یه فایل ایمیج هستش .باید با برنامه های رایت ایمیج ،اینو روی یه سی دی رایت کنی
یه فایل ایمیج هستش .باید با برنامه های رایت ایمیج ،اینو روی یه سی دی رایت کنی
نیاز به رایت نداره البتّه؛ میتونی با برنامههایی که درایو مجازی میسازن [از قبیل Alcohol، Virtual CloneDrive، Daemon Tools و...] هم اجراش کنی.
یکی میتونه داستان ترکر خصوصی و تفاوتش با ترکر عمومی رو توضیح بده ؟ و آیا دانلود از ترکر خصوصی باعث افزایش سرعت میشه ؟
اصلاً امکان داره سرعت دانلود از ترکر خصوصی بیشتر از سرعت اینترنت بشه ؟
سلام
یه فایل تورنت به این آدرسو گرفتم :
وقتی میخوام بازش کنم با UTorrent میگه قادر به باز کردنش نیست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه حل مشکل چیه ؟
خرابه خو حتما... همین تورنت رو در torrentz.com سرچ کن، سایتهای دیگری هم احتمالا دارنش.
این چه وضعشه؟؟
من هرچی لینک تورنت میگیرم فیک هست!
چطوری میشه از سالم بودنش مطلع شد. فقط P2P هایی که توی Limewire هست رو میشه Priview کرد.
مگه غیر از Seed و Peer هست که باید زیاد باشه؟؟ خوب هست دیگه!!!!
زیاد به سید و پیر ربطی نداره....
شما باید ببینی کامنتهایی که در زیر تورنت میزارن چی میگه...
مثلا ۶ نفر میگن فیک و ۶ نفر میگن خوب... پس حتما فیک هست...ولی ۱۰ نفر میگن خوب و ۲ نفر میگن فیک پس خوب هست...
بعضی سایتها verify دارن... باید ببینی چند نفر verify (تایید درستی) کردن.
این مشکل مربوط به خود سایته.میتونی از سایت های زیر همون تورنت رو بگیری.
isohunt.com که خودش فایل تورنت رو برای دانلود میده و معمولا هم ترکرهاش آپدیت هستن.
torrentz.com که لیستی از سایت هایی که اون فایل تورنت رو دارن میده.از هر کدوم خاستی دان کن.
btmon.com که یکی از بهترین ایندکسرهای تورنت هست ولی بعضی مواقع(کم) ارور تورنت خراب میده.
به نظر من بهترین کار اینه که از ایزوهانت دانلود کنی و با Hash فایل تو btmon جستجو کنی و بعد از دانلود فایل تورنت ترکرهاش رو آپدیت کنی.(معمولا تعداد ترکرهای btmon خیلی بیشتر از ایزوهانت هست.)torrentz هم لیست ترکرها رو میذاره ولی باید دستی بدی.
میشه ادامه یه تورنت رو تو یک سیستم دیگه گرفت ؟ اگه میشه چجوری ؟
سلام
دوستان راهی هست تا بشه تنظیم کرد U Torrent به صورت اتومات تو ساعت معین شده، شروع به دانلود فایل ها بکنه و تو ساعت معین دانلود رو متوقف کنه؟ یه چیزی مثل Scheduler تو برنامه IDM .
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)