تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 343 از 386 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام. من چند بار دیدم شما از سمند تعریف کردید
    و سمند رو بهتر از L90میدونستید
    حالا با توجه به دلایل بالایی که خودتون گفتید پس چرا L90 از سمند چند میلیون قیمتش بیشتره؟
    سمند مثلا خودروی ملی هستش و یک برند مثلا داخلی هست و خود ایران گاری هم قیمت سمند رو از برند پژو پایینتر در نظر میگیره به همین دلیل.
    و صد البته همه میدونن خیلی قطعات سمند و پژو و مخصوصا موتورش یکی هست.
    علت اختلاف قیمت کمتر بازار و کارخونه هم به نسبت پژو بالاتر بودن درصد فراوانی صفر کیلومتر این ماشین هست چون تیراژ بیشتری داره. ایران گاری باید یه جوری ثابت کنه خودروی ملی هستش

--------------------------------
    ▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سمند مثلا خودروی ملی هستش و یک برند مثلا داخلی هست و خود ایران گاری هم قیمت سمند رو از برند پژو پایینتر در نظر میگیره به همین دلیل.
    و صد البته همه میدونن خیلی قطعات سمند و پژو و مخصوصا موتورش یکی هست.
    علت اختلاف قیمت کمتر بازار و کارخونه هم به نسبت پژو بالاتر بودن درصد فراوانی صفر کیلومتر این ماشین هست چون تیراژ بیشتری داره. ایران گاری باید یه جوری ثابت کنه خودروی ملی هستش

L90 خودروی روز حساب میشه و یکم طرفداراش زیاد هستن و یه جورایی خواهان داره ؛ یعنی کسی نیست که داشته باشه و ازش ناراضی باشه . در همین راستا و بدلیل خواهان بیشتر L90 که روزگاری جایگزین پیکان میخواست بشود از پارس هم گرانتر شد .
    نمونه های دیگه :
    سال ۸۲ پارس سفید خیلی مشهور شده بود . ایران خودرو ( حیف اسم ) رنگ روغنی سفید رو گرونتر از رنگ متالیک میفروخت!
    پراید ۱۱۱ که فاقد صندوق است قطعا آلیاژ کمتری در آن بکار رفته و بر همین استنباط و طبق ضوابط خودروهای دنیا خودروی هاچ بک باید از نمونه ی صندوقدار ارزانتر یا حداقل هم قیمت آن باشد اما سایپا به دلیل جوان پسند بودن هاچ بک ! یک ملیون تومان از مدل صندوقدار و حتی فیس لیفت شده ( ۱۳۲ ) گرانتر به خلایق نالایق ( دوراز جون همه ) می اندازد .
    حکایت L90 نیز همچنان باقیست و این روزها گاه مرز ۴۰ ملیون تومان را میدرد ...

3. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان L90 کدام یکی از کارخانه های ایران خودرو و پارس خودرو بهتر و با کیفیت تر هست ؟
    دنبال یک L90 مدل 89 یا 90 هستم..

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان L90 کدام یکی از کارخانه های ایران خودرو و پارس خودرو بهتر و با کیفیت تر هست ؟
    من تفاوتی در L90 های سایپا ، ایران خودرو و پارس خودرو ندیدم اما گفته میشه L90 های پارس خودرو به دلیل تیراژ پایین با کیفیت تر از سایر هست ، در رده بندی کیفی هم L90 پارس خودرو همیشه بالاتر بوده .

6. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    هیچ فرقی ندارن اما تو بازار تبلیغات به نفع پارس خودرو هستش.
    شما که میخوای کارکرده بخری هم از نظر قیمت فعلی و بعدی فرقی برات نداره

8. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من تفاوتی در L90 های سایپا ، ایران خودرو و پارس خودرو ندیدم اما گفته میشه L90 های پارس خودرو به دلیل تیراژ پایین با کیفیت تر از سایر هست ، در رده بندی کیفی هم L90 پارس خودرو همیشه بالاتر بوده .
    عزیز برعکس هست و تیراژ ایران خودرو بسیار پایینتر هست.
    ایران خودرو ها تا سال 91 همه موتورشون از DACIA بود و پارس خودرو از مگا موتور ایران. الان رو نمیدونم چطور هست. هر دو عملکرد خوبی دارند. ایران خودرو بگیرید. ارزونتر هست.

دوستا کسی گریس سیلیکون سراغ نداره ؟ برای شمع ها میخوام.
    Last edited by becareful; 12-04-2014 at 20:00.

10. 2 کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

عزیز برعکس هست و تیراژ ایران خودرو بسیار پایینتر هست.
    ایران خودرو ها تا سال 91 همه موتورشون از DACIA بود و پارس خودرو از مگا موتور ایران. الان رو نمیدونم چطور هست. هر دو عملکرد خوبی دارند. ایران خودرو بگیرید. ارزونتر هست.

دوستا کسی گریس سیلیکون سراغ نداره ؟ برای شمع ها میخوام.
    سلام ... البته ماشین ما مدل ۹۱ هست و پارس خودرو و شماره موتور با d شروع میشه که اینجور که در تاپیک خوندم وارداتی هست .

Sent from my iPhone 5

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام ... البته ماشین ما مدل ۹۱ هست و پارس خودرو و شماره موتور با d شروع میشه که اینجور که در تاپیک خوندم وارداتی هست .

Sent from my iPhone 5
    در مورد این شماره روایات بسیار زیاده. گمون نمیکنم سایپا و مگاموتور دیگه تو سال 91 موتور تمام وارداتی رو ماشینا نصب کرده باشن

13. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

به شخصه فکر نمی کنم که پارس خودرو موتور تندر را وارد کرده باشه و در سالهای اخیر تمام موتور های تندر این شرکت ساخت مگا موتور هستند
    اینکه گفته میشه مثلا تندر پارس خودرو با کیفیت تر هست به نظرم بیشتر جنبه بازاری داره تا واقعیت چون تفاوت خاصی با هم ندارند
    شاید به این خاطر که خط مونتاژ تندر در پارس خودرو تمام رباطیک هست(برعکس ایران خودرو) بشه به این نتیجه رسید که اشکالات جزیی که ناشی از خطای انسانی هست در تندر های پارس خودرو کمتر دیده میشه
    باز هم میگم که تفاوتی بین تندر تولیدی پارس خودرو و ایران خودرو نیست.

-----------------------------
    پ.ن : خودم تندر تولیدی پارس خودرو دارم

15. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

عمده دلیلی که من تندر رو انتخاب نمیکنم همین موضوع صندلیاش هست . جنس ضعیف ، نشیمن گاه کوتاه و زبان شکل و نازک که خیلی خسته کنندست . آدم حس میکنه روی چارپایه نشسته .
    مشکلات دیگه هم هست مثل هندلینگ ضعیف ( که میشه با ارتفاع زدن و لاستیک پهن حلش کرد ) و آینه های بسیار کوچک ( میشه با آینه بزرگتر عوضش کرد ) و باد زیاد گلگیرای عقب که عرض عقب رو از جلو بیشتر کرده و اگر دقت کنید بیشتر L90 ها گلگیر عقبشون خورده چون جلوی ماشین رد میشه اما عقبش میگیره .
    دید عقبش هم که ...ظاهرش هم که ...
    اما انصافا موتور و فنی و بی صدایی و مصرف کم این ماشین حرف نداره و خیلی سرتر از حتی پارس ELX هست .
    دوست عزیز یکم منطقی تر برخورد کنین...صندلیاش نمیگم خوبه ولی اینجور که سما میگی من یاد صندلی پلاستیکی اتوبوس واحد میوفتم،والا من که متوسطم زیاد اذیتم نمیکنه...
    ارتفاعش را واقعا قبول دارم+دید بد عقب و بغل،اینکه هم که گفتن باد میگیره زیرش تایید میشه ولی برای سرعت غیرمجاز یعنی بالای110 و120 محسوسه نه سرعت مجاز که توی جاده دوطرفه باید95تا بری!!!!قیمتش تنده،بنظرمن خرید رانا از لحاظ اقتصادی بصرفه ترین خرید و مناسبترین قیمته ولی اونم حرف و حدیث پشتش زیاده ولی بنظرمن بهترین انتخابه،موتور کم مصرف،آیرودینامیک خوب(فقط کمبود فضای صندلی هقب+کمبود لوازم یدکی مثل سپر و چند تا ایراد مونتاژ)..ال90 بدرد کسی میخوره که میخاد ماشین بی دردسر سوارشه،فقط تعویض روغن و فیلتر
    ولی دیگه هرچی ال90 سر باشه توی موتور و شتاب اصلا به پای پارس ELX نمیرسه،پارس ELX تقریبا پابه پای زانتیا راه میره و ترمزاش واقعا از تندر سرتره4چرخ دیسکی!!!موتور 16 سوپاپ 1.8 XU7کجا و 16 سوپاپ 1.6 الممد کجا؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •