تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 507 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان به هیچ وجه تو کارهای مهم زندگیتون روی قول یا حرف کسی هرچقدر هم که معتبر و آشنا باشه حساب باز نکنین،همیشه درصدی رو قایل بشین برای بدقولی و رخداد غیر قابل انتظار!
    همین موضوع و اعتماد من به فردی باعث شد که ایشون در کمال خونسردی دست بنده رو تو پوست گردو بذاره!
    جالبش اینجاست که آخر سر هم نمیتونین گله ای داشته باشین چون ایشون موظف نبودن کاری برای شما بکنن و همه هم حق رو به ایشون میدن!

2. 16 کاربر از inceptro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام

من همیشه از کسایی که همچون مگس به دور شیرینی، همیشه تو گروه، پیش مدیر گروه بودن بدم میومد، به همین خاطر سنگین و رنگین میرفتم کلاس و برمیگشتم خوابگاه
    مکانیک سیالات، یکی از درس های مهم مهندسی پتروشیمی هست، امتحان سیالات داشتم، Open Book بود، سر جلسه n تا کتاب و جزوه برده بودم، دیدم یکی اومد و گفت
    امتحان Open Book ئه معنیش این نیست که میتونید هرچی که میخواید با خودتون بیارید و خلاصه کلی بهونه گرفت و جر و بحث کرد با بچه ها... بعد از امتحان به رفیقم گفتم این
    کی بود اومد اول جلسه اعضابمون رو خرد کرد؟ با چشمانی از حدقه بیرون زده نگاهم کرد و گفت واقعا نمیدونی کی بود؟ گفتم نه، گفت بدبخت این مدیر گروه بود، دکتر فلانی !
    روی همین عدم شناخت چندین بار که میتونست از اختیاراتش استفاده کنه و با یه امضای ساده عملا منو یه ترم بندازه جلو، این کار رو انجام نداد...

خلاصه اینکه سعی کنید جزء گروهی که پاتوقشون اتاق مدیر گروه هست نباشید از طرفی، و از طرف دیگه حداقل چند باری با مدیر گروه سلام و علیک داشته باشید که شما رو
    اقلا به قیافه، به اسم بشناسه، مدیر گروه اختیارات زیادی داره، گاهی با یه امضای ساده میتونه کلــی کارتون رو جلو بندازه. :)

با تشکر مهران...

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

تجربه شخصی منه در مورد پسر بودن.
    زیاد به فکر درس خوندن نباشید.به فکر کارو زندگی و سرمایه واسه آینده و ازدواج هم باشین!
    اگه وضع مالیتون خوبه حتما درستونو تا جایی که راه داره بخونید ولی اگه نمی تونید رو پول بابایی حساب باز کنید تو دوران دانشجویی هم شده دنبال کار باشید. آدم فوق لیسانسو بعدا هم می تونه ادامه بده به نظرم همین لیسانس فعلا کافیه.(ولی بعد کارتون اکی شد حتما واسه فوق هم برنامه داشته باشن.) یادتون باشه فوق هم چند سال دیگه مثل لیسانس می شه یه مدرک عادی!
    خودم فوق هم قبول شدم ولی نرفتم .هزینش یه طرف و دو سال هم اوقت گزرونیش یه طرف. زدم تو خط کار و سرمایه واسه آیندم .واسه فوق هم سرمایم جمع شد ادامه می دم.

5. 11 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

هرجا رفتید خرید که تعداد خریدهاتون زیاد بود مثلا سوپر مارکت
    حواستون باشه وقتی اجناس رو حساب کردید دادند بهتون حتما یکبار چک کنید که چیزی جا نمونده باشه چون بعضی وقتها پیش میاد طرف سهوا جا میگذاره وسیله یا وسایلی رو
    اونا هم سرشون شلوغ و ...اگر متوجه نشید و بعدا برگردید شاکی بشید ممکنه جوابگو نباشن!

7. 9 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

تا وقتی که یک چیز رو با چشم ندید باور نکنید . این قضیه ضربه بزرگی به من زد .

9. 9 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

همون کسی که از سر تا پا بهش اعتماد داری ، یه روز گَندش در میاد.

پس مواظب باش پیش کی ، چی میگی..

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض گوشه ی کوچکی از سامانه ی پیچیده ی دنیا زیر ذره بین اندیشه

سلام
    تا حالا به زندگی روزمره دقت کردین ؟
    از صبح تا شب و از شب تا صبح هر کاری انجام میدیم فقط برای رسیدن به لذت و آسایش و آرامش و امنیت و ایمنی هست .
    و همه ی تلاشهامون در شبانه روز چیزی نیست جز بده بستان .
    یه چیزهائی رو از دست میدیم تا به جاش یه چیز یا چیزهای دیگه بگیریم .
    میدونین چرا ؟

چون این دنیا طوری طراحی و ساخته شده تا مجانی چیزی به کسی نده . یعنی هر چیزی بخواین از این دنیا بگیریم به جاش باید بهایِ اون رو پرداخت کنیم .

این فقط یکی از قوانینِ ثابت و تغییر ناپذیری هست که دنیا بر اساسشون طراحی و ساخته شده .
    بعضیها توی این معامله بدجوری ضرر میکنند .
    چیزهائی بسیار ارزشمند رو میدن تا چیزهائی کم ارزش و حتی بی ارزش و بگیرند که دوامی هم نداره !!!
    مثل کسی که برای چند لحظه لذتِ گذرایِ قلیان کشیدن , پولِ باارزش و سلامتی بسیار باارزش و جانِ بسیار بسیار باارزش رو از دست میده .

عاقل و هشیار باشید
    چیزهای ارزشمندتون رو ندین چیزهای بی ارزش بگیرین به جاش .

مبادا معاملاتتون با دنیا طوری باشه که یه روز به پشتِ سرتون ( گذشته ) نگاه کنین و بگین :
    من ضرر کردم توی دنیا .
    بلکه باید در اون لحظه بگین :
    کلی پول خرج کردم , کلی کار کردم , کلی سختی کشیدم , از خیلی از خوشیها و لذتها گذشتم , جوونیم رو دادم اما حالا راضی هستم چون چیزهای ارزشمند زیادی به دست آوردم که با همه ی گنجهای آسمون و زمین هم حاضر نیستم عوضشون کنم .
    ==================================
    یه لیست خلاصه از چیزهائی که انسان تلاش میکنه از این دنیا بگیره :
    مال و ثروت
    زیبائی
    سلامتی
    جوانی
    قدرت
    شهرت
    علم و دانش
    مدرک تحصیلی
    شغل
    راحتی و آسایش
    ایمنی
    امنیت
    شادی
    نفوذ
    عمر
    شرف
    آبرو
    ایمان

================================
    یه لیست کوچک از چیزهائی که انسان از دست میده برای به دست آوردنِ چیزهائی از لیستِ بالائی :
    با لیستِ بالائی هیـــــــــچ فرقی نداره چون ما یه چیزهائی از همونها رو میدیم تا یه چیزهای دیگه ایش رو به دست بیاریم .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 24-01-2014 at 05:33. دليل: تصحیح

12. 13 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

هیچ کس رو دست کم نگیرید و از روی ظاهز قضاوت نکنید.
    سعی کنیم از کسی کینه به دل نگیریم یا حداقل اون بدی رو سریع فراموش کنیم حداقل سود این
    کار سلامت جسم و روحمون هست.همه این موارد رو تجربه کزدم

14. 4 کاربر از alex 30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

در کنار دوستان گل ما کسی نیستیم که بخایم ابراز وجود کنیم . فقط در بحث اعتماد یه چیز به عزیزان بگم که به هیچ کس اعتماد نکنید البته نه این که شورشو در بیارید ولی تو معامله ها تو خرید تو پول قرض دادن تو همه چیز سعی کنین یه امتیاز از طرفتون بگیرین خداییش این حدیثو سرلوحه زندگی قرار بدین خیلی موفق می شین :
    امام علی ( ع ) : دوستی کنید چون برادران ، معامله کنید چون بیگانگان

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض خلاصه ای از زندگی دو نفر که در درس خوندن موفق نبودند اما در زندگی موفق بودند

سلام
    من کسانی رو میشناسم که تو درس خوندن موفق نبودند اما تو زندگی موفق هستند
    یکی از دوستان تو ابتدائی خیلی درسش ضعیف بود .
    یه روز معلم پنجم بهش گفت تو که پدرت نجار خوبی هست .به جای وقت تلف کردن تو مدرسه برو حرفه ی پدرت رو یاد بگیر .
    سال دوم راهنمائی با سه چهار تجدید و با بدبختی و معدل 11 - 12 قبول شد و دیگه ترک تحصیل کرد و رفت پیش باباش .
    این حرف مال سال 59 هست .
    حالا تو بازار مبل تهران یک فروشگاه و کارگاه بزرگ داره و داداش مهندسش ازش پول قرض میگیره
    اما راز موفقیتش چی بود ؟
    1- وقتی ترک تحصیل کرد نرفت دنبال الّافی و وقت گذرونی . رفت تو نجاریِ باباش به صورت تمام وقت مشغول به کار شد .
    2- کارش رو دوست داشت
    3- تو درس خوندن ضعیف بود اما آدم تنبل و کودنی نبود و خوب یاد میگرفت کار پدرش رو .
    4- پدرش نجار ماهری بود و خوب هم بلد بود آموزش بده
    5- چون بچه ی خودش بود , با دلسوزی همه ی فوت و فنها رو بهش یاد داد و چیزی رو ازش مخفی نکرد .
    6- روزهای اول که با دوستان میرفتیم پیشش برای کار نجاری یا احوالپرسی کمی خجالت میکشید و احساس حقارت میکرد اما توی بچه ها یکی بود که ذهن باز و روشنی داشت و نمیذاشت کسی مسخره ش کنه بلکه به همه یاد داد که باید با احترام باهاش برخورد کنیم و یه جوری باهاش حرف نزنیم که احساس کنه از بقیه کمتره .

همون پسر فهمیده چند سال بعد تو عملیات فاو شهید شد . خدا رحمتش کنه .
    6- پدرش وقتی دید پسرش نجار خوبی شده دستش رو گرفت و نذاشت شاگرد و زیر دست بمونه .
    براش یه مغازه کوچیک خرید تا مستقل بشه .
    7- اهل عیاشی و سیگار و مشروب و رفیق بازی نبود و برای خودش و پولش ارزش زیادی قائل بود
    9- با درآمد همون مغازه زن گرفت و بعدش هم با وام گرفتن از بانک یه آپارتمان صد و چند متری خرید و
    10 - بعد از فوت پدرش با ارثیه ای که بهش رسید و سرمایه ی خودش و پول مغازه و آپارتمان رفت تهران تو بازار مبل فروشها مغازه گرفت و یه کارگاه خرید
    .
    حالا ما شاء الله یه زندگی مرتب داره .
    ================================
    نفر دوم یه بچه که تو درس خیلی ضعیف بود و همش دنبال بازی بود .
    تا اینکه پدرش باهاش دعوای سختی کرد و گفت نون خور بی هدف و مفت خور تنبل نمیخوام .
    یا درس میخونی یا خودت کار میکنی مخارجت رو درمیاری
    سوم راهنمائی رو که گرفت رفت تو همون پارکی که بازی میکرد مشغول کار شد . اولش متصدی دستگاه بود
    بعدش بلیط فروش شد
    بعدش خودش دو سه تا دستگاه کوچیک خرید و توی پارک کاسبی میکرد .
    حالا 20 سال از اون روزها گذشته .
    خودش چند تا پارک تفریحی داره که با خانه های بادی درست شده کنار دریا .
    وقتی درآمدش شش هفت هزار دینار کویت هست میگه کار بده !!!!
    حالا حدود 40 تا کارمند و کارگر داره .
    راز موفقیتش :
    وقتش رو بیخودی تلف نکرد .
    به کم قانع نبود و میگفت من لیاقت بیشتر از اینها رو دارم
    اهل عیاشی و سیگار و مشروب و مواد و رفیق بازی نبود .
    آدمی بود با غرور و تکبرِ مثبت که دوست نداشت محتاج و زیر دست و جیره خوار و سربار باشه .
    حالا پدرش پیر شده اما دستش رو میبوسه و ازش تشکر میکنه به خاطر اینکه نذاشت بخوره و بخوابه و عمرش رو تلف کنه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 25-01-2014 at 07:20. دليل: تصحیح

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •