دوستانی که Z500 خریدن در مورد کیفیت دستگاه نظر بدن
تا حالا به گارانتی بردن دستگاه رو یا خیر؟ و اینکه مشکل سخت افزاری داشته یا خیر؟
متاسفانه تو این مدت تعداد زیادی Z500 با کیفیت اسمبل خیلی پایین دیدم که کمی برام عجیبه
شما مشکلی داشتید؟
دوستانی که Z500 خریدن در مورد کیفیت دستگاه نظر بدن
تا حالا به گارانتی بردن دستگاه رو یا خیر؟ و اینکه مشکل سخت افزاری داشته یا خیر؟
متاسفانه تو این مدت تعداد زیادی Z500 با کیفیت اسمبل خیلی پایین دیدم که کمی برام عجیبه
شما مشکلی داشتید؟
خیر فعلا برای من مشکلی پیش نیمومده و پیش گارانتی نبردم....
البته بعضی از دوستان دکمه کیبوردشون پریده بودبیرون
بنظرمن کیفیت کیبوردش کمی پایین است ( البته برای من سالم هست )
جز این موارد مورد دیگری من ندیدم
جز مشکل کیبورد مشکل خاصی نیست که البته بعضی دوستان درگیرشن برا من سالمه
جیزی که واقعا آزار دهندست استفاده از کارت Lan با سرعت 100 مگابیت هستش که واقعا نکته منفی بزرگی هست واسه شخص بنده .
خیلی وقته بیشتر لپ تاپ ها با کارت لن گیگابیتی عرضه می شن .
دوست عزیز من در مورد این لپ تاپ یه چیزی بگم اونم اینکه چون فروش این لپ تاپ زیاده و و تو دست مردم زیاد هست پس مسلما چون تعداد تو سراسر کشور زیادتر هست پس خرابی ها بیشتر میباشد پس بیشتر هم به چشم میاد پس نمیشه از این لپ تاپ ایراد گرفت واقعا من یکی از لپ تاپ هایی که ازش راضی بودم همین بوده و خوب بالاخره تو این رنج قیمت هم نباید توقع نداشتن هیچ عیبی رو داشت این لپ تاپ به جز اینکه زیر نور افتاب و در زوایا سخت دیده میشه به نظر من مشکل دیگه ای نداره.
ای وای نه !...widi من چرا قطع شده !...دیگه نمی تونه تلویزیون رو تو سرچش پیدا کنه !...مشکل از کجاست؟...![]()
سلام
دوستانی که دکمه کیبوردشون از جاش در اومده بوده ، چیکار کردن باهاش؟ حل شده مشکلشون؟
-------
با آپدیت بایوس ، مشکل گرمای لپتاپ حل میشه؟
------
صدای dvd rom چطوره؟
------
wifi چطوره؟ راحت وصل میشه؟ سرعتش خوبه؟
Last edited by 5ajad; 02-09-2013 at 23:32.
من نمی دونم چرا به دلم افتاده این بلوتوث نیست یه درایور دیگست ویندوز اشتباهی داره نشون می ده
آخه بلوتوث رو معمولا می نویسه PCI Communication ... .
شما یه کاری کن
تو Device manager منوی Bluetooth و Network Adapters رو باز کن عکس بگیر بذار اینجا طوری که معلوم شه .
مثل من :
![]()
Last edited by Public Enemy; 03-09-2013 at 01:08.
اینم امتحان کن :
برو رو آرم باطری کلیک راست کن بزن Power options .
از منوی سمت چپ گزینه Require a password on wake up رو پیدا کن و بازش کن .
احتمالا همه گزینه ها غیر فعالن . روی گزینه Change settings that .... کلیک کن تا فعال بشن .
از تو Password protection on wake up گزینه دوم رو انتخاب کن
شما هم یه عکس از Device manager با درایور هایی که نصب نشده بگیر بزار ببینیم![]()
دوستان خیلی سوالاتتونو کلی می پرسین اینجوری هیچ کس نمی تونه جواب بده .
شما مگه تغییری دادین ؟ مثلا WIDI رو آپدیت کردین ؟
یه خورده بیشتر اطلاعات بدین مثلا آخرین بار کی کار می کرد از کی از کار افتاده چیز خاصی نصب کردین یا نه ...
WiDi فعلا با ویندوز 8.1 مشکل داره !
تو 8.1 یه نرم افزار جایگزین Intel WiDi هستش WiDi رو پاک کنین ( اگر 8.1 دارین ) و از Wireless Display ویندوز استفاده کنین
لپ تاپو بستین ؟ تو موارد مشابه مشاهده شده وقتی لپ تاپ می ره رو Sleep وایرلس خاموش می شه . یه بار سیستمو ری استارت کنین . سپس از تو Settings توی Win8 چک کنین وایرلس روشنه یا نه .
فعلا در همین حد می تونستم کمک کنم
Last edited by Public Enemy; 03-09-2013 at 01:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)