من i10 cowon دارم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم![]()
من i10 cowon دارم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم![]()
Last edited by Hesam_valadkhani; 20-08-2013 at 14:06.
سلام دوستان
میخوام یه هدفون بخرم که خیلی خرج دستم نذاره. هدفون قبلیم EP-630 بود که ازش راضی بودم نسبت به قیمتش، نزدیک 3 سالم برام کار کرد که باز خدا پدرش رو بیامرزه. فکر میکردم بهترین بازار تو رنج قیمت خودش باید باشه و میخواستم برم دوباره همون رو بخرم ولی ریویو ها رو که میخوندم متوجه شدم Panasonic RP HJE355 بهتره تو همون قیمت. یه مدل دیگه هم بود MEE A151 که قیمتش تقریبا 2 برابره ولی واقعا عالیه اینطور که در موردش نوشته بودن.
قیمت پاناسونیک 17 دلاره و MEE هم از 40 دلار. تو سایتای ایرانی گشتم هیچ کدوم رو نمی فروختند، کسی میدونه اینا رو کجا میتونم تو تهران بخرم و با چه قیمتی؟
البته نمیدونم سرش چیه ولی EP-630 اصل! که 19 دلاره رو با 43 تومن هم میشه پیدا کرد و با این حساب A151 هم شاید بشه 90 تومن پیدا کرد ولی مطمئن نیستم، اگه بشه ترجیحم همون A151 هست
خیلی ممنون که جواب دادین
راستش من دیشب تا حدود ساعت 4 توی همین تاپیک بودم و داشتم پست هارو میخوندم
جا داره که یه تشکر ویژه از آقا مرتضی بکنم که هدفون فوق العاده audio technica m50 رو معرفی کردند
امروز صبح رفتم گالری شهنام و صدای هر دو مدلی که مد نظرم بود یعنی m35 و m50 رو تست کردم
واقعا m50 یه پدیده هست
خلاصه دیگه نتونستم طاقت بیارم و همین 50 رو گرفتم
البته قیمتش 1020 هست که برای فستیوال 200 تومن تخفیف دارند و شد 820
واقعا شفافیت، کیفیت و حجم صدا بی نظیره
البته هنوز درست روی پلیر و اس آر اس تنظیمات رو کانفیگ نکردم ولی تا اینجای کار که عالی بوده
بازم ممنون از شما و آقا مرتضی
خدا پدر این فروشنده هارو بیامرزه که چه کارایی که نمیکنن!
هدفون 160 دلاری رو میدن 1020 بعدا میان میکنن 820 میگن دویست تومن تخفیف دادیم
حالا بیای بگی اقا جون 10 تومن به من تخفیف بده همچین کنتاک میکنن با خودت فکر میکنی که دارن ضرر میکنن این بیچاره ها
این هدفون رو همون فروشگاه قبل از انتخابات میفروخت 750 تومن برای اینکه بعدا به خاطر جو موجود زیاد ارزون نشه قیمتشو برد بالاتر البته ماهم تقصیر داریم که میریم با این قیمت ازشون خرید میکنیم و نه تنها ضرر میکنیم و جیب اونا رو پر میکنیم بلکه باعث بیشتر پررو شدنشون هم میشیم.
متاسفانه فقط همون شرکت ام50 رو وارد میکننه و باقیمت فوق العاده نجومی میفروشه.
1020/160 = 6375
این یعنی دلار رو از 6.375 تومن حساب میکنن![]()
خب مگه مجبورید پولتون رو بریزید تو شکم یه مشت آدم شارلاتان؟! خودتون سفارش بدین 1 ماهه میرسه خیلی هم ارزونتر میشه.
امروز بنده یه Sennheiser HD518 گرفتم
صداش و راحتیش حرف نداره
SoundStage بزرگ و وسیع...Imagine عالی
باس بسیار نرم با ساپورت فریکانس های پایین وسیع
مید عالی و شفاف
فقط یه مشکل داره با هیچ کروم از پلیرام که بدون آمپه درایو نمیشه...به گوشیم وصلش میکنم صدا میده ولی یه نویز زیر صدا هست که بعد 15 دقیقه گوشایه آدم صوت میکشه
فقط یه آمپ بزرپ پاناسونیک دارم با اون صدایی میده به زیبایی یه اقیانوس..ولی اون خیلی بزرگه و نمیدونم چجوری پلیرامو بهش صل کنم صدا بگیرم ازش.
کمکم کنید
چجوری از اون طرف؟
آمپ هم میشه سفارش بدیم؟
یه کم توضیح میدید بیشتر؟
دوست عزیز اگه میفروشی خریدارم کوون نیستو بازار
بررسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگر از دوستان کسی بتونه قیمت این ایرفون رو بده کمک بزرگی کرده.
موفق باشید.
بدون در نظر گرفتن قیمت و portability، بهترین هدفون سنهایزر که بدون آمپلیفایر با پلیرهای رایج مثل ایریور و کاوان تطبیق امپدانسی داشته باشه و درایو بشه، چیه؟ مثلا برای استفاده در هواپیما یا قطار یا اتوبوس در سفرهای بین شهری. من کلا مسافرت زیاد میرم و نمیتونم هدفون اصلی خودم رو ببرم چون باید امپ هم ببرم بعد یه موتوربرق هم میخوادنظرتون درباره Mementum با قیمت 1300 چیه؟ یا اودیو تکنیکا M50 چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)