تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 860 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443843 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

رفع ابهام اين سوالات تو صفحات قبل توسط دوستان انجام گرفته بااين حال اين جواباشون
    1-نه صحت نداره ولي يك بارعسل روبده تا يكي ازدموهاروببيني
    2- اين هنوزمعلوم نيست ويه علامت سوال برابچه ها چون تا88درصدبيشترنرسونديم كه ببينيم شهردار خوشحال ميشه يه نه ولي فكرنكنم اخه تاحالا توجه كردين اون درخت هاي بزرگ رو چه جوري بايدقطع كنيم
    3-نه قلاب سومي وجودنداره وبراي گرفتن اون ماهي افسانه اي لازم نيست باكوتوله ها حرف بزني فقط كافي كه ساعت 7شب به بعد ماهي گيري كني
    Last edited by iman reza; 20-01-2009 at 23:11.

2. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

10 رفع شبهات

سلام
    الان که من می بینم کتاب رمز مشکلات زیادی داره چند تا سوال در مورد مطالبش دارم که می خواستم ببینم دوستان صحتش را تایید می کنند یا نه ؟
    1- نود و نه عسل جمع آوری كرده و هر روز به louis سه عدد عسل بدهيد تا در پايان تمام شدن عسلها، او به شما يك گل جادويی سبز بدهد. اين گل را در مزرعه تان بكاريد و هر روز به آن آب بدهيد تا بعد از هفت روز آنها رشد كنند. زنبورها زياد ميشوند و يك كندوی بزرگ عسل در كنار درختان درست ميكنند. با اينكار ميتوانيد روزی پنج مرتبه عسل جمع كنيد كه قيمت هر كدام برای فروش 3000 سكه ميباشد، كه با فروش آنها پول زيادی بدست مي آوريد.
    2- برای بدست آوردن مزرعه ديگر، وقتی با شهردار صحبت ميكنيد و او در مورد مزرعه تان سوال ميكند يكبار ديگر با او صحبت كنيد. اگر خيلی شاد بود، در آغاز سال بعد وقتی برای شما نامه ای ديگر مينويسد بايد بطرف خانه gotz رفته و مزرعه جديد را با قيمت 50000 سكه از او بخريد. اين مزرعه در كنار خانه خودش ميباشد
    3- قلاب سنگين ماهيگيری را چگونه بدست آوريم؟ برای گرفتن قلاب سنگين ماهيگيری بايد سه شبانه روز يكسره از روی اسكله بدريا قلاب انداخت ( شبها نيز ميتوانيد در همان محل بمانيد) پس از گرفتن squid، يكبار ديگر قلابتان را به دريا بيندازيد تا ماهی مخصوص را بگيريد. نكته: در طول اين سه شبانه روز بايد كوتوله ها را در مزرعه بكار گمارده تا از محصولا و حيوانات شما نگهداری كنند. در ضمن كوتوله تنبل را نيز ميتوانيد در امور خانه استفاده كنيد.
    اول با تشکر از ایمان جان که خیلی فعالند.

اما بعد...

گفتید که کتاب رمز مشکلات بسیاری داره و سوالاتی مطرح نمودید. در اینجا شبهات شما عزیزان را رفع می نماییم:

1. شایعه ای بس دردناک است... . شرحی برآن نتوان نوشت...

2. کنار خونه چه کسی؟ نه شهردار و نه چوب بر هیچ کدوم جا ندارن. این شایعه از اول هم دروغ بودنش معلوم هست. اما یک نکته: در هاروست مون گیم بوی که براتون معرفی کردم میشه یک خونه ی دیگه داشت و اون رو چوب بر کنار خونه ی آهنگر (روبه روی خونه ی پاپوری اینا) می سازه... قیمتش هم بسیار منصفانه است : 100,000,000 گرم طلای ناقابل!

3. اون چیزی که تو پرانتز نوشته رو اگه دقت کنید کاملا می فهمید که چرت نوشته است این لوح خانگی... تا حالا تو این هاروست مون ها دیده نشده که با بیدار موندن در شب به روز بعد بریم. البته در اولین نسخه ی هاروست مون که در واقع برای کنسول سوپر نینتندو ساخته شده بود، می شد شب رو بیدار موند و با بیدار موندن هم روز خود به خود تموم نمی شد. اما اصلا تا نمی خوابیدیم به روز بعد نمی رفتیم. (حیف که اون بازی یوخده قدیمیه وگرنه معرفی می کردم. البته خود من از اون بازی زیاد لذت نبردم)

3.5 : امور خانه؟ باید در این دفتر لوح خانگی رو گل بگیرن.

خیلی از این شایعات از اول تابلو هستند. مثل قضیه ی کامل کردن درجه ی آبی و صورتی هر چهار فصل... (در همین تاپیک بود که یکی از دوستان به خوبی توضیح داده بودن که درجه ی آبی برای درآمد و درجه ی صورتی برای مخارج هست)... و یا میگه اگه اون اعمال شاقه رو انجام بدین پدر بزرگتون در اول بهار سال چهارم به دهکده میاد... یکی نیست بگه عزیز من اگه پدر بزرگمون زنده بود که الآن زمینش رو دست ما نمی داد... .
    در کل توی این جور بازی ها که مباحث زیادی دارن میشه به راحتی شایعه ساخت. (دیدید که اون روزی یک شایعه اسفناک ساخته بودم...)

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته....

4. این کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه حمید جان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان اگه میشه بگید چطوری(تو پی سی) Harvest moon رو بازی میکیند.

ببخشید سوال تکراری پرسیدم(تو صفحه اول چیزی نداشت)

ممنون
    Last edited by حمید جان; 18-01-2009 at 04:31.

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    دوستان اگه میشه بگید چطوری(تو پی سی) Harvest moon رو بازی میکیند.

ببخشید سوال تکراری پرسیدم(تو صفحه اول چیزی نداشت)

ممنون

به این تاپیک مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض ماهی های افسانه ای و خواستگاری از Ann

سلام
    خیلی ممنون که جواب دادید . حدس می زدم باید غلط باشه ولی گفتم اساتید هم تایید کنند که مطمئن شم .
    اما امروز براتون 3 تا عکس از بازی آماده کردم :
    1- خواستگاری من از Ann :

2- بدست آوردن ماهی افسانه ای Squid که تا اومد تو دستم عکس گرفتم :

توضیحات : برای بدست آوردن این ماهی تابستان یک ماهی کوچک ( Small Fish ) درون اقیانوس انداخته یا از همون اسکله خودمون به آب بیندازید ( به عنوان طعمه ) و با تیرکمان ماهیگری ( Fishing Pole ) ماهیگری کنید که با چند بار ماهیگیری اون را بدست می آورید .

3- بدست آوردن ماهی افسانه ای Char :

توضیحات : برای بدست آوردن این ماهی باید غذای Grilled Fish ، Sashimi و Sushi را درست کرده باشی که همین کفایت می کنه ولی برای محکم کاری همانند توصیه کتاب رمز آنرا در کوله خود داشته باشید و با تیرکمان ماهیگری یا قلاب معمولی از رودخانه یا آبشار ماهی بگیرید که می بینید من اون را از آبشار بدست آوردم .
    Last edited by aquaquest; 18-01-2009 at 11:05.

8. 7 کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

hi i i i i i iوا ا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااي بچه ها به يه چيزجديدولي هنوزكامل نشده چندتا عكس گرفتم ولي نمي دونم چرانميشه عكس بذاريمربوط به دمو گري (شاگرد) به ذهن شيطون هم خطورنمي كنه ولي به ذهن بنده خداچرا دليلش روبگم بيشتربه بازي علاقه مندميشين ولي تا عكس نذارم نمي گم

اگه نباشه جاش خالی می مونه حمید جان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به این تاپیک مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام

ولی اونجا که مربوط به هکه نه نحوه ی بازی.

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

ولی اونجا که مربوط به هکه نه نحوه ی بازی.

صفحه اول را بخونید و شبیه ساز ePSXe را دانلود کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من دو تا سوال داشتم که می خواستم دوستان جواب بدند و قول می دم آخر هفته چند تا دموی زیبا اینجا بزارم .
    1- طی پرسشی که از شما داشتم معلوم شد قضیه ی 99 عسل سرکاریه ، حالا می خوام ببینم کار دیگه ای نمی شه با عسل ها کرد ، مثلاً به کسی داد که خیلی خوشحال بشه یا ... چون من حدود 80 تا عسل جمع کردم و حالا به نظر شما همه را به غیر از چند تا برای آشپزی بفروشم ؟
    2- من با آن ازدواج کردم و روز 17 که تولدشه وقتی ظهر غذاها را روی میز چیده و من وارد می شوم ، می رم باهاش صحبت می کنم و می گه امروز چه روزیه ، من هم می گم تولدته و خوشحال میشه ولی هیچی با هم نمی خوریم و بازی همونطور می مونه تا من بیرون برم ، می خواستم ببینم مشکلی که وجود نداره چون تا اونجا که یادمه سالگرد ازدواج کلی لاو می ترکونند و با هم غذا می خورند ولی تولد آن فقط غذاها روی میزه و هیچی نمی خوریم .

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من دو تا سوال داشتم که می خواستم دوستان جواب بدند و قول می دم آخر هفته چند تا دموی زیبا اینجا بزارم .
    1- طی پرسشی که از شما داشتم معلوم شد قضیه ی 99 عسل سرکاریه ، حالا می خوام ببینم کار دیگه ای نمی شه با عسل ها کرد ، مثلاً به کسی داد که خیلی خوشحال بشه یا ... چون من حدود 80 تا عسل جمع کردم و حالا به نظر شما همه را به غیر از چند تا برای آشپزی بفروشم ؟
    2- من با آن ازدواج کردم و روز 17 که تولدشه وقتی ظهر غذاها را روی میز چیده و من وارد می شوم ، می رم باهاش صحبت می کنم و می گه امروز چه روزیه ، من هم می گم تولدته و خوشحال میشه ولی هیچی با هم نمی خوریم و بازی همونطور می مونه تا من بیرون برم ، می خواستم ببینم مشکلی که وجود نداره چون تا اونجا که یادمه سالگرد ازدواج کلی لاو می ترکونند و با هم غذا می خورند ولی تولد آن فقط غذاها روی میزه و هیچی نمی خوریم .

سلام علیکم و رحمه الله و برکاته!

1. توی بک تو نیچر، اول پاپوری هست که عاشق عسله و بعد ماری هست که عسل دوست داره. کارن هم از عسل زیاد خوشش نمیاد. برای عآن هم فرقی نمی کنه.
    پیشنهاد می کنم عسل ها رو نفروشی. (البته اگه پولشون رو لازم نداری - با وجه به اینکه درآمد زیادی هم ندارند.) چون جمع کردن عسل کار سختیه و جای زیادی هم که نمی گیرن.

2. درسته. فقط باید حدست درست باشه. یعنی اگه درست حدس بزنی درجه ی قلبش سر جاش می مونه و اگه اشتباه حدس بزنی ناراحت میه و قلبش کم میشه (شاید بع اون مقداری نرسه که رنگش هم عوض بشه)
    هیچ کاری هم نمی کنید... شما فکر کن غذا می خوری! مشکلی نیست و قتی که بهش جواب دادی و اونم جواب داد، یه جورایی دمو تمومه.

اگه یه خورده خلاصه گفتم می بخشی...

14. 2 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •