آقانیم قبلا دراپ نمی شد
ولی الان میشه
ونجفول آره چون سواپ می کنه نامردی اگه بلینک داشته باشه
یکی رو از اون ور میاره خودش بر می گرده
بوچر هم چون همرو خودش می کشه فکر کنم یکم نا جوره اگه بخواد فرار کنه
آقانیم قبلا دراپ نمی شد
ولی الان میشه
ونجفول آره چون سواپ می کنه نامردی اگه بلینک داشته باشه
یکی رو از اون ور میاره خودش بر می گرده
بوچر هم چون همرو خودش می کشه فکر کنم یکم نا جوره اگه بخواد فرار کنه
ye soal veresion jadide barnameye gg oomade dar zamn vase man minevise servise unavailable
Last edited by magik_boy; 19-01-2008 at 15:32.
هر هرويي!!! بستگي داره به هيروي روبروت و هم تيميا.
به خدا dota هيروي شاخ نداره! همه در يه حدن! فقط به بازي كن بستگي داره!!
نه نيومده (الان چك كردم!) ؛ نمي دونم ؛ در ضمن فارسي بنويس لطفاً .
1_ایتم آقانیم به این علت دراپ نمی شه که چند تا هیرو می تونن از اون استفاده کنن.
مثلا ونومنسر و زئوس.ونو می تونه آقانیمو از زئوس قرض بگیره و تو فایت 6 بزنه.بعدش آقانیمو به خود زئوس بده و زوس 6 بزنه.ولی این مورد در صورتی است که آیتم بازی آزاد باشه.ولی اگه آزاد هم نباشه فکر نکنم تو فایت کسی حواسش به ایتم های حریف باشه و بتونه متوجه بشه که ایتم بازی کردن یا نه.
2_ونجفول: به خاطر 2 دلیل نمی شه براش شمشیر بلینک خرید.
1)به وسیله ی سواپ جای خودشو با یار حریف چنج می کرد و بعدش با بلینک به سمت یارای خودش بر می گشت. یعنی اند نا مردی.
2)می تونه با بلینک تو جنگل بلینک کنه و بعدش جاشو با حریف چنج کنه.این طوری اگه حریف تله پرت نداشته باشه و لول بلینکی نداشته باشه اون موقع باید دست به دامن یاراش بشه که درخت بخرن و بتونن درش بیارن.
3_بوتچر:میره تو جنگل و با لول 1 طرفو می کشه تو جنگل و بعد بلینک می کنه بیرون.و اگرحریف تله پرت نداشته
باشه و لول بلینکی نداشته باشه اون موقع باید دست به دامن یاراش بشه که درخت بخرن و بتونن درش بیارن.
برای همین سازندگان 2تا این موارد رو بر طرف کردن.
ولی بازیم میشه یه کارایی کرد!!!هیرویی که تقریبا جدید اومده میشه باهاش یه کارایی کرد.
استرم اسپیریت(همون آبجیه پاندا) با لول 6 می تونه بوتچر و ونجفول رو به داخل جنگل ببره و .... .
اولن كه آيتم دادن تو دوتا ممنوع هستش (جزء قوانين خوده دوتا هستش )ميتونيد بخونيد
دوماً كه چه كاري براي همه هيروها آقانيم ببندي ؟ فقط اونائي كه اسمشون رو برده بدردشون ميخوره
يا بقول اين آقا تو جنگ 5 به 5 آقانيم رو از دووم بگير بده مثلا ونو منسر بفكر كن چي ميشه
بعدم اينكه بوچر نميتونه بلينك بخره بخاطر اينكه لولي باسمه هوك داره در واقع كاره ونجفول رو ميكنه
پس بازم نامرديه
ولی بازیم میشه یه کارایی کرد!!!هیرویی که تقریبا جدید اومده میشه باهاش یه کارایی کرد.
استرم اسپیریت(همون آبجیه پاندا) با لول 6 می تونه بوتچر و ونجفول رو به داخل جنگل ببره و .... .[/quote]
حرفت خيلي باحالهببخشيدا خنده داره
تيمي كه بخواد اين كار رو بكنه بايد خيلي ... باشن
در ضمن بوچر به خاطر بيلينكي كه نميتونه بخره نموتونه راديانس هم بره ! اگه گفتيد چرا ؟ يزره فكر كنيد![]()
سلام به همه
من تازه عضو شدم. میشه گفت DotA بازم. چیزایی که یاد نداشته باشم ازتون یاد میگیرم بعضی چیزا رو هم که یاد داشته باشم خوشحال میشم که در اختیار همه بزارم.
من تو Oxogames هم عضوم اونجا هم بحث داغه. اگه کسی خواست اونجا هم عضو شه. اینم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خداحافظ همگی. تا بعد...
حرفت خيلي باحالهببخشيدا خنده داره
تيمي كه بخواد اين كار رو بكنه بايد خيلي ... باشن
در ضمن بوچر به خاطر بيلينكي كه نميتونه بخره نموتونه راديانس هم بره ! اگه گفتيد چرا ؟ يزره فكر كنيد[/quote]
سلام.چرا نمیشه واسه بوچر Radianc رفت؟ به نظر من که خیلی واسش کار میکنه. چون Magic 2 وقتی Level 4 میشه 100تا Per second,دمیج میزنه.وقتی Radianc هم بسته باشه میشه 135تا دمیج Per second.
ببین دقیقا اینجوری میشه:
1- Hook
2- Rot Activated
3- 3*Attack on
4- press D on him/her
Finally:he/she was Died
حالا کل دمیجی که طرف می خوره:
400 تا از Hook
3 تا اتک با دمیج 168 (با Radianc وقتی Level 16) میشه 810 دمیج تو 3 اتک(3ثانیه)
بعد 6 میکنی اینم 175 دمیج Per second تو 3 ثانیه میشه 525 دمیج
حالا از وقتی که یارو Hook شده تا وقتی که شیشت تمام میشه جمعا 6 ثانیه طول میکشه. دمیج Rot هر ثانیه 100 تاست ولی با Radianc میشه 135 تا حالا 135*6=504 دمیج.
حالا جمع کل اینا میشه 504+810+400+525=2239 دمیج.
به نظرت چطوره؟ حالا Radianc واسه بوچر کار میکنه یا نه؟ تو هم نظرتو بگو این توضیحاتی که الان دادم دلیل نمی شه که حرف من درسته.تو هم نظرتو بگو شاید من قانع شدم.خداحافظ
Oooooooooooooooo خشگل پسر وقتي كه بلينك داشته باشي تو بازي 5 به 5 براي بوچر دجر داشته باشي و ميپري وسط كل هيروهارو راحت ميكشه با دميجي كه رات و راديانس ميزنه ديگه هيچي ديگه براي همين نميرن چون كه بلينك نميشه خريد براش
سلام.چرا نمیشه واسه بوچر Radianc رفت؟ به نظر من که خیلی واسش کار میکنه. چون Magic 2 وقتی Level 4 میشه 100تا Per second,دمیج میزنه.وقتی Radianc هم بسته باشه میشه 135تا دمیج Per second.
ببین دقیقا اینجوری میشه:
1- Hook
2- Rot Activated
3- 3*Attack on
4- press D on him/her
Finally:he/she was Died
حالا کل دمیجی که طرف می خوره:
400 تا از Hook
3 تا اتک با دمیج 168 (با Radianc وقتی Level 16) میشه 810 دمیج تو 3 اتک(3ثانیه)
بعد 6 میکنی اینم 175 دمیج Per second تو 3 ثانیه میشه 525 دمیج
حالا از وقتی که یارو Hook شده تا وقتی که شیشت تمام میشه جمعا 6 ثانیه طول میکشه. دمیج Rot هر ثانیه 100 تاست ولی با Radianc میشه 135 تا حالا 135*6=504 دمیج.
حالا جمع کل اینا میشه 504+810+400+525=2239 دمیج.
به نظرت چطوره؟ حالا Radianc واسه بوچر کار میکنه یا نه؟ تو هم نظرتو بگو این توضیحاتی که الان دادم دلیل نمی شه که حرف من درسته.تو هم نظرتو بگو شاید من قانع شدم.خداحافظ[/QUOTE]
اول - خوش اومدی![]()
![]()
دوم - اینایی که گفتی در یک صورت قابل اجراس :
فقط در بازی های 1v1 و 2v2 جواب میده به صورت کامل . چون که در بازی هایی که تیمی هستش یارای حریف نمیزارن این کارو بکونی ( یا bash میشی حریف در میره یا اینقد لول میخوری که ..... ) مگه اینکه یه نفر یه جای مپ تکی گیر بکشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)