نــه متاسفانه من این بازی رو تو 2 رام مختلف نصب کردم و همین ارور رو داد . با سخت افزار x8 کار نمیکنه .
نــه متاسفانه من این بازی رو تو 2 رام مختلف نصب کردم و همین ارور رو داد . با سخت افزار x8 کار نمیکنه .
سلام دوستان
یه رام معرفی کنید که کامل باشه و دیگه نخواد به خاطرش هی رام عوض کرد و خلاصه باگ نداشته باشه.
(برای گوشی دوستم میخوام که نخواد دوباره رام عوض کنه)
ممنون
یه خبر خوش برا دوستداران بازی و سرعت بالا رام Froyo Pro | 2.4اومده دانلود کنین بی نقص ترین رامی هست که تا حالا دیدم بازی پرندگان خشمگین که تو رامهای دیگه یه خورده لگ داشت تو این رام عالییییی روون جواب داد فضای خالی رام من حداکثر تو رامهای دیگه 70 بود اینجا به 102 رسید باطری عالییییییی عملکرد فوق العاده ای داره معرکست
سلام prince اگه دوستتون بوت لودر گوشیشو باز کرده میتونه minicm 2.1.8 یا sinadroid 01.5 رو گوشیش نصب کنه و اگه هم نه میتونه از storn mix اخرین ورژنش استفاده کنه برای دانلود این رام ها هم میتونید به وبلاگ x8.blogfa.com برید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: Boot Manager v3.2.1
Last edited by ALI . R; 01-02-2012 at 17:52.
لینک stornmix 1.1.0 پاک شده.
لینک دیگه ای نیست؟
خب شما چرا از storn mix 1.1.0 اسنفاده میکنی 2 هم که اومده اونو دانلود و نصب کن بهر حال بگرد یه رام خوب پیدا میشه
سلام دوست من ترمیناتور برنامه ی بوت منیجر زمانی که نصبش کردم اررور تاریخ داد و نوشت تاریخ پذیرفته نیست وباید خارج بشید البته انگلیسی نوشته بود ورژن جدیدش رو نداری با این برنامه میشه 5 رام را رو گوشی اجرا کرد و هنگام بوت هر کدوم رو که میخواستی میتونی اجرا کنی
لینکشو بزار دانلود کنیم
این گوشی بهتر یا مینی؟نسبت به قیمت اگر کسی نخواد بازی کنه این بهتر نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)