تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 468 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    دیدم جای آموزش بک آپ گرفتن از تنظمیات کسپر خالیه ، گفتم بذارم شاید بدرد کسی بخوره

اول فایل زیر رو دانلود کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد: hamidreza2010

برای بک آپ گرفتن:

1- اول فایل فشرده رو اکسترکت کنید بعد طبق نوع سویتتون ( kav یا kis ) و نوع ویندوزتون ( 32 - 64 بیت ) فایل Export رو با ادمین اجرا کنید و منتظر بمونید تا فایل بک آپ از تنظیمات توی دسکتاپ ذخیره بشه.وقتی ذخیره شد ، این فایل رو نه تغییر مکان بدید و نه تغییر اسم ( بعد از نصب ویندوز ، همین فایل رو توی دسکتاپ بزارید )

برای رستور کردن:

برای رستور کردن تنظمیات اول باید روی کسپرتون پسورد بزارید.اینم نحوه پسورد گذاشتن روس کسپر ، وارد تنظیمات بشید و طبق شکل عمل کنید.پسورد مورد نظر رو بزارید.حالا طبق نوع ویندوز و سوییتون فایل import رو انتخاب کنید و روش کلیک راست کنید و Edit بزنید و بجای عدد 123 پسوردتون رو بنویسید و save کنید ( کنترل + S رو بزنید ).وقتی ذخیره کردید ، اونو با ادمین اجرا کنید تا تنظیمات رستور بشه.

دوستان اون فایل bat رو خودم درست کردم و توی هیچ فروم فارسی زبان دیگه ایی ( به جز یکی که اونم خودم گذاشتم ) و حتی فروم های خارجی نیست.
    امیدوارم بدردتون بخوره

سلام حمید رضا جان

ممنونم بابت فایلت / البته باید بگم فایل bat در هیچ انجمن خارجی نیست ولی با دستور CMDهم قابل اجراست که نیازی به این فایل نداره .ولی کار شما تحسین برانگیزه چرا که کاربر راحتر می تونه تنظیمات رو سیو کنه وگرنه ، بصورت دستی این تنظیمات وجود دارد.

2. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوبی امیر جان؟
    من نفهمیدم اون موقع کسپر داشتی یا کومودو؟
    به هر حال کسپر در نسخه 2014 قابلیت Trusted Application Mode رو اضافه کرده که بر مبنای "یا امن یا نا امن" هست.کاری که قبلا کومودو آغاز کرده بود.
    این قابلیت فعال باشه،تمام برنامه هایی که در دیتابیس به عنوان برنامه امن و دارای امضای دیجیتالی معتبر نباشند بلاک خواهند شد.بدین ترتیب مثلا برنامه های کرک دار رو اصلا نمیشه نصب کرد.
    البته اون اتک شدن باید بررسی بشه،خیلی کنجکاو شدم برای من بفرستی البته روی ویندوز دومم تست خواهم کرد.خواستی پ.خ بده

در پایان من توصیه ای نمیتونم بهت بکنم چون خودت حرفه ای هستی فقط در مورد کسپر و exit شدنش بگم که چون من هنوز به ویندوز 8 اطمینان کامل ندارم(یه چیزی مثل همین که هنوز تو به کسپر 14 اطمینان نداری ) از ویندوز 7 استفاده میکنم و کسپر
    ویندوز 8 هم بعنوان ویندوز دومم دارم اما دیگه کسپر نصب نکردم چون تکراری میشه و گاهی برای تست مشکلات نصب میکنم و دارم روی ویندوز دومم محصولات دیگه رو تست می کنم.
    سلام محمد

مرسی.من قبلا کسپر داشتم 2014 که سر باگ داشتن امدم کومودو نصبیدم به مدت 3ماه.اون اپشن رو دیدم که بازم جای کار داره و اگر فعالش بکنی زیادی رو اعصابه .

اتک شدن مشکل از فایروال شرکت بنده بود ، که ای پی مهاجم رو بلاک نکرد .کاری به فایروال نرم افزاری نداره چون اتک از سمت یک vps قوی اتفاق افتاد

من دوباره نصب کردم کسپر 2014 را و همه پروسه هایی که با ویندوز اجرا میشدن را غیرفعال کردم ولی همچنان کسپر مشکل داره و نسخه 2013را نصب کردم..قبلا این مشکل نبود ولی بعد از نصب کومودو ، کسپر ساز مخالف میزنه : دی
    ویندوز 8که من باهاش راحت هستم و سبک هست و بعد از 1سال استفاده ، مشکل خاصی باهاش نداشتم.

ممنون

4. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام حمید رضا جان

ممنونم بابت فایلت / البته باید بگم فایل bat در هیچ انجمن خارجی نیست ولی با دستور CMDهم قابل اجراست که نیازی به این فایل نداره .ولی کار شما تحسین برانگیزه چرا که کاربر راحتر می تونه تنظیمات رو سیو کنه وگرنه ، بصورت دستی این تنظیمات وجود دارد.
    سلام داداش
    آره درسته با دستورات cmd هم میشه ، منم همون رو فایل bat درست کردم واسه راحتتی بچه ها
    اون دستورات cmd هم هست ، اگه کسی خواست بگه ، همینجا بزارم

6. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام داداش
    آره درسته با دستورات cmd هم میشه ، منم همون رو فایل bat درست کردم واسه راحتتی بچه ها
    راه حل صفحه قبل رو تست کردم.بسیار عالی بود.این راه دستی رو توی ویندوز 7 چجوری میشه انجام داد:
    اگر از ویندوز 8 استفاده می‌کنید به پوشه محل نصب برنامه
    (C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 14.0.0)
    بروید در بالای صفحه ویندوز اکسپلورر بر روی فایل کلیک کنید و گزینه Open command prompt as administrator را بزنید تا صفحه خط فرمان برای این پوشه باز شود و حالا دستور زیر را در خط فرمان تایپ کنید(به فاصلهها دقت کنید):

avp.com EXPORT settings.dat
    یعنی توی ویندوز 7 باید cmd رو اجرا کرد بعد کل آدرس برنامه رو توی اون نوشت یا حداقل کپی پیست کرد؟!!
    ضمنا برای import کردن من یه تست کردم و توی فایل bat قسمت پسورد رو برداشتم و ایمپورت کردم اما تنظیمات تکون نخورد!جالبه که حتما باد پسورد بذاری.اینم بهش کمش کرد عالی میشه.
    مسئله ای نیست ها اما هرچه نانوتر بهتر

8. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام داداش
    سلام حمید جان

مرسی عزیز / احتیاج به اون روش دستی نیست ، چون بگیر نگیر داره..راحتی برای کاربر در الویته

10. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

راه حل صفحه قبل رو تست کردم.بسیار عالی بود.این راه دستی رو توی ویندوز 7 چجوری میشه انجام داد:

یعنی توی ویندوز 7 باید cmd رو اجرا کرد بعد کل آدرس برنامه رو توی اون نوشت یا حداقل کپی پیست کرد؟!!
    ضمنا برای import کردن من یه تست کردم و توی فایل bat قسمت پسورد رو برداشتم و ایمپورت کردم اما تنظیمات تکون نخورد!جالبه که حتما باد پسورد بذاری.اینم بهش کمش کرد عالی میشه.
    مسئله ای نیست ها اما هرچه نانوتر بهتر
    سلام
    من اون روش و فایل bat رو توی وین 8.1 ساختم.روی 7 تست نکردم ولی نباید مشکلی داشته باشه.
    نه ببین وقتی cmd باز شد کلمه avp.com EXPORT settings.dat رو توی تایپ کن ( یا کپی کن ) و اینتر بزن بعدش settings.dat توی همون پوشه کسپر ساخته میشه ( میتونی آدرس دهی کنی که روی دسکتاپ ذخیره شه، مثل همون فایل bat که درست کردم ) .اینو برای دفعات بعد کپی بگیر که نیازت میشه
    اونم نمیشه محمد جان.من 6 ساعت روش کار کردم ، آخزش نشد بدون پسورد بسازمش.یعنی اصلا یکی از کارهای اصلی رستور کردن ، گذاشتن پسورد هست.بعدش روش دستی بگیر نگیر داره و گاهی اوقات error میده ولی با این bat مشکلی نیس.دستی هم بخوای رستور کنی باید پسورد بدی بهش توی cmd

سلام حمید جان

مرسی عزیز / احتیاج به اون روش دستی نیست ، چون بگیر نگیر داره..راحتی برای کاربر در الویته
    قربونت داداش
    آره دقیقا همینطوره.همینطوری که بالا گفتم 6 ساعت باهاش ور رفتم تا تونستم ردیفش کنم.دستی هم اکثر اوقات ارور میده

12. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسپر ما هم درست شد

14. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

مشکلش چی بود مگه؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعد از نصب ، از خود برنامه خارج می شد و خود به خود ریست میشد.

17. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

بعد از نصب ، از خود برنامه خارج می شد و خود به خود ریست میشد.

امیر این مشکل فقط تو داریا
    درسته؟
    چون من ندیدم تا حالا کسی این مشکل رو داشته باشه

19. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •