حالا چه طوری میشه با این روشی که شما میگید بازی کرد؟ من تا حالا این جوری بازی نکردم(اصلا من تا حالا آنلاین بازی نکردم)؟![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
حالا چه طوری میشه با این روشی که شما میگید بازی کرد؟ من تا حالا این جوری بازی نکردم(اصلا من تا حالا آنلاین بازی نکردم)؟![]()
آخرین پچ قابل اعتماد:
اینا هم هستند که اولا انگلیسی نیستند ثانیا قابل اعتماد هم نیستند:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون حتما دانلودش میکنم...
شما خودتون از این پچ استفاده میکنید ؟ یعنی اینکه جاهای معتبر هم از این استفاده میکنن ؟
راستی در مورد نصبش چی ؟؟ روش خاصی داره ؟
بستگی داره، یعنی هر کی از یه پچ استفاده می کنه که البته همشون قابل اعتمادن. من خودم از 27 استفاده می کنم.
در مورد نصبش، باید تو پوشه اصلی کانتر کپی کنید و با پیغام overwrite مواجه بشید.
موفق باشید![]()
این آپدیت رو بگیر و نصب کن و وارد بازی شو همین
نم لینک دانلود کانتر سورس (اینو دانلود کن حله و وارد بازی شو)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rainman_8506; 08-02-2008 at 11:50.
بازم ممنون...
یه سوال دیگه هم اینکه آیا این پچها اون مشکلاتی که بالا گفتم رو حل میکنن و کلا فلسفه وجود اونها چیه ؟؟
می دونم خودتون می دونید، ولی یادآوری می کنم که اولا باید مطمئن بشید که خشابو تو سینه طرف مقابل خالی می کنیصرفا این که crosshair رو سینه طرف مقابل هست، کافی نیست
ضمنا این کدها اون مشکل رو حل می کنه:
یه نکته دیگه : برای اسپری کردن اول باید هد طرف مقابل رو نشانه بگیرید و سپس موس رو به سمت سینه بکشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
بابااااااااااااااااا جان من یکی بگه چه طوری میشه کانتر رو آنلاین بازی کرد!!!!!!!!
![]()
اگه سورس هم مثل 1.6 باشه، باید وقتی وارد بازی می شی روی find server کلیک کنی.بعد در سربرگ favorites دکمه add server رو کلیک کنی و آی پی سرور مورد نظرت رو وارد کنی و سپس ok کنی. بعد اسم سرور میاد که با دو بار کلیک کردن روی اون وارد بازی می شی.
اینم آی پی اون سروری که دوستمون معرفی کرد:
اگه جواب نداد بگو تا یه کاریش کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی یه نصیحت --> سورس رو بی خیال شوعشق کانتر تو 1.6 است
موفق باشی![]()
برای انلاین بازی کردن کانتر 1.6 به پچ نیاز داری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)