تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 343 از 1547 اولاول ... 2432933333393403413423433443453463473533934438431343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

در سرویس های ART وقتی سرعت محدود میشه و پایین میادش اینکار را سیستم CRM شاتل خودش اتوماتیک انجام میده یا دستی اینکار
    را انجام میدن ؟؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

در سرویس های ART وقتی سرعت محدود میشه و پایین میادش اینکار را سیستم CRM شاتل خودش اتوماتیک انجام میده یا دستی اینکار
    را انجام میدن ؟؟

من که زنگ زدم و پرسیدم گفتن نرم افزار خودش به صورت اتوماتیک اینکار رو میکنه و دسته ما نیست به هیچ وجه ! (راست و دروغش با خودشون)!
    و میگفت که بخاطر اینکه بعضی از شرکت ها به چند تا از کاربرا پول میدادن تا بیان سرویس های نامحدوده یه سری از شرکت هارو(که اشتراکی هستن) رو با دانلود های 24 ساعته و مداوم از کار بندازن و سرعت بقیه کاربر ها رو کم کنند تا کاربرای اون شرکت ها رو ناراضی کنند،شاتل این سرویس رو برای اولین بار به وجود آورده و بعد از ما هم بقیه شرکت ها دارن از این نرم افزار استفاده میکنن در حال حاضر!!
    حتی برگشت گفت که توصیه اکید به ما شده تا به هیچکسی این رو نگیم،ولی حالا که شما زیادی پیگیری میکنید دارم بهتون میگم که ریاست شرکت گفته که کاربرای پر مصرف رو یه جوری ترغیب کنید که دیگه از ما سرویس نگیرند و برن جای دیگه!یعنی باهاشون تمدید نکنید !!!!!!!

3. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید

ظاهرا همه ی دوستانی که سرویس نامحدود شاتل رو دارند با مشکل محدود شدن سرعت دسته پنجه نرم میکنند!

بنده از اونجایی که کاملا بی اطلاع بودم از این حرکت زشت شاتل(چون سرویس دهنده ی قبلی من به هیچ وجه از این داستانها نداشت)،شروع کردم به دانلود کردن و بعد از گذشت 8-10 روز اینترنت بنده رو محدود کردن!
    البته در ابتدا سرعت دانلود لینک های تورنت من پایین اومد(تا 8-9 کیلوبایت در ثانیه) و لینک های مستقیم هیچ مشکلی نداشتن!
    اما بعد از گذشت چند روز دوباره این مشکل شدید تر شد و الان حتی سرعت لینک های مستقیم من به زور به 3-4 کیلوبایت میرسه!!

این مشکل بعد از گذشت چند روز باید حل بشه؟!
    اصلا سقف دانلود ما در ماه چقدره؟!

یعنی از این به بعد باید مثه کاربرانی که از سرویس هایی با ترافیک محدود استفاده میکنن استرس این رو داشته باشیم که مصرفمون در ماه به فلان قدر نرسه؟!!

در ماه تا چقدر میشه با خیال راحت دانلود کرد؟!

و حالا که 8-9 روزه اینرنت بنده اونقدر محدود شده که به زور میتونم یک صفحه ی معمولی رو باز بکنم(دانلود که اصلا نمیتونم بکنم!!!) کی قراره به حالت عادی برگرده؟!!

خودشون که میگفتن باید بعد از گذشت چند روز درست بشه که!!
    این چند روز یعنی دقیقا چقدر؟!!

گول سرعت بسیار بالای دانلود در سرویس های نامحدود شاتل رو خوردم و این ماه سرویس خانگیم رو عوض کردم و الان پشیمونم حسابی... !!!
    فکر میکردم که با اون سرعت بالا میتونم نامحدود هم دانلود کنم...!!!

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید

ظاهرا همه ی دوستانی که سرویس نامحدود شاتل رو دارند با مشکل محدود شدن سرعت دسته پنجه نرم میکنند!

بنده از اونجایی که کاملا بی اطلاع بودم از این حرکت زشت شاتل(چون سرویس دهنده ی قبلی من به هیچ وجه از این داستانها نداشت)،شروع کردم به دانلود کردن و بعد از گذشت 8-10 روز اینترنت بنده رو محدود کردن!
    البته در ابتدا سرعت دانلود لینک های تورنت من پایین اومد(تا 8-9 کیلوبایت در ثانیه) و لینک های مستقیم هیچ مشکلی نداشتن!
    اما بعد از گذشت چند روز دوباره این مشکل شدید تر شد و الان حتی سرعت لینک های مستقیم من به زور به 3-4 کیلوبایت میرسه!!

یعنی از این به بعد باید مثه کاربرانی که از سرویس هایی با ترافیک محدود استفاده میکنن استرس این رو داشته باشیم که مصرفمون در ماه به فلان قدر نرسه؟!!

و حالا که 8-9 روزه اینرنت بنده اونقدر محدود شده که به زور میتونم یک صفحه ی معمولی رو باز بکنم(دانلود که اصلا نمیتونم بکنم!!!) کی قراره به حالت عادی برگرده؟!!

گول سرعت بسیار بالای دانلود در سرویس های نامحدود شاتل رو خوردم و این ماه سرویس خانگیم رو عوض کردم و الان پشیمونم حسابی... !!!
    به سرویس آرت بالاتر تغییر بدید درست میشه
    دوستان گویا اینکار رو کردن..

Sent from my D6502 using Tapatalk

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

من که زنگ زدم و پرسیدم گفتن نرم افزار خودش به صورت اتوماتیک اینکار رو میکنه و دسته ما نیست به هیچ وجه ! (راست و دروغش با خودشون)!
    و میگفت که بخاطر اینکه بعضی از شرکت ها به چند تا از کاربرا پول میدادن تا بیان سرویس های نامحدوده یه سری از شرکت هارو(که اشتراکی هستن) رو با دانلود های 24 ساعته و مداوم از کار بندازن و سرعت بقیه کاربر ها رو کم کنند تا کاربرای اون شرکت ها رو ناراضی کنند،شاتل این سرویس رو برای اولین بار به وجود آورده و بعد از ما هم بقیه شرکت ها دارن از این نرم افزار استفاده میکنن در حال حاضر!!
    حتی برگشت گفت که توصیه اکید به ما شده تا به هیچکسی این رو نگیم،ولی حالا که شما زیادی پیگیری میکنید دارم بهتون میگم که ریاست شرکت گفته که کاربرای پر مصرف رو یه جوری ترغیب کنید که دیگه از ما سرویس نگیرند و برن جای دیگه!یعنی باهاشون تمدید نکنید !!!!!!!
    سلام دکتر
    ببین الان خیلی از شرکت های اینترنت چند گیگی دارن میدن 30 تومن
    مشخصه که وقتی شاتل می یاد اینترنت با سرعت 120 رو بهتون میده 30 تومن می خواد یه جوری سود کنه
    در واقع وقتی محدود می کنن یه جورایی سرویسنامحدود میشه محدود
    از نظر خودشون سرویس رو قطع نکردن ولی یه کاری می کنن که فقط بتونی پینگ بگیری و هیچ کاری نکنی ( طبق برداشت از صحبت دوستان )
    به نظرم اگر دانلود سنگین داری از اینترنت موبایل استفاده کن
    ترکیب اینترنت موبایل و ADSL ( مثلا دانلود ها با موبایل و وبگردی با ADSL ) شاید خوب در بیاد

7. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

متاسفانه اگر به شرکت ها پهنای باند بیشتر بدن، اونا میان ازش برای گرفتن مشتری جدید استفاده مبکنن و سرعت کاربرای قدیمی رو ثابت نگه میدارن.. تا موقعی که نظارت دقیق نباشه چه روی زیر ساخت و چه روی شرکت های فروشنده وضع همینه..

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دکتر
    ببین الان خیلی از شرکت های اینترنت چند گیگی دارن میدن 30 تومن
    مشخصه که وقتی شاتل می یاد اینترنت با سرعت 120 رو بهتون میده 30 تومن می خواد یه جوری سود کنه
    در واقع وقتی محدود می کنن یه جورایی سرویسنامحدود میشه محدود
    از نظر خودشون سرویس رو قطع نکردن ولی یه کاری می کنن که فقط بتونی پینگ بگیری و هیچ کاری نکنی ( طبق برداشت از صحبت دوستان )
    به نظرم اگر دانلود سنگین داری از اینترنت موبایل استفاده کن
    ترکیب اینترنت موبایل و ADSL ( مثلا دانلود ها با موبایل و وبگردی با ADSL ) شاید خوب در بیاد
    سلام
    مثلا با موبایل ( هزینه اولیه اصلا مهم نیستش مثل مودم 4g و ... ) چه طوریاست من ماهی چه قد دانلود خواهم داشت با چه هزینه ایی؟
    به طور خلاصه گیگی چند؟
    مرسی

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    مثلا با موبایل ( هزینه اولیه اصلا مهم نیستش مثل مودم 4g و ... ) چه طوریاست من ماهی چه قد دانلود خواهم داشت با چه هزینه ایی؟
    به طور خلاصه گیگی چند؟
    مرسی
    همونطور که فرمودید هزینه ی اولیه واسه هر کس فرق داره
    یکی شاید اصلا هزینه نکنه و با موبایل خودش دانلود کنه
    هزینه های بعدی هم متغیره
    معمولا باید از تایم شبانه استفاده کنید
    یا بسته ی نیم ساعته ایرانسل با قیمت 500 تومن
    همراه اول هم فکر کنم شبانه داره
    ایرانسل هم بسته های شبانه نامحدود داره
    اگر در منطقه ی شما سرعت فورجی یا ترجی بالا باشه می تونه تو دانلود های سنگین کمکتون کنه
    پیشنهاد می کنم به تاپیک ایرانسل و همراه اول مراجعه کنید تا ببینید دقیقا چه خبره

- - - Updated - - -

سلام
    به طور خلاصه گیگی چند؟
    مرسی
    همونطور که فرمودید هزینه ی اولیه واسه هر کس فرق داره
    یکی شاید اصلا هزینه نکنه و با موبایل خودش دانلود کنه
    هزینه های بعدی هم متغیره
    معمولا باید از تایم شبانه استفاده کنید
    یا بسته ی نیم ساعته ایرانسل با قیمت 500 تومن
    همراه اول هم فکر کنم شبانه داره
    ایرانسل هم بسته های شبانه نامحدود داره
    اگر در منطقه ی شما سرعت فورجی یا ترجی بالا باشه می تونه تو دانلود های سنگین کمکتون کنه
    پیشنهاد می کنم به تاپیک ایرانسل و همراه اول مراجعه کنید تا ببینید دقیقا چه خبره

11. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید

گول
    سرعت بسیار بالای دانلود در سرویس های نامحدود شاتل رو خوردم و این ماه سرویس خانگیم رو عوض کردم و الان پشیمونم حسابی... !!!

والا منم مشکل شما رو دارم الان از 6 ام ماه سرعت منو خیلی کم کردن سرویس من آرت 5 هست که بسته بودن رو 3039 الان کردنش 765 (سرعت دانلودم 80 کیلوبایت بر ثانیه شده قبلا 350 کیلوبایت برثانیه بود)وقتی هم زنگ میزنی جواب درستی نمیدن میندازن گردن مرکز مخابراتی و این حرفا هزار جور جواب میدن یکی میگه زیاد دانلود کردی یکی میگه نه اخطار دانلود زیاد نداری همکار من دروغ گفته بهت!! یکی میگه پهنای باندمون کمه و ...

در مورد سرعت هم گفتین سرعت بسیار بالای دانلود باید بگم که اصلا بسیار بالا اینا نیس میشه گفت زیر متوسط هست در مقایسه با دیگر شرکتا و حتی سرویس های محدود خود شاتل،تقریبا یک پنجم تا یک دهم سرعت سرویس های محدود هست،سرویس های محدود رو مثلا 128 کیلوبیت رو حتی روی 15 مگابیت هم میبندن ولی در بهترین شرایط مثلا سرویس آرت 5 رو روی 3 مگابیت میبندن که میشه یک پنجم که اصلا انصاف نیس با اینهمه پولی که میریزیم تو حلقومشون

----------------------------------

یه چیزی هم اضافه کنم اونقد کلافم کرد این سرعت که پریروز زنگ زدم میگم من محدود کنم میشه میگه آره دیروز زنگ زدم خانوم سرویس منو عوض کن بکنش محدود بیست بار گفته واستا پشت خط با مافوقم هماهنگ کنم و این حرف آخر گفته الان تو مراکز مخابراتی تغییرات داریم امکانش نیس وقت سرویس شما هم 2 اسفند تموم میشه همون موقع تماس بگیرین!!! دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم با این وضع همه شرکتا هم همینجورن نمیشه رفت یه شرکت دیگه
    Last edited by saeed_punisher2013; 03-02-2016 at 14:22.

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داداش داون استریم ریت رو روی چند بستن؟
    دوهزارو ودنصدو خورده ای

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •