اگه می دونستم با حرفامون چش میخوره زودتر این تاپیک رو باز می کردیم تا از این گروه هم ایران صعود نمی کرد
بله
خير
اگه می دونستم با حرفامون چش میخوره زودتر این تاپیک رو باز می کردیم تا از این گروه هم ایران صعود نمی کرد
عجب آدمای متعصبی به کشور داریم
با صعود نکردن ایران,6سال از فوتبال ملی جهان عقب میفتیم چون تا 2014 توی هیچ رویداد جهانی نمیتونیم شرکت کنیم به جز جام مزخرف آسیا.
به نظر من هم دایی میتونست خودش را به قول یکی از دوستان در اوج نگه داره با خروج به موقعش از تیم ملی اما حیف که اینگونه نشد
مگه امروز خداحافظی نکرد؟!
تو ورزشگاه دور افتخار زد که خداحافظی کنه.تو مصاحبه هاش هم گفت خداحافظی کردم.
قراره بفرستنش آلمان واسه دوره مربیگری.
امیدوارم در عرصه ی مربیگری موفق باشه.
خیلی خوب بود آخر تعصب بود.نوکرتیم داش علی.
بچه ها کسی اون قسمتی که تما شا گر ها براش میحوندن
تک ستاره ی فوتبال ایران
ظبط شدش رو داره؟
خوب بود.حداقل فهمید کی باید خداحافظی کنه.اگه یه فصل دیگه میموند تو استقلال اونوقت فکر کنم نظر همه بهش عوض میشد.
ولی فکر کنم کمی اغراق کردن دربارش ولی خب به هر حال قرار بوده خداحافظی بکنه.
به نظر من این جور آدما حتی نباید توی مربی گری هم وارد بشن چون اگر یه روزی شکست بخورن دیگه اون تصویر اولیه رو پیش بقیه ندارن
سلام
داش علی منصوریان عشق همه ی استقلاليهاست.
حداقل این رو میشه از شعارهایی که هوادار در هر موقعيت در مورد اون سر ميدادند فهميد
در بردها و باختهای استقلال و در دوره هر مربی استقلال "شعار داش علی منصوريان" فراموش نميشد.
مطمئن باشيد علی منصوريان ديگه بازی نميکنه
حالا اين خبرگزاری اين خبر رو از کجا آورده که بقيه خبرگزاریها ندارند نميدونم!
موفق باشيد
فعلا
دوست عزيز ابتداي تاپيك خواهش كردم توهين نكنيد . ضمنا كاشاني و استيلي به گفته خود كاشاني رفيق 15 ساله هستند . پس استعفاي كاشاني نميتونه بدليل حضور استيلي باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)