تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 405 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلامبا توصیه دوستان رادیات پنلی بهمراه پکیج بوتان پرلا28 هزار گرفتم
    2 تا یک متر برا خوابها
    4 تا 140 برا پذیرایی (با کسر انباری و حمام و سرویس 120 متر مفید خونه هستش) رادیات نصب شده
    روی 50 درجه دمای رادیات رو گذاشتم و حدود 25 متر مکعب هر روز مصرف گاز داره
    پرسشم از دوستان این بود که مصرف گاز طبیعیه؟؟؟
    سلام
    عوامل و فاکتورهای مختلفی دخالت داره در مصرف گاز
    سرمای آب ورودی به پکیج , نوع پنجره ها , سایز پنجره ها , تعداد پنجرها
    نوع و تعداد درهایی که به بیرونِ واحد راه داره مثل درب ورودی و درب بالکن
    واحد از چند طرف با هوای بیرون تماس داره ؟ نوع دیوارها و سقف و کف چی هست ؟ و تا چه حد عایق حرارت هست ؟
    زیر واحد چی هست ؟ یک واحد دیگه یا پارکینگ ؟ اگر واحد هست آیا مسکونی و گرم هست یا خالی و سرد ؟
    بالای سقف چی هست ؟ پست بام ؟ یا واحد ؟ اون واحد مسکونی و گرم هست ؟ یا غیر مسکونی و سرد ؟
    دربها و پنجره ها خوب عایق بندی شده با نوار درزگیر ؟
    میزان رفت و آمد چقدره ؟ یعنی چند وقت یک بار درها باز و بسته میشه ؟
    کولر آبی داره ؟ در زمستان کانالها کاملاً بسته میشه با پوشش مناسب ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ارتفاع سقف چقدره ؟ هر چه بلندتر باشه گرم کردنِ خانه انرژی بیشتری میبره .
    میزان آفتابگیر بودنِ پنجره ها و دیوارهای بیرونی و سقف
    سرعت باد و مدت وزش باد در منطقه
    میزانِ سرمای بیرون
    شاید عوامل دیگه ای هم باشه و به ذهن بنده نرسیده الان
    با این همه عامل و فاکتور , پیدا کردنِ 2 واحدِ دقیقاً مشابه برای مقایسه ی میزان مصرف گاز پکیج بسیار بسیار دشوار هست

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

با سلام... پکیج ما ایران رادیاتوره و در آشپزخانه نصب شده. الان چند روزه مشکلی پیدا کرده. آب ظرفشویی داغ میشه ولی آب دستشویی و حمام ولرمه! مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟ ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    کوچه بغلی

پيش فرض

سلام یدونه از شوفاژهای خونمون نصف پره هاش سرده نصفش گرم هواگیریم شده.ابش رو خالی کردیم پررو دوباره نصب کردیم باز نصف پره ها سرده نصفشون گرم.چیکار باید کرد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام..
    . پکیج ما ایران رادیاتوره و در آشپزخانه نصب شده. الان چند روزه مشکلی پیدا کرده.
    آب ظرفشویی داغ میشه ولی آب دستشویی و حمام ولرمه! مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟ ممنون
    سلام

به احتمال زیاد مشکلی نداره . فقط به علت سرما و گرم نشدن آب به حد کافی و همچنین دوری حمام , آب حمام دماش کمتره
    ممکنه دیوارها هم سرد هست و مقداری گرمای آب رو میگیره
    در اینصورت چاره ای نیست جز بالاتر بردن درجه ی آب مصرفی
    بهتره فقط در حدی آب گرم بشه که نیازی به باز کردن آب سرد نباشه یا آب سرد بسیار کم باز بشه تا هم مصرف گاز کم بشه هم استهلاک پکیج کم بشه هم مشکل سرد و گرم شدن آب پیش نیاد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام یدونه از شوفاژهای خونمون نصف پره هاش سرده نصفش گرم . هواگیری هم شده.
    ابش رو خالی کردیم پررو دوباره نصب کردیم باز نصف پره ها سرده نصفشون گرم.
    چیکار باید کرد؟
    سلام
    اگر نیمه پائین گرمه و نیمه ی بالا سرد پس به اعتقاد بنده علتی نداره جز وجود هوا در رادیاتور
    عجیبه که میگین هواگیری کردین اما باز نصفش سرده !!!
    شاید هواگیری درست انجام نشده
    شاید هم رادیاتور کج نصب شده و پیچ هواگیری پائین تر از شیر آب ورودی رادیاتور هست
    باید اون سمتی که پیچ هواگیری هست حداقل 5mm بالاتر باشه تا حبابهای هوا بره بچسبه به پیچ هواگیری و کاملاً خارج بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام

به احتمال زیاد مشکلی نداره . فقط به علت سرما و گرم نشدن آب به حد کافی و همچنین دوری حمام , آب حمام دماش کمتره
    ممکنه دیوارها هم سرد هست و مقداری گرمای آب رو میگیره
    در اینصورت چاره ای نیست جز بالاتر بردن درجه ی آب مصرفی
    بهتره فقط در حدی آب گرم بشه که نیازی به باز کردن آب سرد نباشه یا آب سرد بسیار کم باز بشه تا هم مصرف گاز کم بشه هم استهلاک پکیج کم بشه هم مشکل سرد و گرم شدن آب پیش نیاد
    دوست عزیز با تشکر از پاسخ شما.... اما من مطمئنم که مشکلی در سیستم پکیج وجود دارد چون ما 5 سال است که این پکیج رو داریم و آب حمام و دستشویی همیشه با وجود سرمای هوایی بیش از اینهاهم داغ بوده و این مشکل چند روز است که به وجود آمده و علت نمیتواند دوری حمام از پکیج یا سردی هوا و دیوارها باشد چون این شرایط همیشه وجود داشته و تاثیری بر گرمای آب نداشته! برای همین متعجب هستم که چرا با وجود جوش بودن آب آشپزخانه آب حمام و دستشویی ولرمه!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز با تشکر از پاسخ شما.... اما من مطمئنم که مشکلی در سیستم پکیج وجود دارد چون ما 5 سال است که این پکیج رو داریم و آب حمام و دستشویی همیشه با وجود سرمای هوایی بیش از اینهاهم داغ بوده و این مشکل چند روز است که به وجود آمده و علت نمیتواند دوری حمام از پکیج یا سردی هوا و دیوارها باشد چون این شرایط همیشه وجود داشته و تاثیری بر گرمای آب نداشته! برای همین متعجب هستم که چرا با وجود جوش بودن آب آشپزخانه آب حمام و دستشویی ولرمه!
    اگر کلاً قدرتِ گرم کنندگی دستگاه کم شده پس افت فشار گاز میتونه علتش باشه که به خاطر مصرف زیاد گاز در کشور هست .
    اما اگر در نزدیک پکیج جوشه و در جاهای دورتر ولرم , علتی جز "اتلاف گرما در مسیر" به ذهن بنده نمیرسه
    البته در بیشتر مواقع پس از مدتی آبِ ولرم گرم میشه چون لوله های مسیر کم کم گرم میشه و اتلاف گرمای آب کم میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-12-2016 at 21:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام خدمت دوستان من حسابی گیج شدم لطفا کمکم کنید .

من یه خونه دوبلکس دارم که هر طبقه 100 متره که روی هم میشه 200 متر ، من طبقه ی دومم و برای جای پکیج طراحی کرده بودم و الان متوجه شدم که اینکار اصولی نیست که پکیج طبقه دوم باشه ، پیش چند تا کارشناس تاسیساتم رفتم که هر کدومشون یک چی گفتن

اولی گفت که یک پکیج 28 هزار بزاری طبقه دوم جواب میده

دومی گفت باید دوتا پکیج 24 هزار واسه هر طبقه در نظر بگیری

سومی هم که گفت موتورخونه بزنی بصرفه تره برات

الان موندم چیکار کنم ، منتظر راهنماییاتون هستم

متشکر از اقا محمد که جواب دادن

دوستان کسی دیگه ای نیست که بیشتر راهنمایی کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

متشکر از اقا محمد که جواب دادن

دوستان کسی دیگه ای نیست که بیشتر راهنمایی کنه ؟
    سلام
    در صورت امکان از 2 پکیج
    در غیر اینصورت بستگی به شهر محل سکونت 1 پکیج 32 یا 28 وارداتی ایتالیا یا آلمان یا فرانسه که هد پمپشون نسبت به 24 قوی تر باشه
    و در صورتی که لوله کشی گرمایش از کف باشه نیاز به یه پمپ کمکی در مدار می باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    یه راهنمایی کامل میخواستم که مطمئنم کمک خیلی دوستان دیگرم میکنه. لطفا دوستانی که اطلاعات دقیق دارن راهنمایی بفرمایند :
    ببینید بنده 8 9 سال پیش رادیاتور روکا اسپانیا الومینیومی گرفتم که هنوز که هنوزه نو هست و از نظر جنس و راندمان عالی بوده.
    اینم بگم که اب داخلش هنوزم اب شفاف هست و اصلا رنگش عوض نمیشه.
    برا یه واحد اپارتمان جدید میخواستم رادیاتور بخرم. اون زمانم پنلی بود فقط اریستون بود که چون از اب سیاه فولادی های قدیمی تجربه خوبی نداشتم اونو نگرفتم و الومینیومی گرفتم.
    حتما میدونید بعد مدت کوتالهی اب داخلشون سیاه میشد و اگه سوراخ میشد ابش سیاه ... بود

حالا موارد مختلفی انتخاب دارم.
    رادیاتور پنلی که با موارد مختلف هست .
    از کرمی المان گرفته که قیمتش بالا تره . ارتفاع 55 سانت هست . با اینکه 55 سانت ولی انگاری راندمان حرارتیش از 60 سانتی ها بالاتره !
    فرولی مورد دیگره که از شرکتشون پرسیدم گفتن پکیجای ما ایتالیاس ولی رادیاتورامون تولید خط ترکیه هست(بعضیا میگن رادیاتورا ایتالیا هست که خود شرکتش گفت نه)
    یه موارد دیگرم هست مثل ایساتیس پنلی .
    یا رادیاتور پنلی والترو و جنرال والترو . هم وارداتی دارن که مال ترکیه هست و هم تولید ایران دارن که مثلا مدل مشبک داره بر خلاف همه مدلایی که تو بازاره ظاهر اینا مشبک هست.
    ادم فکر میکنه ممکنه همین نوع طراحیش دردسری باشه در اینده و مشکلی داشته باشه که همه دنیا مدلاشون یه جوره و اینا فرق دارن.

همین والترو و جنرال والترو رادیاتور 6 سانتی هم دارن و 10 سانتی هم (2 و تک کانورتور) نمیدونم مثلا میشه با طول بیشتر از تک کانکوتور استفاده کرد که جای کمتر بگیره و زیباتر باشه؟؟ یا جواب نمیدن اینا؟

رادیاتورای تاش و راتا هم هستن .

گزینه دیگر الومینیومی هست که رادیاتور ال پریمو بوتان که میگن تو ایرانیا بهتره و یا رادیاتور الومینیومی فرولی هم دسترسی دارم.

به نظر شما بین این موارد از نظر کیفیت و کار چه طور هستن.

اینم بگم بعضی میگن رادیاتور الومینومی گاز تولید میکنه و مدام باید هواگیری بشه.
    والا بنده 8 ساله روکا الومینیومی دارم فقط اول فصل هواگیری میشه اونم محض اطمینان . وگرنه اصلا هواگیری نداره.
    از نظر جاگیری و زیبایی و کیفیت و دوام و سوراخ نشدن و ... به نظرتون بین این موارد کدام ها بهتر هستند به ترتیب و پیشنهاد میکنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •