سلام
چجوری میشه لباس هایی که به Leather نیاز دارن رو به صورت Legendary قوی کرد؟
من هر کاری میکنم از Epic بیشتر نمیشه؟؟
اسمایتینگم هم 100 هست و پرک هاش آزاده!
حتی potion of fortify smithing هم میخورم!
مرسی
سلام
چجوری میشه لباس هایی که به Leather نیاز دارن رو به صورت Legendary قوی کرد؟
من هر کاری میکنم از Epic بیشتر نمیشه؟؟
اسمایتینگم هم 100 هست و پرک هاش آزاده!
حتی potion of fortify smithing هم میخورم!
مرسی
درسته که شخصیت پردازی دراگون ایج عالی بود اما شما یه چندتایی از ویژگی های DA رو گفتی که به نظرم حتی skyrim از اون لحاظ سرتره .
اولا بحث راجع به همراه ها رو که نباید مطرح کرد چون مربوط به سبک بازیه . یه جا گفتی معلوم نیست این دراگون بورن ننه اش کیه باباش کیه . اگه یه سری به فروم های معروف این بازی بزنی و بحثهای بازیکنهای حرفه ای این بازی رو که از سالها پیش تا الان همه نسخه های این بازی رو درسته قورت دادن رو نگاه کنی میبینی که یه پیش نیاز واسه این بازی احتیاج داری . اون هم ساخت یک سناریو برای شخصیتت هست که چجوری به اونجا رسیده و دستگیر شده و .... . یه بازیکن معمولی که میاد این بازی رو شروع میکنه این جوری بازی میکنه که میخواد قوی ترین اسلحه رو بسازه . قویترین پرک ها رو بگیره . بهترین انتخاب ها رو هم بکنه . بازی رو هم میزاره روی حالت مستر تا فقط بازی رو روی دسجه سختی بالا تموم کنه . یادمه مثلا توی دراگون ایج کل کل زیادی بود سر اینکه کی میتونه روی nightmare تموم کنه .
یه جا توی ویکیه اسکایریم یه صفحه دیدم که راهنمایی نوشته بود واسه طبیعی تر شدن بازی . تا اون موقع من خیلی از بازی لذت نمیبردم چون تنها هدفم قوی شدن و تموم کردن بازی روی حالت مستر بود . اما دیدم نه این بازی یه چیزی فراتر از یک RPG معمولیه . تا حالا فکر کردی چرا توی بازی اشیایی مثل لیوان و نون و میوه و ظرف و لباس و ... داریم ؟ من بعد از خوندن کامل اون صفحه یاد گرفتم چه جوری اسکایریم بازی کنم . قبلا هم گفتم اگه مثل من بیای با دیدی از DA این بازی رو شروع کنی بازیت به ... میره .
بد نیست اون سناریویی که خودم واسه کاراکترم ساخته بودم رو اینجا بزارم شما ببینید . البته مسخره نکنین که قوه تخیلم یه کم زیاده . تنها هدفم ساخت یک سناریو واسه بازیم بود .
اینم فایلش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط خواهشا مسخره نکنین . اون موقع یه کم جوگیر بودم . فقط میخواستم بگم خوره های این بازی اینجوری بازی میکنن .
این استون هایی که همون اول بازی هست ( و البته خیلی از جاهای بازی پخش شده باز هم ) واقعا" دلیل خوبی نبود. مث این بود که بگی وقتی میگی سلام ، جواب سلام میده ، وقتی میگی خدافظ ، خدافظی میکنه. من واقعا" همه جاشو رفتم ( 100 درصد که غلو هست ولی واقعا" تا یه دانجن رو مادرش رو نمیاوردم جلو چشش ولکن ماجرا نبود و هزار بار این دانجن ها و لوکیشن هارو بالاپایین میکردم بلکه چیزی جا نیافته ) جوری که رسما" نشد واسه ارشدم بخونم. میدونی چیه ، این پست شما مث این میمونه که من بگم اسپانیا تیکی تاکای خفنی داره ، شما بیای یه بازی ِ ایران رو نشون بدی که 3 نفر به طور خیلی غیر معمول سرضرب پاسکاری میکنن. واقعا" دیالوگ های DA:O قابل مقایسه نبود و اصلا" هم نمیشه مقایسه کرد قبول کنید که اصن اسکایریم توی شخصیت پردازی و دیالوگ هیچ حرفی جلوی DA:O نداره.
ساخت سناریو کار ِ منو شما نیست. کار بازیساز هست. من خیلی راحت میتونم هر جور بخوام Fantasy بزنم ولی واقعا" آیا بازی همینه ؟ اگه اینجوری بود یه بازی ِ که از اول میکشتی همه رو میساختن میگفتن سناریوشو خودتون بسازید. آخرشم هرجوری خواستید ایمجین کنید!
من توی Skyrim هم اصن پرک های خوف استفاده نکردم و شیلد و وپن ِ خارق العاده استفاده نکردم چون بیشتر دوست داشتم چیزی رو بازی کنم که به نظر به زیبا شدن ِ این تجربه کمک کنه. مثلا" من هیچوقت Daedric آرمر استفاده نکردم چون به نظرم با رنگ بندی بازی و سلیقه ی خودم همونی نداشت. اینارو میگم که بدونید من واقعا" بازی رو Explore کردم تا اینکه تموم کنم. اگه بدونی چقدر زیر آب های بالای نقشه شنا کردم، چقدر فوک آبی کشتم :لول
و این رو هم بگم ، بازی کردن ِ Witcher2 یه مقدار اون CRPG بودن ِ ذهن ِ منو کم کرد. یعنی وقتی بعد از DA:O به Witcher2 رسیدم و بعدش به Skyrim، اون حس کلاسیک بودن در من وجود نداشت چون Witcher2 تعدیلش کرده بود. اما من آدمی هستم که کتاب زیاد میخونم و واسه همین داستان نقش مهمی برام داره. واقعا" داستان ِ اسکایریم بیشتر از یه خط هست ؟ میتونی از Dragonborn یک شخصیت توصیف کنی ؟ خونسرده ؟ خشنه ؟ شوخه ؟ یه پرسونالیتی نداره. شما Half-Life رو نمیدونم بازی کردی یا نه ، ولی Gorden Freeman انگار عضوی از تو میشه با اینکه یک کلمه دیالوگ نداره. این چیزی هست که عرض میکنم وگرنه اسکایریم خیلی هم فان بود و من از بازی کردن بیشتر از DA:O مثلا لذت بردم اما چیزی نبود که واسم یه ایده بشه یه ماهیتی بشه به اسم ِ اسکایریم. من هنوز که هنوزه میرم ویکی های بازی های خوبی که شخصیت پردازی قوی داشتن و داستان خوبی داشتن رو میخونم ، اما آیا ما هیچوقت بر میگردیم در مورد Dragonborn بخونیم ؟ در مورد داستان و گنگی هایی که داشت بخونیم؟ در مورد فلان عکس روی دیوارش که چه معنی میتونست داشته باشه ؟ در مورد یه دیالوگ قوی از یه NPC بحث کنیم ؟ هیچوقت در مورد اسکایریم این اتفاق نمیافته دوست من .
WOW
سلام دوباره دوستان. من الان سفرم ( تو بابلسرم) جای همتون خالیه...
من همه پست های جدید رو خوندم و وقعا میگم نظرم به کل راجه به این بازی عوض شد. البته نباید جنگی بین اسکایریم و دراگون ایج راه بندازیم چون اینا هر دو از بهترین بازیها هستند. البته نوشتن مقایسه بین این دو کار کاملا عاقلانه ای بوده که خوشحالم شما انجام دادین چون ممکنه خیلی ها مثل من نظری اشتباه راجع به این بازی داشته باشن. این طور که میشه فهمید هیچ کدوم از بازی ها کاملا بدون نقص نیستن و همچنین هر کدوم ویژگی هایی دارن که اون یکی نداره. اما اعتراف میکنم که من در مورد این بازی خیلی اشتباه میکردم و مطمئنا به این خاطر بوده که داداشم بازی میکرده و من فقط تماشا میکردم در حالی که باید هر کسی کاراکتر خودش رو بسازه.
البته سر حرفم که گفتم حرکات خیلی بده هستم اما فکر میکنم بازی چیز هایی داره ه بشه از این اشکال چشم پوشید...
همین که از سفر برگردم اولین کاری که میکنم اینه که نصبش میکنم البته شاید نتونم تمومش کنم ولی حتما نصبش میکنم و بازم میام اینجا.....
از همتون ممنونم دوستان![]()
کی گفته ساخت سناریو کار من و شما نیست و کار سازنده است . خوب اگه بخواد داستان واسش بزاره که میشه یه چیزی مثل بازی های اکشن و ... . شما توی داستان دراگون ایج یه پیش زمینه ای دارین و سیر داستان رو حتما باید دنبال کنید و کلا داستان اصلش عوض نمیشه . هر چقدر هم انتخابها فرق کنه داستان اصلی عوض نمیشه .
اما اسکایریم این قابلیت رو به بازی کننده میده که خودش داستانش رو بسازه . دیگه چی از این بهتر . مگه اینکه بخوای مثل همه بازی ها همون کوئست اصلی رو دنبال کنی و بازی رو تموم کنی که سازنده ها روی این بخش خیلی کار نکردن . اما داستانِ باز اسکایریم یکی از نقطه های قوتشه نه نقطه ضعفش . اگه منظورت داستان اصلی بازی یا همون کوئست اصلیه اره منم قبول دارم خیلی جدی گرفته نشده . اما اینو بدون این بازی همین جوریه . اگه درست بازیش کردی و دیدی خوشت نیومد معلوم میشه از این سبک خوشت نمیاد نه اینکه بازی بدیه یا نسبت به بازی های دیگه خوب نیست .
آخه ساید کوئست های اسکایریم هم حرفی برای گفتن در مقابل ساید کوئست های ویچر و درگن ایج نداره. شما ویچر رو بازی کردی ؟ ساید کوئست هاش در عین اینکه از داستان ِ اصلی جداس ، ولی به داستان اصلی کمک میکنه و وقتی میری جلو میبینی انگار بخشی از داستان ِ اصلی بوده و چه خوب شد که رفتم فلان ساید کوئست رو.
شما میگی اسکایریم اینجوریه که داستانتو خودت میسازی. داستانی وجود نداره که بسازی. اینور میری اونور میری عضو ِ این گروه میشی اون گروه میشی. شما پرتال رو بازی کردید دیگه ؟ داستان از این خطی تر و لقمه گرفته شده تر ؟ حق انتخاب هم نداری. ولی میاد هزارتا جایزه سر داستان پردازی و شخصیت پردازی میگیره. شما کریتیک ها رو توی سایتهای بزرگ بخون. همه ایراد میگیرن. آقا اصن یه چیز دیگه. سر ِ DA2 بیا ببین ملت چه داد و بیدادی راه انداخته بود که حتما باید Oghren توی نسخه ی دوم هم باشه. آیا لیلیانا هست ؟ آیا موریگان هست ؟ اگه فلانی نباشه ما تحریم میکنیم بازیو . خداییش واسه اسکایریم دلت واسه کدوم شخصیت تنگ میشه ؟
خواهش میکنم نکته به نکته بحث کنیم. یعنی من نیام بگم سر کامپنیون ها فلان اتفاق واسه DA:O افتاد ، شما بگی نه خداییش خیلی خفنه اسکایریم دیگه. Pros و Cons بذاریم جفتشونو توی هر ویژگی مقایسه کنیم. تو بگو مبارزه من میگم فقط اسکایریم ( واقعا" مبارزه ی CRPG به نظرم مسخره س ) . تو بگو نورپردازی میگم اسکایریم ، بگو صدا برداری میگم اسکایریم ، بگو طراحی محیط میگم اسکایریم.
اما اسکایریم به خاطر یک سری المان هایی هم که توی DA:O بود محکوم بود که ضعیفتر باشه توی بخش داستان. شهر دورفهارو یادته توی DA:O ؟ جلال و شکوه اون شهر ، دیالوگ ها شخصیت های اون شهر ( اون دو تا که دعوا میکردن که پادشاه دورف ها بشن ) به کل داستان ِ اسکایریم میارزید ! خدائیش یادت بیار ! این فقط یه شهر از DA:O هست و نه کل بازی. اولا" باید حرفهای جفتشون رو گوش میکردی. بعد تصمیم میگرفتی با کدومشون حال میکنی. بعد میرفتی دم دو طرف رو میدیدی و واسه دو طرف ماموریت انجام میدادی ، بعد طرف یکیشونو میگرفتی و به واسطه ی اون تصمیمت داستان ِ بازی هم عوض میشد. حتی توی 2 هم تاثیر داشت تصمیمت. خدائیش این یک سی ام ِ داستان ِ DA:O بود ، آیا همه ی کوئست ها و سایدکوئستهای اسکایریم ، میتونن در مقابلش وایسن ؟
کلا bethesda بلد نیست حرکت رو به صورت طبیعی بسازه.
تازه اسکایریم که خوبه. فال اوت ها رو باید ببینی. اگه بالا و راست رو با هم نگه داری، انیمیشن دویدن به سمت جلو فعال می شه، ولی مایل می دوه! در حد بازی های پی اس 1 !!!
ولی تبریک می گم بهت که نظرت عوض شد و اومدی اعلام کردی. یه سریا چیزی که تو ذهنشونه انگار از سنگه و هیچ منطقی هم نمی تونه تکونش بده. خوشحالم که شما ذهنت بازه....
شما گفتی که عکس العمل مردم نسبت به کار ها و نژاد شما یکی هست که گفتم اینطور نیست.برخی NPC ها دیالوگ مخصوص یا همون Unique Dialogue رو دارن.چه ربطی به دانجن داره این وسط؟من فقط حرف شما رو نقص کردم که گفتین نسبت به نژاد و کار های شما عکس العملی نشون نمیدن.
NPC هایی هستن که با توجه به مکان و زمان دیالوگ مخصوص دارن.
اینم در مورد بخش دوم صحبت هاتون که گفتین ما هیچ وقت در مورد Dragonborn نمیخونیم.
برای این بازی Bethesda کلا یه زبان جدید خلق کرد.زبان اژدها یا همون Dragon Language.این Word Wall ها که می بینید یا فریاد های Dragonborn زبان اژدها هست.
سری به اینجا بزنید:
Bethesda شاید توی شخصیت پردازی کم مایه گذاشته باشه ولی توی فضا سازی و داستان کلی چیزی کم نذاشته.حدود 17 Daedric Prince داریم و همشون داستان مرتبط به خودشون 16 تاشون توی Skyrim فکر کنم حضور داشتن.امپراطور ها Potema The Wolf Queen, Night Mother, Sithis و ...
هر کدوم ماجرای خاصی دارن که داستان قوی بازی رو میسازه.اگه بخواید همش اینور اونور رفتن و عضو گروه شدن نیست.میتونید کتاب هایی که توی بازی پیدا میکنید بخونید و با داستان اشنا بشید.چند نفر با Forsworn اشنا هستین؟یا Markarth Incident؟
Dragonborn هم پس زمینه داره.توی Loading Screen های بازی شاید یه تیکه از یه شعر قدیمی در مورد DragonBorn دیده باشید که میگه:
And the Scrolls have foretold, of black wings in the cold, That when brothers wage war come unfurled! Alduin, Bane of Kings, ancient shadow unbound, With a hunger to swallow the world! -- Song of the Dragonbornو طومار ها پیش گویی کرده اند از بال های سیاه در سرما که وقتی که برادران بر جنگ میتازند Alduin قاتل شاهان،سایه باستانی رها می شود،با عطشی برای فرو بردن جهان.
واضح هست که به جنگ داخلی در Skyrim بین Imperial و Stormcloaks ها اشاره داره و اومدن Alduin.
این یه بخش از شعر قدیمی DragonBorn هست البته اونی نیست که توی Tavern ها میخونن و توی امضای شماست.
ویچر هم بازی کردم من.Side Quest هاش چه مدل به داستان اصلی کمک میکرد؟دقیق یادم نمونده Side Quest های ویچر ولی به نظرم قوی نبودن.فکر کنم یکیش باید به یه Trollیا Ogre کمک میکردی به زنش برسه.یا کمک میکردی یه Succubus که با مرد ها میخوابید و انرژیشون رو میگرفت بکشی.اینا چجور به داستان اصلی کمک می کردن؟محتوای مخفی: شعر
تعداد Npc های این بازی خیلی زیاده.همین تعداد دوبلر هم خیلی خوب پیدا کردن تازه.باز هم میگم.
بازی با این حجم دیگه ازش چی میخواید؟
Mass Effect و Dragon Age و Witcher هیچ کدوم اینقدر بزرگ نیستن و دست هاتون به اندازه ی Skyrim باز نیست که هر کاری میخواید بکنید و هر کسی میخواید بکشید.
اصن شما متوجه عرائض من نیستی اسپرو جان.
من دارم راجع به داستان صحبت میکنم و شخصیت پردازی. الان شما توی جو بازی هستی من هر چی بگم حرف خودتو میزنی. شما به یک مورد از حرفای من اشاره نکردی و مستقیم جواب بدی. مثلا" همین پست ِ قبلی ِ من.
این که هر کسی رو بخوای بکشی بزرگ نمیکنه بازی رو ها![]()
اما راجع به کتاب ها میگی ، کلا" یکی دو ورق با فونت 800 نوشته اون رو کتاب نمیگن. کودکس های DA:O دیوانه ت میکنه. انگار داری کتاب اساطیری میخونی.
من واقعا" اگه موردی بحث کنیم و من یه چیز بگم شما یه چیز دیگه جواب بدی حاضرم تا یه سال دیگه ادامه بدم ولی شما ورداشتی Shoutهارو یه مزیت میدونی. این خیلی خنده داره. دیگه بازی که راجع به اژدهاست این واسه ش مزیت نیست که. زبان ساختن سعی و تلاششونو نشون میده ، مث منظره ها مث همه ی چیزا ، آخه چه ربطی به داستان داره من نمیدونم.
ادیت : من واقعا" عقده ی لایک ندارما ، 5 ساله عضو فرومم هیچوقت پست ِ چرت و پرت ندادم از تعداد پستهام معلومه. ولی میدونید، برای کسی که وقت میذاره بهتون جواب میده و نشون میده عقایدتون براش ارزش منده ، سعی کنید احترام قائل بشید حتی اگه خلاف حرفتون باشه. ایرانی بازی در نیارید. متاسفم.
Last edited by manuelcalavera; 10-07-2012 at 00:43.
ببین عزیز اینایی که من گفتم داستان بازی رو تشکیل میدن.منظورم اینه.همه ی این هایی که گفتم در داستان بازی هستن.
چرا متوجه نمیشی؟
درضمن وقتی داشتم پست میدادم چند تا پست دادین مجبور شدم بخونم.وقت نکردم لایک بکنم.
ادیت:داستان Skyrim شاید به تنهایی ضعیف باشه ولی باید به داستان سری Elder Scrolls نگاه کرد.
ادیت دوم:
شما به یک مورد از حرفای من اشاره نکردی و مستقیم جواب بدی. مثلا" همین پست ِ قبلی ِ من.
گل که لقد نمیکردم..همش پاسخ حرف های شما رو میدادم.گفتی NPC های دیالوگ مخصوص ندارن نقض کردم.گفتی Dragonborn پس زمینه نداره که توضیح دادم.
Shoutهارو یه مزیت میدونی.
من اصلا در مورد Shout حرف زدم که مزیت هم بدونمش؟در مورد Alduin و داستان بازی حرف زدم کی در مورد Thum یا همون Shout حرف زدم؟
مثل اینکه شما حرف خودتون رو میزنین...
Last edited by Little Sparrow; 10-07-2012 at 01:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)