اون که معلومه
تو طرح گلچین خود سیستم پیشنهاد میده اون که شماره دلخواه حساب نمیشه
اون که معلومه
تو طرح گلچین خود سیستم پیشنهاد میده اون که شماره دلخواه حساب نمیشه
دقایقی قبل فعال شد
ﻃﺮﺡ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﻭﻝ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﻪ ( تماس درون شبکه همراه اول و تلفن ثابت )
ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎ
*1000*9#
ثبت نام
*1000*1#
---------
این طرح به تقلید از طرح ایرانسله ، که از الان فعال شده.
Sent from my Windows 10 using Tapatalk
ولی چرا برای من یک رقم دیگه اعلام میکنه:
مشترک گرامي، شما با پرداخت 271000 ريال ميتوانيد به مدت 30 روز، به صورت رايگان از مکالمه نامحدود درون شبکه (همراه اول و تلفن ثابت) بهره مند گرديد. در صورت تمايل کد دستوري را شماره گيري نماييد.
*1000*1#
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
بر اساس سابقه مصرفه، قبض من نهایتا ماهی ۵ تومن میشه و همراه اول میدونه من کم مصرفم ازم نه تومن میگیره برای یکماه و من زیاد بهش ضرر نمی زنم.
ولی مثلا برای یکی از دوستام شصتودوهزارتومان خواسته چون قبض اون زیاد میشه همیشه.
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
یه چیز عجیب دیدم !! حدود 1 ماه پیش داداشم رفته سیم کارت مفقود شده رو تعویض کرده بهش سیم کارت 4G دادن !!
مگه سیم کارت 4G ارائه اش شروع شده ؟
- - - Updated - - -
یه چیز عجیب دیدم !! حدود 1 ماه پیش داداشم رفته سیم کارت مفقود شده رو تعویض کرده بهش سیم کارت 4G دادن !!
مگه سیم کارت 4G ارائه اش شروع شده ؟
ایرانسل خیلی بهتر حساب میکنه، به من با 1000 تومان پیشنهاد مکالمه نامحدود داد، ولی همراه اول 9000 ت ازم میخواد، یعنی 9 برابر !!!!
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
سلام
میتونم ازتون خواهش کنم به من بگید تو کدوم دفتر تعویض کرده که 4G دادن بهشون. خیلی ممنون
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام
من سیمکارتم که مشکل داشت رو پارسال دوباره گرفتم که مطمئنا یوسیم نیست.اما تو گوشیم که 4g ساپورت میکنه کنار آنتن +H میزنه.بسته نوترینو پلاس رو فعال کردم و تست سرعت داخلی تا 8 مگ و سرور خارجی کشورهای اطراف تا 3 مگ میرفت.الان این نهایت سرعته یا اگه سیمکارت رو تعویض کنم بیشتر میشه؟اصلا +H نسل چهار هست یا نه!
Last edited by mohammad_87; 07-10-2015 at 22:20.
H+ نسل 3 هستش یعنی میشه همون 3.75
نسل چهار یا 4G میزنه یا LTE در اینده هم LTE+ میاد
بسته شبانه 10 گیگ رو بگیرم.. هدیه هم میده؟ ساعات شبانش چنده؟ 11 یا 2
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)