دوتا سوال: یکی اینکه تو گزینه 2 چه ترازی معادل تراز 7000 قلمچیه؟ و تو گزینه 2 چه ترازی باید اورد که بشه به زیر 1500 منطقه 1 فکر کرد؟؟
دوتا سوال: یکی اینکه تو گزینه 2 چه ترازی معادل تراز 7000 قلمچیه؟ و تو گزینه 2 چه ترازی باید اورد که بشه به زیر 1500 منطقه 1 فکر کرد؟؟
هیچ نیازی نیست گرافیتی باشه !فرقی بین اتود با مداد نیست فقط باید از گرافیت +بقیه مواد افزودنیباشه. همین سوالو بارسال هم می برسیدن که آخرش هم هیچ مشکلی بیش نیومد
با خودکار هم میتونید علامت بزنید ! با ماژیک حتی ! با هر چیزی که گزینه رو کاملا سیاه کنه و گند نزنه تو پاسخ نامه ! کاملا تست شده هست ! تو قلمچی من یه ازمونو با ماژیک سیاه زدم و جواب داد
سیستم تصحیح برگه های کنکورم مثل قلمچیه یعنی فقط پردازش تصویره و کاری نداره جنس مداد یا خودکارتون چیه !
ولی هرگونه استفاده این روش در کنکور کاملا مسئولیتش بر عهده ی خودتون هست
من اینجا چیکار میکنم جدی !؟ دیگه نمیدونم چی بخونم ! شدیدا احساس بیکاری و عذاب وجدان دارم ! یکی به من بگه چیکار کنم الان ؟
ریدینگ عربیش به معنای واقعی سخت بود ... فقط فهمیدم راجه به یه شاعره که شعر میگه و فرار میکنه اینور اونور
2تا متن درست زدم یکی غلط یکی نزده :|
ریاضیه نفر اول که 90 زده رو دیدم امیدوار شدم . بالاخره نسبتا خوبه این درصد
ادبیات هم اومده بودن مثلا به سبک کنکور 90 که یه عالمه شمارشی داره کنن
حالا این خوبه ، آزمون گاجو دیدی ؟
یه سوالش این بود شیش هفتا بیت ردیف کرده بعد میگه چندتا از بیتای زیر آرایه های فلان بهمان و... رو دارن :O
12 روز مونده ... وای خدای من![]()
جالبه با این که امار شرکت کنندگان ریاضی خیلی کمتره ولی نظر سنجی چیز دیگه میگه
فک کنم دری وری نظر دادن مردم
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آمار شرکت کننده های ریاضی خیلی کمتره؟؟؟؟؟؟؟؟ کشته ی اعتماد به نفستونم! تازه به فرض اینطور باشه که شما میگی. حق نداری در مورد نظر 300 نفر اینطوری حرف بزنی
چه نطر کارشناسانه ای!!!!!!!!!!!
دوستان سر جلسه اجازه میدن با شلوار راحت خونگی بریم ؟ البته منظورم از این شلوار های گشاد که کل دوستان و آشنایان توش جا میشن نیستا !
آقا امسال این امتحان نهایی ها رو چطور تصحیح میکنن ؟؟ چون بچه ها کنکور دارن و اگر بیفتن وضعشون خراب میشه
ضمنا طبق آیین نامه جدید سال 90 ، نصاب قبولی در هر درس نمره ی سالانه ی 10 است ...
Last edited by Aaidin; 16-06-2012 at 19:53.
الان حالم خیلی گرفتست این سوالای شیمی سنجش تو 3 تا آزمونش خیلی خیلی سخت بود منی که شیمی 90 رو 60 زدم اینارو بیشتر از 30نزدم.میانگین نفرات برترش 44 و میانگین کلش 6(اینو با فیزیکش که 23 مقایسه کنید.) حالا واقعا چیکار میشه کرد .این نکته هاش تو هیچ جزوه ای نیست. واقعا شیمی رو امسال همین طوری میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)