تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 602 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

خیر FAT فقط یه جور اسپلیتر هست . بعد از اون باز هم اسپلیتر هست
    میگن 50 مگ ولی عملا بیشتر از 50مگ باز میزارن مخصوصا پیش پرداخت تهران
    يه نگراني که دارم اينه که سرعت هاي کنوني به خاطر کم بودن کاربران فيبر و آزادبودن بستر هست. با اين روند فيبرکشي کوچه به کوچه اي که اينها درپيش گرفتن (که احتمال قوي فردا هر کي نت خواست به بهانه نبود پورت خالي و ... جاي سرويس ثابت يه فيبري مي کنن تو پاچه اش)، اگر فيدر فييرهاي اصلي شون ده گيگابيت در ثانيه و بالاتر نباشه و به تجهيزات گيگابيت اکتفا کرده باشن، ممه اين سرعتهايي که امروز مي بينيم رو لولو خواهد برد.

دليل افت و خيزهاي سيگنال و سرعت فيبر در ساعت هاي مختلف همين کم بودن ورودي و افزايش کاربر مي تونه باشه. ما که از هرکدومشون پرسيديم سوادش از لايه فيبرکشي بالاتر نمي رفت و حتا نمي دونستن فيبري که دارن مي کشن اکتيوه يا پسيو. دوستان توي رفت و آمد به مخابرات و سر و کله زدن با کارشناسا آماري از سرعت بک بون هاي فيبر شهر و منطقه شون دارن؟

به قول دوستان اگه قراره فردا با زياد شدن کاربر فيبر سرعت و روي 50 مگ ببندن، اون همه هزينه و برو بيا سوخته. VDSL يا LTE همين سرعت رو ميدن و فقط يه مودم خرجشه.

2. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به قول دوستان اگه قراره فردا با زياد شدن کاربر فيبر سرعت و روي 50 مگ ببندن، اون همه هزينه و برو بيا سوخته. VDSL يا LTE همين سرعت رو ميدن و فقط يه مودم خرجشه.
    این نگرانی شما مصداق «پیش از مرگ، واویلا؟!» هستش. اگه میتونی همین فردا سرویس FTTH رو بگیر، حالا کو تا وقتی که همه خواهان این سرویس بشن اونم اونقدر که سرعت محدود بشه. اون روز که رسید یه خاکی به سرمون می ریزیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان,من مودمم hg8546m هست که گیگابیتی نیست..اگه بخوام یه مودم دیگه بگیرم بزارم رو حالت روتینگ,حتما باید مودم بریج گیگابیتی باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

این نگرانی شما مصداق «پیش از مرگ، واویلا؟!» هستش. اگه میتونی همین فردا سرویس FTTH رو بگیر، حالا کو تا وقتی که همه خواهان این سرویس بشن اونم اونقدر که سرعت محدود بشه. اون روز که رسید یه خاکی به سرمون می ریزیم.
    اول اين که اين تيپ حرف زدن که چو فردا شود، فکر فردا کنيم، براي مسوولان مملکت و خرپولدارا و اهالي بعضي شهراس، نه مهندسا. ما هنوز اينقد پولدار نشديم رو حساب ايشالا ماشالا برنامه ريزي کنيم. صحبت يه قرون دوزار که نيست.

ديگه اين که من نوعي که دستم تو کاره ممکنه اوکي باشم که امروز يه سرويس خفن بگيرم، حالا ممکنه فردا بيافته روي 50 مگ، چند سال ديگه هم دوباره بره بالا. خدارو شکر اينقد سرويس دم دستم داشتم و دارم که کمبود يکي رو يا اون يکي پوشش بدم.

ولي مشتري/دوست/آشنا/... يا همين دوستي که توي اين تالارها براي خريد سرويس راهنمايي مي گيره و مي خواد بر پايه حرف من و شما هزينه کنه، تفاوت عدد و رقم براش معني داره. يارو فردا وقتي که فيبرش افت زد و مثلا رسيد به سرعت LTE، ديگه من بميرم، تو بميري و حالا صبر کن درست ميشه، سرش نمي شه. همه رو از چشم ما مي بينه، نه از کم فروشي و بي برنامگي مخابرات.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اول اين که اين تيپ حرف زدن که چو فردا شود، فکر فردا کنيم، براي مسوولان مملکت و خرپولدارا و اهالي بعضي شهراس، نه مهندسا. ما هنوز اينقد پولدار نشديم رو حساب ايشالا ماشالا برنامه ريزي کنيم. صحبت يه قرون دوزار که نيست.

ديگه اين که من نوعي که دستم تو کاره ممکنه اوکي باشم که امروز يه سرويس خفن بگيرم، حالا ممکنه فردا بيافته روي 50 مگ، چند سال ديگه هم دوباره بره بالا. خدارو شکر اينقد سرويس دم دستم داشتم و دارم که کمبود يکي رو يا اون يکي پوشش بدم.

ولي مشتري/دوست/آشنا/... يا همين دوستي که توي اين تالارها براي خريد سرويس راهنمايي مي گيره و مي خواد بر پايه حرف من و شما هزينه کنه، تفاوت عدد و رقم براش معني داره. يارو فردا وقتي که فيبرش افت زد و مثلا رسيد به سرعت LTE، ديگه من بميرم، تو بميري و حالا صبر کن درست ميشه، سرش نمي شه. همه رو از چشم ما مي بينه، نه از کم فروشي و بي برنامگي مخابرات.
    حتی اگه روزی 50 مگ ماکسیموم بشه بازم پایداریش صد برابر بهتر از دی اس ال منسوخ و lte هستش.پینگ هم 10 تا 20 تا پایین تر از adsl که روی فست چنل مود هستش,افت هم یه پارامتر داره بنام rx optical power که اگه کانکتور کثیف بشه افت میکنه و اگه پایین تر از -27 برسه سرعت افت میکنه ,برا من اوایل سرعت اپلود 50 بود و دانلود 100,الان خودشون سرعتو ارتقا دادن دانلود شده 200 و اپلود 150 ولی چون مودم گیگابیتی ندارم ازش بهره نمیبرم.
    Last edited by elinbarrage; 10-04-2021 at 14:43.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اتفاقا بخاطر همین صحبت یه قرون دو قرون پیشنهاد من FTTH هستش. چه تانومای مخابرات و چه آذرخش های وب و ... . و گرنه اونیکه پولش دم دستشه که اصلا نگران هزینه مودم و ... نیست که بخواد قیمت و مشاوره بگیره. برای اینترنت ثابت آینده دست FTTH خواهد بود اگر این مخابرات اجازه دهد. منم میتونم به طرف پیشنهاد بدم یه مودم VDSL بخر اینقدر، بقیه‌ش بذار تو جیبت. ولی باید اونم دید که اگر الان امکان سرویس مثلا تانوما دارد قرار نیست هر روز یک مودم بخرد. پس پیشنهاد عاقلانه و اقتصادی تر و خیرخواهانه تر و ... همین سرویس بالاتر باشد تا سرویس چند درجه پایین تر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان,من مودمم hg8546m هست که گیگابیتی نیست..اگه بخوام یه مودم دیگه بگیرم بزارم رو حالت روتینگ,حتما باید مودم بریج گیگابیتی باشه؟
    مودمای پورت گیگ دار در بازار الان محدودن. یکی یوتل g242 new face هست و یکی هم هواوی 8245H که هیچکدوم باند 5 ندارن و دریافت حداکثر سرعت فقط با کابل لن امکان پذیره.
    حالا اگه یک مودم دیگه خریداری کنین که پورت گیگ داشته باشه و بخواین از باند 5 استفاده کنین تا حداکثر سرعت رو با وای فای بگیرین باید مودم جدید رو بزارین رو حالت بریج و روتر با WAN گیگ و دو بانده وصل کنین بهش.
    اگه مودم قدیمی رو رو حالت روتینگ وصل کنین به جدیده صرفا به اندازه پورت ورودی (100 مگ) سرعت خواهد داد.

9. این کاربر از ehsan-75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان چیکار باید بکنم که اینترنت فیبر رو از طرح پس پرداخت به پیش پرداخت تبدیل کنم؟
    سلام دوستان کسی در مورد سوال من جوابی نداره؟
    اگه میشه راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مودمای پورت گیگ دار در بازار الان محدودن. یکی یوتل g242 new face هست و یکی هم هواوی 8245H که هیچکدوم باند 5 ندارن و دریافت حداکثر سرعت فقط با کابل لن امکان پذیره.
    حالا اگه یک مودم دیگه خریداری کنین که پورت گیگ داشته باشه و بخواین از باند 5 استفاده کنین تا حداکثر سرعت رو با وای فای بگیرین باید مودم جدید رو بزارین رو حالت بریج و روتر با WAN گیگ و دو بانده وصل کنین بهش.
    اگه مودم قدیمی رو رو حالت روتینگ وصل کنین به جدیده صرفا به اندازه پورت ورودی (100 مگ) سرعت خواهد داد.
    سلام این مودم رو مخابرات به من داده تو مشخصاتش که نوشته پورت گیگابایتی داره باند ۵ هم داره
    زایکسل PMG5317-T20B

12. این کاربر از as2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

سلام دوستان کسی در مورد سوال من جوابی نداره؟
    اگه میشه راهنمایی کنید
    باید بروید مخابرات (احتمالا مخابرات منطقه ای)
    ما به تفاوت پس پرداخت (اون چیزی که ازش مونده) و طرح پیش پرداخت که میخواید بگیرید باهاشون حساب کنید .
    اگر مخابرات منطقه ای نبود هر مخابراتی که مسئول اکانتینگ اینترنت هست (adsl و vdsl و فیبر نوری) ...

موفق باشید

شاید هم من برعکس گفتم . یعنی هم پس پرداخت را با کابل کشی و مودم حساب میکنید .
    هم پول پیش پرداخت را میدید .

در هر صورت موفق باشیدد

14. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •