اره. انگار داشت My Computer رو باز میکرد.![]()
خوبه دیگه برو حالش رو ببر
]
دوست عزیز مهم سبانه است شما ساعت 1 تست بزار
دوستان کسی نیس بگه این کمپین آشنای اول چجوریه؟؟؟؟
دوست عزیز من از این جهت گذاشتم که همین روزانه هم یه مدته افتضاح شده بود بعد یه مدت تازه اومد سر جاش دوباره.
من از خدا میخوام تو این مملکت زجر کش نشیم زندگی که پیش کش عذاب نکشیم شکنجه نشیم واقعا میشه ببینم این مملکت داره واقعا پیشرفت میکنه ولی برعکس هر چی میگذره داره عقب مونده تر و بدتر میشه پول و رتبه ارزش جهانی پایین ترین کشور دنیا شدیم اخلاق هم داریم مثل اون ها میشیم دیدین اون کشور ها از هر لحاظ مقرارتبراشون بی معنیه الان ما هم داریم همینطور میشم نمونه رانندگی داریم مثل هند میشیم تو خیابون کسی راهنما نمیزنه یا تو لاین خودش باشه چند وقت دیگه کسی راهنما بزنه همه تعجب میکنن یا بهش میخندن ولی عجب سرعتی فیس بوق من وقتی سرعت هم خوب بود همیشه گیر داشت الان همه سایت ها گیر داره
تازه کجاشو دیدید.
این فیس بوقی که گذاشنم مال یک یاروست که اونم یه اینترنت معمولی داره . نه ف ی ل ت ر شکن. نه تایم اوت نه محدودیت دانلود و نه ...
تا حالا شده از خدمات گوگل استفاده کنید ؟
از گوگل مپ و راهنمای مسیر. ؟ ( منظور اینه که بدون دردسر )
میدونی بیشتر کابران وقت شون رو کجا میگذروند ؟ ( خوب معلومه توییتر ) شما میدونید تویت و توییتر یعنی چی ؟
تا حالا شده از خدمات هواشناسی و گردشگری استفاده کنید ؟
تا حالا به صورت مجازی موزه برتر جهان رو از نزدیک دیدید ؟
و .... هزاران تا تاحالا دیگه.
خدایا مرگم رو برسون چون اگر بدونم بقیه چه امکاناتی دارند زندگی میکنند اون موقع از صبح تا شب باید به خودم بگم قرن حجری.
همون طوری که قبلا هم عرض کردم این جامعه چنان در منجناب مثل خر گیر کرده که فقط و فقط با یک بمب هسته ایی همه چیز درست میشه.
یه بمب بندازند و هر چی هست نابود بشه.
انشا... USA به زودی میاد کمک. به اون روز امیدوارم.
دوستان کسی در مورد این طرح الماس اطلاعی داره چون این طرح مد نظر منه ممنون میشم کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)