تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 602 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان حالا ما میخواهیم flac گوش بدیم mp3 خز شده
    کسی نمیتونه بگه به جز اپل که قدرت پخش flac توش خیلی کمه چه مورد مناسبی برای من پیدا میشه؟
    در ضمن اندازه lcd و تصویر و رزولوشن و...اصلا واسم مهم نیست و میخواهم فقط باهاش آهنگ گوش بدم(البته داشته باشه هم مشکلی نداره)
    حتما هم نباید 1,200,000 باشه منظورم اینه که کم نیاره 500 تومن شد چه بهتر
    خلاصه که با z1000 درایو کامل شه و به خوبی ساپرتش کنه رو قدرت صدا و flac هم تاکید فراون دارم
    با تشکر
    من i10 cowon دارم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم
    Last edited by Hesam_valadkhani; 20-08-2013 at 14:06.

2. این کاربر از Hesam_valadkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام یه هدفون بخرم که خیلی خرج دستم نذاره. هدفون قبلیم EP-630 بود که ازش راضی بودم نسبت به قیمتش، نزدیک 3 سالم برام کار کرد که باز خدا پدرش رو بیامرزه. فکر میکردم بهترین بازار تو رنج قیمت خودش باید باشه و میخواستم برم دوباره همون رو بخرم ولی ریویو ها رو که میخوندم متوجه شدم Panasonic RP HJE355 بهتره تو همون قیمت. یه مدل دیگه هم بود MEE A151 که قیمتش تقریبا 2 برابره ولی واقعا عالیه اینطور که در موردش نوشته بودن.
    قیمت پاناسونیک 17 دلاره و MEE هم از 40 دلار. تو سایتای ایرانی گشتم هیچ کدوم رو نمی فروختند، کسی میدونه اینا رو کجا میتونم تو تهران بخرم و با چه قیمتی؟
    البته نمیدونم سرش چیه ولی EP-630 اصل! که 19 دلاره رو با 43 تومن هم میشه پیدا کرد و با این حساب A151 هم شاید بشه 90 تومن پیدا کرد ولی مطمئن نیستم، اگه بشه ترجیحم همون A151 هست

داره خودمونی میشه amir_tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تفاوت که بسیار زیاده. هم بین مدلی که الان دارید و هم بین اون دو مدلی که معرفی کردید و نیز تفاوت قیمتی هم بسیار زیاده. مثلا k77 الان چیزی حدود 200 تومن قیمت داره و m50 هم بالای 700 تومن در حال حاضر قیمت خورده. هر دو هم از هدفون های با ارزش هستند. ولی خب باید ببینید برای شما چقدر ارزش دارن. مثلا یک نفر حاضره برای 5% افزایش کیفیت چندین میلیون هزینه ولی یکی نه.
    اگه شما الان از کیفیت صدای هدفونتون راضی هستید و فقط مشکل عدم راحتی رو دارید پس هزینه اضافی نکنید و سقف بودجتون رو مشخص کنید تا دوستان بر حسب نیازتون مدل مناسبی رو پیشنهاد بدن.
    خیلی ممنون که جواب دادین
    راستش من دیشب تا حدود ساعت 4 توی همین تاپیک بودم و داشتم پست هارو میخوندم

جا داره که یه تشکر ویژه از آقا مرتضی بکنم که هدفون فوق العاده audio technica m50 رو معرفی کردند

امروز صبح رفتم گالری شهنام و صدای هر دو مدلی که مد نظرم بود یعنی m35 و m50 رو تست کردم

واقعا m50 یه پدیده هست
    خلاصه دیگه نتونستم طاقت بیارم و همین 50 رو گرفتم
    البته قیمتش 1020 هست که برای فستیوال 200 تومن تخفیف دارند و شد 820
    واقعا شفافیت، کیفیت و حجم صدا بی نظیره
    البته هنوز درست روی پلیر و اس آر اس تنظیمات رو کانفیگ نکردم ولی تا اینجای کار که عالی بوده

بازم ممنون از شما و آقا مرتضی

5. 4 کاربر از amir_tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خیلی ممنون که جواب دادین
    راستش من دیشب تا حدود ساعت 4 توی همین تاپیک بودم و داشتم پست هارو میخوندم

جا داره که یه تشکر ویژه از آقا مرتضی بکنم که هدفون فوق العاده audio technica m50 رو معرفی کردند

امروز صبح رفتم گالری شهنام و صدای هر دو مدلی که مد نظرم بود یعنی m35 و m50 رو تست کردم

واقعا m50 یه پدیده هست
    خلاصه دیگه نتونستم طاقت بیارم و همین 50 رو گرفتم
    البته قیمتش 1020 هست که برای فستیوال 200 تومن تخفیف دارند و شد 820
    واقعا شفافیت، کیفیت و حجم صدا بی نظیره
    البته هنوز درست روی پلیر و اس آر اس تنظیمات رو کانفیگ نکردم ولی تا اینجای کار که عالی بوده

بازم ممنون از شما و آقا مرتضی
    خدا پدر این فروشنده هارو بیامرزه که چه کارایی که نمیکنن!
    هدفون 160 دلاری رو میدن 1020 بعدا میان میکنن 820 میگن دویست تومن تخفیف دادیم
    حالا بیای بگی اقا جون 10 تومن به من تخفیف بده همچین کنتاک میکنن با خودت فکر میکنی که دارن ضرر میکنن این بیچاره ها
    این هدفون رو همون فروشگاه قبل از انتخابات میفروخت 750 تومن برای اینکه بعدا به خاطر جو موجود زیاد ارزون نشه قیمتشو برد بالاتر البته ماهم تقصیر داریم که میریم با این قیمت ازشون خرید میکنیم و نه تنها ضرر میکنیم و جیب اونا رو پر میکنیم بلکه باعث بیشتر پررو شدنشون هم میشیم.
    متاسفانه فقط همون شرکت ام50 رو وارد میکننه و باقیمت فوق العاده نجومی میفروشه.
    1020/160 = 6375
    این یعنی دلار رو از 6.375 تومن حساب میکنن

7. 5 کاربر از amhaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خدا پدر این فروشنده هارو بیامرزه که چه کارایی که نمیکنن!
    هدفون 160 دلاری رو میدن 1020 بعدا میان میکنن 820 میگن دویست تومن تخفیف دادیم
    حالا بیای بگی اقا جون 10 تومن به من تخفیف بده همچین کنتاک میکنن با خودت فکر میکنی که دارن ضرر میکنن این بیچاره ها
    این هدفون رو همون فروشگاه قبل از انتخابات میفروخت 750 تومن برای اینکه بعدا به خاطر جو موجود زیاد ارزون نشه قیمتشو برد بالاتر البته ماهم تقصیر داریم که میریم با این قیمت ازشون خرید میکنیم و نه تنها ضرر میکنیم و جیب اونا رو پر میکنیم بلکه باعث بیشتر پررو شدنشون هم میشیم.
    متاسفانه فقط همون شرکت ام50 رو وارد میکننه و باقیمت فوق العاده نجومی میفروشه.
    1020/160 = 6375
    این یعنی دلار رو از 6.375 تومن حساب میکنن
    خب مگه مجبورید پولتون رو بریزید تو شکم یه مشت آدم شارلاتان؟! خودتون سفارش بدین 1 ماهه میرسه خیلی هم ارزونتر میشه.

9. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

امروز بنده یه Sennheiser HD518 گرفتم
    صداش و راحتیش حرف نداره
    SoundStage بزرگ و وسیع...Imagine عالی
    باس بسیار نرم با ساپورت فریکانس های پایین وسیع
    مید عالی و شفاف
    فقط یه مشکل داره با هیچ کروم از پلیرام که بدون آمپه درایو نمیشه...به گوشیم وصلش میکنم صدا میده ولی یه نویز زیر صدا هست که بعد 15 دقیقه گوشایه آدم صوت میکشه
    فقط یه آمپ بزرپ پاناسونیک دارم با اون صدایی میده به زیبایی یه اقیانوس..ولی اون خیلی بزرگه و نمیدونم چجوری پلیرامو بهش صل کنم صدا بگیرم ازش.
    کمکم کنید

11. 5 کاربر از Hamid-_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خب مگه مجبورید پولتون رو بریزید تو شکم یه مشت آدم شارلاتان؟! خودتون سفارش بدین 1 ماهه میرسه خیلی هم ارزونتر میشه.
    چجوری از اون طرف؟
    آمپ هم میشه سفارش بدیم؟
    یه کم توضیح میدید بیشتر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من i10 cowon دارم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم
    دوست عزیز اگه میفروشی خریدارم کوون نیستو بازار

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بررسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی اگر از دوستان کسی بتونه قیمت این ایرفون رو بده کمک بزرگی کرده.
    موفق باشید.

15. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بدون در نظر گرفتن قیمت و portability، بهترین هدفون سنهایزر که بدون آمپلیفایر با پلیرهای رایج مثل ایریور و کاوان تطبیق امپدانسی داشته باشه و درایو بشه، چیه؟ مثلا برای استفاده در هواپیما یا قطار یا اتوبوس در سفرهای بین شهری. من کلا مسافرت زیاد میرم و نمیتونم هدفون اصلی خودم رو ببرم چون باید امپ هم ببرم بعد یه موتوربرق هم میخواد نظرتون درباره Mementum با قیمت 1300 چیه؟ یا اودیو تکنیکا M50 چطور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •