دوستان کمککککککککککک
دوستان کمککککککککککک
ما آپدیت کردیم ولی تو توضیحاتش نوشته فقط یه قابلیت صوتی در ویندوز ایکس پی درست شده نه چیز دیگه ای!
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
دوست عزیز من فقط می تونم بگم برای من اینطوری نیست، و این دوقطعه اینقدر از هم فاصله ندارن یا کاملا به هم چسبیدن
Last edited by fisheries65; 29-04-2011 at 11:38.
مال منم اینطوری نیست و فاصله سمت راست و همچنین چپ به یک اندازه (حدود 1 میلیمتر) و کاملا هم محکم هست
احتمالا پیچ پشت لپ تاپ یا شل بسته شده یا پایه پیچ شکسته
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
در موقع آپدیت هیچ دکمه ای و همچنین ماوس کار نمیکنه ، احیانا این حالت رو با هنگ اشتباه نگیرید و بزارید آپدیت کامل بشه و خود لپ تاپ اتوماتیک ری استارت بشه
فقط حواستون به انتی وئروس باشه که disableکنین
با سلام
من دیروز یه n5010 خریدم core i5 تا دیشب هی رنگ قاطی میکرد و هنگ میکرد صبحم به همین شکل روشن شد اما دیگه از ظهر تاحالا دیگه روشن نمیشه وقتی دکمه پاورشو میزنم فن هاش روشن میشه و چراغ پاور و اون دوتا که بقلشند چشمک میزنند دوباره که این دکمه رو میگیرم فن ها خاموش و چشمک زدن هم قطع میشه -لپتاب هم تو شارژه
توروخدا زود بگید چی کار کنم -یعنی خرابه /؟؟
با این تعریف هایی که شما میکنید احتمالا کارت گرافیک یا LCD مشکل داره(شایدم رم ها).
وقتی خریدید مگه تست نکردید؟باطری رو در بیارید و با برق مستقیم تست کنید.
اگه نه احتمالا از اول این مشکل رو داشته سریع برید پیش فروشنده تا اگه انصاف داشته باشه عوضش کنه یا در بدترین حالت بده برای گارانتی البته اگه با گارانتی گرفته باشید.
بله احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه و همونطور که دوستمون گفتن احتمالا از گرافیک یا lcd هست
بهتره هر جوری شده پسش بدید
بعید میدونم عیب از lcd باشه چون سیستم هم هنگ و ریست میکنه
حالا مطمئنید ؟یعنی عیب از ویندوز نیست ؟نصب ویندوز روی لپتاب با کامپیوتر خودم فرقی داره ؟؟؟
حالا رو کدوم حالت شارز میشه ؟رو حالتی که چشمک میزنه دکمه پاور یا روی اون حالت که نمیزنه ؟
نه گارانتی نداره --نه تست نکردم هدیست یا یه جورایی جای طلب-انگار یارو راضی نیست البته من باید راضی نباشم
وقتی دکمه پاور و اولین چراغ از سمت چپ چشمک زن هست یعنی روی حالت sleep هست.
اگر در حال شارژ شدن باشه اولین چراغ از سمت راست روشن میشه.ولی اگر full باشه اون چراغ خاموش میشه.
نصب ویندوز هم کاری نداره فقط از توی setup اولین بوت رو dvd باشه.ببینید اونجا هم مشکل دارید یا ویندوز راحت نصب میشه.
در مورد چراغ دوستمون یک پست بالاتر جواب دادن من خودم 5110 دارم چراغ هاش کمی با 5010 فرق داره.
در مورد سوال اول خوب راهش اینه که یه ویندوز 7 نصب کنید ولی اون طوری که شما گفتید سیستم دیگه اصلا بالا نمیاد که به نصب ویندوز برسه دو کار میتونید بکنید لپ تاپ رو به یه تعمییر کار درست حسابی نشون بدید یا اگه بالا اومد سریع یه ویندوز روش بریزید ببینید وضع از چه قراره.
مشکل اگه سخت افزاری باشه از گرافیک یا رم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)