تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 444 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه بازی را در سلکتور روی Career Mode Tournaments قرار بدیم و کرر بازی کنیم،جام جهانی و جام باشگاهای اروپا و . . . به لیگی که بازی می کنیم اضافه میشند ؟
    مثلا من در لیگ انگلیس علاوه بر جام های خود لیگ انگلیس،جام باشگاهای اروپا را هم میتونم برم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میخام همزمان فقط منیجر بازی کنم و جام جهانی و جام باشگاه های اروپا رو داشته باشم

آیا اگه کنار moding way پچ گرافیکی هم نصب کنم مشکلی پیش میاد ؟

میشه لینک بهترین پچ گرافیکی رو بزاری دانلود کنیم ؟
    ؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

عزیز شما اگه روی
    Career Mode Tournaments بزاری این جام ها تو کریری اضافه میشن. ولی اگه روی game mode تورنمت بزاری فقط به تورنمنت هات اضافه میشه و نمی تونی کریر بری . اگر هم همزمان پچ گرافیکی و مودینگ وی رو بزاری مشکلی پیش نمیاد مثل خود من

4. این کاربر از amiralimadrisimo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دیتا بیس رو روی 2 بزارم یا روی 4 یا روی 4 ماتریکس ؟؟
    کسی بلده دیتابیس رو باید روی کدوم حالت بزارم
    بی زحمت بگین ؟؟
    میخام مربی باشم منیجر باشم
    دیتابیس 2 رسمیه . یعنی همه چی لایسنس شده است مثل خود اپدیت فیفا ارجینالش
    اما دیتابیس 4 اومدن به صورت دست ساز تیم ها رو اضافه کردن به بازی . من خودم به خاطر اینکه میترسم وسط کریر با دیتابیس 4 مشکلی پیش بیاد دیتابیس 2 رو نصب کردم .
    ماتریکس رو اصلا نصب نکن . چون به شدت تخیلیه . اینم اومدن به صورت دستی اورال بازیکنها رو طبق بازی های فصل قبلشون تغییر دادن که قدیمی حساب میشه و اپدیت 2 یا 4 جدیدترن .

حالا خواهشا اگه کسی دیتابیس 4 یا 4 ماتریکس رو داره و داره کریر بازی میکنه بگه چجوریاست و مشکلی نداشته تا الان ؟ ادم میترسه چندسال کریر بری بعد کرش بشه .

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جناب Gregar عزیز
    تشکر از شما کافی نبود،تصمیم گرفتم این پست رو بنویسم،دمت گرم داداش گل

میشه لینک پچ گرافیکی برای بازی رو بدی

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دیتابیس 2 رسمیه . یعنی همه چی لایسنس شده است مثل خود اپدیت فیفا ارجینالش
    اما دیتابیس 4 اومدن به صورت دست ساز تیم ها رو اضافه کردن به بازی . من خودم به خاطر اینکه میترسم وسط کریر با دیتابیس 4 مشکلی پیش بیاد دیتابیس 2 رو نصب کردم .
    ماتریکس رو اصلا نصب نکن . چون به شدت تخیلیه . اینم اومدن به صورت دستی اورال بازیکنها رو طبق بازی های فصل قبلشون تغییر دادن که قدیمی حساب میشه و اپدیت 2 یا 4 جدیدترن .

حالا خواهشا اگه کسی دیتابیس 4 یا 4 ماتریکس رو داره و داره کریر بازی میکنه بگه چجوریاست و مشکلی نداشته تا الان ؟ ادم میترسه چندسال کریر بری بعد کرش بشه .
    من از اول از دیتابیس4 شروع کردم که خیلی هم خوبه...باهاش کریر هم رفتنم که الان تو سال 2017 هستم مشکلیم نداشتم اصلا....
    یه سوالم من دارم
    الان من پچ جدید مودینگوی رو بریزم سیو کریر هام دوباره پاک میشه و ارور میده؟

9. 2 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا من پچ جدید رو ریختم دیتابیس 4 رو هم انتخاب کردم ولی الان موقع انتخاب کریر دیلیت میده....یه جا دیگه هم فیفا نصب دارم تو اون اینطوری نمیشه چون فعلا دیتابیس نصب نکردم ولی اونم چمنش دست سازه
    کمک

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اقا من پچ جدید رو ریختم دیتابیس 4 رو هم انتخاب کردم ولی الان موقع انتخاب کریر دیلیت میده....یه جا دیگه هم فیفا نصب دارم تو اون اینطوری نمیشه چون فعلا دیتابیس نصب نکردم ولی اونم چمنش دست سازه
    کمک
    خوب یه اموزش کوچولو واسه کسایی که کمی با این قضیه اپدیت کردن دیتابیس مشکل دارن :
    موقعی که database رو apply میکنی اگه دیتابیس نسبت به نسخه قبلی که نصب کردی عوض شده باشه دیگه نمیتونی کریرت رو ادامه بدی .
    واسه همین همیشه اگه نگران نصب دیتابیس جدید و خراب شدن کریرتون هستین یکی از این دوتا کارها رو بکنین کافیه :
    1- توی فایل FIFA14MW - Readme - How to Install یا توی خود پیج مودینگ وی برین ببینین توی قسمت تغییرات نسخه جدید پچ (یعنی قسمت change log مربوط به ورژن جدید) ایا اسمی از دیتابیس مورد نظرتون برده یا نه ؟ مثلا اگه نوشته Database 4.0 and 4.0 matrix یعنی دیتابیس 4 و 4 ماتریکس توی این نسخه اپدیت شده ان که اگه یکی از این دیتابیس ها رو اعمال کنین دیگه کریری که قبلا شروع کردین رو نمیتونین ادامه بدین و باید پاکش کنین .
    2- روش اول که یه چیز بدیهی بود که ادم قبل از نصب هر مود تغییراتش رو نگاه کنه .
    ولی اگه نگاه هم نکردین نکردین . منتهی اگه نمیخواین کریرتون یه دفعه خراب بشه این کار رو بکنین .
    پایین گزینه apply یه گزینه داره به نام backup current database که از دیتابیس فعلی تون پشتیبان میگیره
    بعد از نصب پچ جدید قبل از apply کردن هر دیتابیسی یه بک اپ از دیتابیس فعلیتون بگیرین و بعدش دیتابیس رو apply کنین .
    اگه یه وقت دیدین کریرتون خراب شد میرین دوباره توی MWM Selctor و توی قسمت database ها حالا دیتابیس قبلی تون به نام career database backup هستش که اگه اونو apply کنین دوباره دیتابیس قبلیتون برمیگرده و میتونین کریرتون رو ادامه بدین . قبلش حواستون باشه کریرتون رو پاک نکرده باشین

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با این حساب کریر من پرید.....الان چمن رو چطور درست کنم؟من هرچقدر چمن رو دیفالت میکنم بازم همون چمن های مسخره دست ساز هستش همون frankieو .....

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پچ گرافیکی بدین دانلود کنیم دیگه دوستان گل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •