اگه گارانتی داره بدید از طریق گارانتی خودشون مشکل حل می کنن
ولی فلش کردن واسه یه سری تبلت ها موجوده که اکثرا از برند های معروف هستن چون اون تبلت ها بیشتر تو دست مردم هست واسه همین توسعه دهنده ها سعی می کنن بیشتر روشون کار کنن
اگه گارانتی داره بدید از طریق گارانتی خودشون مشکل حل می کنن
ولی فلش کردن واسه یه سری تبلت ها موجوده که اکثرا از برند های معروف هستن چون اون تبلت ها بیشتر تو دست مردم هست واسه همین توسعه دهنده ها سعی می کنن بیشتر روشون کار کنن
خواهش می شه
راسشتو بخواید دنبال کیف کیبرد دار واسش نبودم یه استند واسش خریدم از دیجیکالا و یه محافظ صفحه نمایش خریدم
البته اگه تهران باشید قطعا بگردید چیزی پیدا می کنید
واسه من خوبه و من راضیم نمیدونم شما هم می تونه راضی کنه یا نه آخه ممکن من بگم خوبه بعد شما تهیه کنید بعد دوس نداشته باشید من شرمنده بشم![]()
تبلتی هست که قابلیت مکالمه داشته و 3g رو پشتیبانی کنه
سلام
میخواستم نظر دوستان را در مورد تبلت Acer Iconia A1- 810 16GB بپرسم اگر ممکن است بفرمایید برای کارهای نسبتا" ساده با توجه به قیمت این مدل مناسب است و آیا این مدل مشکلاتی دارد یا خیر.
اگر در حدود همین قیمت هم مدلهای مناسب تری هست پیشنهاد کنید ممنون میشوم.
به عنوان نمونه asus فون پد
من که نسخه سیم کارت خور مدل 811 دارم مشکلی نداره من راضیم اگه سایز کوچکتر نیاز داشتید asus ممو پد HD هم گزینه خوبیه
تنها چیزی هست برنامه ها فقط باید روی حافظه داخلی نصب کنید و قابلیت انتقال به مموری نداره مثل بعضی از مدل های سامسونگ البته واسه من زیاد مهم نیست چون چند تا بازی اچ دی نهایت نیازه واسه آدم نهایت جا نباشه پاک می کنه
بررسی تبلت ها از این سایت پیگیری کنید کاملا بررسی می کنن
نمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lenovo-Ideatab-A3000
Huawei MediaPad 7Vogue
لنوو که سی پی یوش Quad-core Cortex-A7 هست چه طوره ؟ چون 4 هسته ای هست باید قوی باشه ولی چون A7 فکر کنم ضعیفه ولی خیلی نه درسته؟
در مورد هووای من فکر میکنم با اس ۳ برابر درسته؟ یعنی مشکل خاصی تو پخش فلیم و بازی نداره!!!.... و این مدل هووای در مقایسه با asus fonepad چه طوره؟ سخت افزارشون که خیلی با هم فرق نمیکنند هر دو اطراف اس ۳ هستند حالا یکم بالاتر یا یکم پایین تره درسه؟
سلام . میخوام برای خانمم تبلت بخرم . بیشترین استفاده اش اینترنت خصوصا فیس بوک و اسکایپ و بازی های بسیار ساده مثل ماجونگ ( شانگهای ) ، بازی های ورق و ... نه کارهائی مثل WORD , EXCEL و ... داره و نه هیچ استفاده تخصصی. البته اگر بشه سیم کارت هم بخوره خوبه.
دوستان چی پیشنهاد می کنن ؟
هفت اینچیفون پد ایسوس.۱۰ اینچی s6000 لنوو.اگه اینترنت استفاده غالبتون هست حتما ۱۰ اینچی یا حداقل ۸ اینچی بگیر.
دوستانی که می خوان تبلت بخرن به این لینک یه سربزنن.اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این لینک همون تست های بزرگ 3dmark از همه تبلت های ساخته شده
است.میتونید قدرت همه تبلت های وگوشی های اندروید رو ببینید وبهتر برای
خرید تبلت خود تحقیق کنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)