مرسی از توضیحاتت و عکس ها
بالاتر هم رفته ! به دلیل بالا رفتن قیمت دلار![]()
امروز برای خرید احتمالی تبلت بازار بودم ، هارد وسترن سه ترابایتی رو هم قیمت کردم 360 هزارتومن !!!
سلام عطاجون.خوبی داداش.
خدا بگم این دلار رو چی کار کنه. قیمت هارد چندین برابر قبل کشید بالا.
سیل اخیر و قیمت دلار حسابی بازار سیاه راه انداخته!!!
خدا نعلت کنه....
البته این دلار نیست که اینقدر رفته بالا.... بیشتر به دلیل پول ماست که ارزشش رو از دست داده..
منم رفتم هارد بگیرم. صبح رفتم بگیرم مغازه دار گفت 185.. گفتم برام نگه دار عصر میام میگیرم.. عصر که رفتم گفت رفته بالاتر تا 195..
سلام ببخشید قیمت هاردهای :
Seagate goflex ultra pro 7200 1Tr
Seagate goflex ultra pro 1TR va 500 GB
WD mybook essential 1Tr or 500 Gb
رو میخواستم
Last edited by arashpr9; 10-01-2012 at 01:20.
عزیزم علت اصلی سیل هست
زلزله دلار هم مزید بر علت شد!!
40 درصد افزایش دلار باعث 100درصد افزایش قیمت نمی شه!!
سلام
اين مدل pro سيگيت حداكثر 500 و 750 گيگ هست و يك ترا ساخته نشده . در حال حاضر فكر نميكنم در بازار موجود باشه و بشدت كميابه . متاسفانه قيمت مدل pro رو هم ندارم .
ولي مدل عادي آن براي يك ترابايت و از نوع پرتابل حدوداً 175 هزارتومن هست و براي 500 گيگ آن حدوداً 135 هزارتومن هست .
مدل سومي كه از نوع آداپتوري هست در بازار عمدتاً بالاي يك ترابايت موجود هست و كمتر از يك ترابايت صرفه اقتصادي نداره . اگر 500 گيگ ميخواهيد بهتره كه از نوع پرتابل رو بخريد .
قيمت يك ترابايت دسكتاپي اين مدل حدوداً 170 هزارتومن بايد باشه .
براي يك ترابايت پرتابل وسترن هم 185 هزارتومن و براي 500 گيگ آن 135 هزارتومن هست .
ممنون اقا عطا
وای خدا چقدر رفته بالا اونموقع که 120 تومن بود 1 دونه خریدم ولی به فکرم نرسید شاید به یکی دیگه احتیاج پیدا کنم . به نظر شما کی قیمت ها پایین میاد؟ اصلا جا داره پایین بیاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)