تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 421 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه vesall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

7

سلام بر شما.
    من لپ تاپ رو آنلاین از کیمیا آنلاین گرفتم.
    وقتی بازش کردم یکی از دکمه های کیبوردش جدا شده بود! که وصلش کردم
    و
    این عکسا رو ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    حجم عکسا به خاطر کیفیتش بالاست. البته شاید درست متوجه نشید.
    اونجا که علامت گذاشتم، فاصله ی دو قسمت عقب و جلوی قاب بالاست. قسمت جلو که میشه طرف دکمه ی خاموش و روشن، این بالا و پایین میشه و مثل این میمونه که به چیزی وصل نیست.
    نمیدونم متوجه شدین یا نه توضیحش سخته. خلاصه، اینطوریا بود. شرکت هم گفت عادیه. تو یه سری از لپ تاپا اینطوری بود. !
    ( فاصله ی تیکه ی عقب و جلو در سمت چپ زیاده و اینطوری میشه ولی سمت راست کاملا درسته )
    دوستان کمککککککککککک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ما آپدیت کردیم ولی تو توضیحاتش نوشته فقط یه قابلیت صوتی در ویندوز ایکس پی درست شده نه چیز دیگه ای!

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
    دوست عزیز من فقط می تونم بگم برای من اینطوری نیست، و این دوقطعه اینقدر از هم فاصله ندارن یا کاملا به هم چسبیدن
    Last edited by fisheries65; 29-04-2011 at 11:38.

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مال منم اینطوری نیست و فاصله سمت راست و همچنین چپ به یک اندازه (حدود 1 میلیمتر) و کاملا هم محکم هست
    احتمالا پیچ پشت لپ تاپ یا شل بسته شده یا پایه پیچ شکسته

---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

کلا من که تا حالا آپدیت نکردم اپدیت بکنم؟
    در موقع آپدیت هیچ دکمه ای و همچنین ماوس کار نمیکنه ، احیانا این حالت رو با هنگ اشتباه نگیرید و بزارید آپدیت کامل بشه و خود لپ تاپ اتوماتیک ری استارت بشه

4. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

فقط حواستون به انتی وئروس باشه که disableکنین

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام

من دیروز یه n5010 خریدم core i5 تا دیشب هی رنگ قاطی میکرد و هنگ میکرد صبحم به همین شکل روشن شد اما دیگه از ظهر تاحالا دیگه روشن نمیشه وقتی دکمه پاورشو میزنم فن هاش روشن میشه و چراغ پاور و اون دوتا که بقلشند چشمک میزنند دوباره که این دکمه رو میگیرم فن ها خاموش و چشمک زدن هم قطع میشه -لپتاب هم تو شارژه

توروخدا زود بگید چی کار کنم -یعنی خرابه /؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام

من دیروز یه n5010 خریدم core i5 تا دیشب هی رنگ قاطی میکرد و هنگ میکرد صبحم به همین شکل روشن شد اما دیگه از ظهر تاحالا دیگه روشن نمیشه وقتی دکمه پاورشو میزنم فن هاش روشن میشه و چراغ پاور و اون دوتا که بقلشند چشمک میزنند دوباره که این دکمه رو میگیرم فن ها خاموش و چشمک زدن هم قطع میشه -لپتاب هم تو شارژه

با این تعریف هایی که شما میکنید احتمالا کارت گرافیک یا LCD مشکل داره(شایدم رم ها).
    وقتی خریدید مگه تست نکردید؟باطری رو در بیارید و با برق مستقیم تست کنید.
    اگه نه احتمالا از اول این مشکل رو داشته سریع برید پیش فروشنده تا اگه انصاف داشته باشه عوضش کنه یا در بدترین حالت بده برای گارانتی البته اگه با گارانتی گرفته باشید.

8. این کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام

بله احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه و همونطور که دوستمون گفتن احتمالا از گرافیک یا lcd هست
    بهتره هر جوری شده پسش بدید

10. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با این تعریف هایی که شما میکنید احتمالا کارت گرافیک یا LCD مشکل داره(شایدم رم ها).
    وقتی خریدید مگه تست نکردید؟باطری رو در بیارید و با برق مستقیم تست کنید.
    اگه نه احتمالا از اول این مشکل رو داشته سریع برید پیش فروشنده تا اگه انصاف داشته باشه عوضش کنه یا در بدترین حالت بده برای گارانتی البته اگه با گارانتی گرفته باشید.

بعید میدونم عیب از lcd باشه چون سیستم هم هنگ و ریست میکنه

حالا مطمئنید ؟یعنی عیب از ویندوز نیست ؟نصب ویندوز روی لپتاب با کامپیوتر خودم فرقی داره ؟؟؟

حالا رو کدوم حالت شارز میشه ؟رو حالتی که چشمک میزنه دکمه پاور یا روی اون حالت که نمیزنه ؟

نه گارانتی نداره --نه تست نکردم هدیست یا یه جورایی جای طلب-انگار یارو راضی نیست البته من باید راضی نباشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وقتی دکمه پاور و اولین چراغ از سمت چپ چشمک زن هست یعنی روی حالت sleep هست.
    اگر در حال شارژ شدن باشه اولین چراغ از سمت راست روشن میشه.ولی اگر full باشه اون چراغ خاموش میشه.
    نصب ویندوز هم کاری نداره فقط از توی setup اولین بوت رو dvd باشه.ببینید اونجا هم مشکل دارید یا ویندوز راحت نصب میشه.

13. این کاربر از mohammad1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعید میدونم عیب از lcd باشه چون سیستم هم هنگ و ریست میکنه

حالا مطمئنید ؟یعنی عیب از ویندوز نیست ؟نصب ویندوز روی لپتاب با کامپیوتر خودم فرقی داره ؟؟؟

حالا رو کدوم حالت شارز میشه ؟رو حالتی که چشمک میزنه دکمه پاور یا روی اون حالت که نمیزنه ؟

نه گارانتی نداره --نه تست نکردم هدیست یا یه جورایی جای طلب-انگار یارو راضی نیست البته من باید راضی نباشم
    در مورد چراغ دوستمون یک پست بالاتر جواب دادن من خودم 5110 دارم چراغ هاش کمی با 5010 فرق داره.
    در مورد سوال اول خوب راهش اینه که یه ویندوز 7 نصب کنید ولی اون طوری که شما گفتید سیستم دیگه اصلا بالا نمیاد که به نصب ویندوز برسه دو کار میتونید بکنید لپ تاپ رو به یه تعمییر کار درست حسابی نشون بدید یا اگه بالا اومد سریع یه ویندوز روش بریزید ببینید وضع از چه قراره.
    مشکل اگه سخت افزاری باشه از گرافیک یا رم.

15. این کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •