مشترک طی کرده که مصرف بالا مساوی با محدودیت
    ولی در اکو همچین چیزی نبوده، که جدیدا داره ملت رو سرکیسه میکنه ،که چارش به نظر من شکایت نیست بلکه پول ندادن به شاطره و عقد قرارداد با آی.اس.پی جدید
    موفق باشی
    یاحق

5. این کاربر از Nih@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

خیلی جالبه واقعا.. سرعت دانلود روزانه من روی 200-300 میرسه جدیدا البته شب نزدیک ساعت 1 که میشه سرعت به حالت اولیه برمی گرده.. اینجوری واقعا بدجوری حجم روزانه از دست میدم شاتل دیگه اخر ..... سرویسم هم اکو 128
    اینم تست سرعتم

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

نزدیک به 15 نفر

من که کلاً با شکایت و این صحبت ها مخافم چون میدونم بی فایده هست خط اول رو بخونن نامه رو پاره میکنن میندازن دور! البته جسارت نشه با آقا جواد و سایر دوستان که دارن زحمت میکشن. من نظرم رو گفتم.
    ولی حالا گیریم 10 نفر کد کاربریشون رو دادن میشه بفرمایین چه طوری اذیتشون میکنن؟! یکی رو اجیر میکنن شبونه چاقو بزنن؟! یا موهاشو بکشن در برن؟! نترسین اگه واقعاً به این نامه امید دارین کد کاربریتون رو بدین هیچ اذیتی نمیکنن و نمیتونن بکنن.
    دوست عزیز من یه چند نکته لازم بود هم به شما هم به دیگرانی که فکر میکنن فایده نداره شکایت نامه...

تاحالا فکر کردید چرا من این شکایت نامه رو به عهده گرفتم؟؟
    خوب میگم براتون
    اول اینکه بنده به خاطر مکاتبات که اداره ما با سازمان تنظیم مقررات دفتر آقای رضوانی و کرم پور معاون وزیر داره و آشناهایی که دارم اونجا(همکار)، این شکایت رو به عهده گفتم و همینطور پیگیری کار و نامه رو وگرنه نه وقت اضافه دارم نه حال و حوصله اینکه بخوام برای اینترنتی که خودم اصلا شبها دانلود نمیکنم مایه بزارم..
    (قابل توجه شما و دیگران که علت رو میخوان بدونن بنده تو نهاد ریاست جمهوری کار میکنم)

دوم: بنده صحبت کردم با دفتر آقای رضوانی معاون تنظیم مقررات و فناوری اطلاعات سازمان آقایان اکبری و امامی و گفتم قضیه از چه قراره و محدودیت دانلود برنداشتن و سرعت شبانه رایگان پایینه و نقض قانون و ...دزدی های شاتل استقبال شد و فرمودند که بله حتما پیگیری میکنیم و حتی جواب و نتیجش رو بهتون خبر میدیم و مطمئن باش پیگیری میکنیم

سوم: گیریم که اصلا هیچ کاری نکنن حداقل بنده به عنوان کاری که گفتم و تعهد برای خودم ایجاد کردم که انجام بدم برای شما دوستان، اینکار رو میکنم و همینطور غیر ممکنه کار و تاثیری نداشته باشه دوست من حتی اگر 5 درصد یا 1 درصد هم امیدوارم باشیم برای هممون کافیه

به جای اینکه بخواییم شکایت هامون رو بیاریم اینجا تو تایپک پی سی ورد مطمئن باش هیچ تاثیری نداره داره؟؟؟
    پس بهتره شکایت هامون رو جایی و سازمانی ببریم که حداقل خریدار داشته باشه و همینطور 1 درصد تاثیر در روند کار

و از لحاظ قانونی شکایتمون قانونی بشه و اداری.. پس انقدر موج منفی به دوستان و خودتون ندید با این حرفا

عرض کردم اگر حتی 1 درصد هم تصور کنیم تاثیر داره بهتر از اینجا هستش که بخوای اینجا مشکلاتومن رو بیاریم

پس لطفا همکاری کنید و کد کاربریتون رو بدید حداقل برای دوستانتون احترام قائل بشید

یکی هم که میخواد یکاری کنه کمکش کنید حتی اگر میدونید هیچ فایده ای نداره

حداقل اش اینه که تلاشمون رو میکنیم برای گرفتن حقمون

.
    Last edited by javady; 14-10-2011 at 12:35. دليل: ویرایش

8. 9 کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MohammadKingstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ™Earse..Tehran •°•°•°•°°•°•°•°•°•°•°•

2

سلام
    کسی خبر داره چرا شاتل چند روز شماره تلفنش ((23099***23089))قطع بود ؟؟؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خیلی جالبه واقعا.. سرعت دانلود روزانه من روی 200-300 میرسه جدیدا البته شب نزدیک ساعت 1 که میشه سرعت به حالت اولیه برمی گرده.. اینجوری واقعا بدجوری حجم روزانه از دست میدم شاتل دیگه اخر ..... سرویسم هم اکو 128
    اینم تست سرعتم
    این که ناراحتی نداره NetLimiter رو نصب کن و سرعت رو روی هر عددی که دوست داری محدود کن که حجمتون هم بی دلیل نره.

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت اپلود این سرویس های cra منو کشته
    32 کیلوبایت.فرض کنید 10 نفر باهم اپلود کنن. میشه 400 بایت

12. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کاشکی شب ها حداقل یک چهارم این سرعت رو داشتییم تا مجبور به کوچ از شاتل نشیم .

اکو 512 :
    Last edited by mhv_kntu; 14-10-2011 at 15:42.

14. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 104 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 104 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •